Homepage  / Televiziune

Ce cupluri au rămas împreună după finala show-ului „Căsătoriți pe nevăzute”

Ce cupluri au rămas împreună după finala show-ului „Căsătoriți pe nevăzute”

de Roxana Mirea,

Finala show-ului matrimonial „Căsătoriți pe nevăzute”, de la Pro TV, a avut loc marți, 16 noiembrie, de la ora 21:30. Cele cinci cupluri au decis în fața experților dacă duc mai departe povestea lor sau pun punct mariajului. Ce cupluri au rămas împreună după finala emisiunii „Căsătoriți pe nevăzute”.

Ce cupluri de la „Căsătoriți pe nevăzute” au rămas împreună

Marți, 16 noiembrie, a avut loc finala show-ului matrimonial „Căsătoriți pe nevăzute”, de la Pro TV. Andra și Mihai, Daniela și Adrian, Loredana și Daniel, Cristina și Georges, Andreea și Emilian au fost cele cinci cupluri pe care Oana Nicolau (psihosexolog și psihoterapeut de cuplu), Taher Sonu (expert în tehnica seducției), Victor Toriani (psihoterapeut și psiholog clinician) și Mircea Iliescu (genetician) le-au format în urma unor testări științifice și analize riguroase, pentru a demonstra că iubirea e o știință.

Mai întâi, cuplurile s-au căsătorit, apoi au petrecut luna de miere și s-au mutat în aceeași casă. Pentru ultima dată, toate cele cinci cupluri de la „Căsătoriți pe nevăzute” au stat față-n față cu experții și au discutat despre cum a decurs relația lor. De asemenea, aceștia au decis, în finala emisiunii, dacă relația se oprește acum sau continuă.

Andra și Mihai – Finala „Căsătoriți pe nevăzute”

Andra și Mihai au pășit în cadrul emisiunii „Căsătoriți pe nevăzute” cu gândul de a-și găsi jumătatea. În luna de miere, Mihai i-a dezvăluit Andrei că s-a simțit respins încă de la început și că nu știe dacă relația lor va evolua în bine. Pe parcurs, cei doi au demonstrat că pot fi mai degrabă prieteni buni decât iubiți, potrivit protv.ro.

Ca prieten, îmi place de el. Aș putea să interacționez cu el ca și amic. Nu am putut trece peste faptul că nu ne potrivim fizic. Lui i s-ar fi potrivit o fată minionă. Eu cred că în sinea lui mă urăște puțin. Cred că l-am rănit în orgoliu. Putem să rămânem prieteni”, a spus Andra.

Nu suntem dușmani. Acesta este un început destul de bun”, a spus și Mihai.

La sfârșitul emisiunii, Andra și Mihai au decis că nu pot forma un cuplu și au pornit pe drumuri diferite.

Daniela și Adrian

Adrian a încercat să o impresioneze pe Dana încă de la începutul relației, pe când se aflau în luna de miere.  A cucerit-o cu gesturi tandre și afecțiune. La rândul ei, Dana a găsit un partener în care poate avea înceredere și despre care spune că „este un om minunat”. Tânăra i-a scris chiar și o scrisoare lui Adrian în care îi mărturisește sentimentele.

M-am gândit la această decizie. Am puis în balanță și calitățile și defectele. M-am gândit la tot ce s-a petrecut între noi. Nu stiu dacă va funcționa această relație, dar am zis să iau o decizie cu sufletul, dar și cu mintea, așa că răspunsul meu este da. Îmi doresc să aflu mai multe lucruri despre tine și să văd dacă putem forma o familie”, a spus Daniela la „Căsătoriți pe nevăzute”.

În primul rând, vreau să-ți mulțumesc că ne-am suportat unul pe altul și că am tras în fiecare zi să ne cunoaștem. Sunt multe lucruri care ne fac să nu fim potriviți. Sunt multe lucruri care nu-mi plac. Mă simt bine lângă ea. Ne-am susținut unul pe altul și ne-am motivat unul pe altul. Răspunsul meu final pentru acest viitor este da, merită să încerc”, a fost și răspunsul lui Adrian.

Acestea fiind spuse, după finala „Căsătoriți pe nevăzute”, Daniela și Adrian au rămas împreună.

Loredana și Daniel – Finala „Căsătoriți pe nevăzute”

Loredana și Daniel au avut mici conflicte chiar de la începutul relației, când se aflau în luna de miere. Pe parcurs, ambii au mai lăsat garda jos, încercând să se cunoască mai bine. Loredana a acceptat să-i facă o vizită la Cluj lui Daniel, iar el a impresionat-o cu gesturi romantice. Au existat și momente când psihologii emisiunii au intervenit cu sfaturi, pentru a-i ajuta să depășească tensiunile.

Pot să spun că stăm foarte bine la partea de comunicare. Facem o echipă bună când vine vorba de decizii. Și din punct de vedere fizic pot să văd o compatibilitate. Nu cred că este cazul să vorbim despre iubire după o perioadă așa de scurtă. Ar fi o surpriză foarte plăcută să rămânem împreună ca soț și soție. Aș încerca să-i ofer cea mai frumoasă perioadă. Legat de întrebarea voastră de a rămâne împreună, răspunsul meu este nu. mai avem nevoie de timp. a fost o perioadă destul de scurtă ca să decidem asta”, a spus Daniel.

Loredana a spus că aceeași decizie ar fi luat-o și ea dacă ar fi fost întrebată prima. Drept urmare, Loredana și Daniel au decis să nu rămână împreună.

Cristina și Georges

Cristina și Georges au o relație frumoasă și interesantă. Partenerii au arătat pe parcursul emisiunii că formează un cuplu ideal. Deși au mai avut mici neînțelegeri, cei doi au căutat să se descopere reciproc. Relația lor dinamică, în care nu se plictisesc niciodată, demonstrează că sunt compatibili.

A fost o experiență intensă. M-a ajutat mult să mă deschid din nou pentru că n-am mai avut dorința asta de a mă deschide în fața cuiva de foarte mult timp. Cu siguranță, dacă n-aș fi văzut ceva în el, nu m-aș fi deschis. A fost și el dornic să mă cunoască”, a spus Cristina.

Noi doi am avut o relație splendidă. Ne-am simțit extraordinar împreună. După o lună de zile în care am fost urmăriți de camere de filmat, toți trebuia să spunem da și să vedem de acolo ce facem. Deci, din partea mea, eu vreau să continuăm să vedem unde o să ajungem. Nu spun să rămânem împreună pe vecie, zic că ar trebui să continuăm”, a fost răspunsul lui Groeges.

Decizia mea nu este bazată pe ceea ce simt față de tine, ci pe ceea ce-mi doresc eu. Eu nu mă simt pregătită să pot să continui relația asta din punct de vedere legal. Vreau să continui relația asta cu tine, dar nu așa, ci ca niște oameni necăsătoriți. Îmi doresc să divorțez de Georges. Nu asoțiez actul ăsta cu ceea ce șimt pentru el”, a fost răspunsul Cristinei.

Cristina a spus că este dispusă să continue relația, dar să divorțeze. Însă, Georges a spus că dacă divorțează, nu vor putea duce relația mai departe. El a fost dezamăgit de răspunsul Cristinei. Totutși, după încheierea show-ului „Căsătoriți pe nevăzute”, Cristina și Georges au decis să rămână împreună.

Andreea și Emilian – Finala „Căsătoriți pe nevăzute”

După căsătoria pe nevăzute, Emilian și Andreea s-au apropiat foarte mult, arătând că în cazul lor știința și-a spus cuvântul. S-au bucurat de timpul în care au locuit împreună, căutând tot felul de activități distractive: și-au cumpărat piscină pentru a face baie pe balcon, au făcut întrecere la karing, au vizitat Muzeul Simțurilor și altele.

„Ești un om minunat. Țin la tine foarte mult. Știi că tot ce am trăit aici o să ne lege pe veci. Sunt multe chestii care s-au întâmplat, foarte multe gânduri. Răspunsul meu este nu pentru că îmi doresc să fie lângă cineva care-l poate iubi exact așa cum merită el să fie iubit”, a spus Andreea.

O lună de zile am fost fericit. Îmi doream să fie ok. E ceea ce simte și îi respect decizia și o respect și pe ea. A fost o relația frumoasă. A fost o lună de vis, îmi doream să fie la nesfârșit”, a spus și Emilian.

Sursa Foto: Pro TV

Citește și:

VEZI PROGRAMUL TV
Program TV

PRO TV
 • 06:00 Ştirile Pro TV
  Ziua începe când Mihai Dedu şi Lavinia Petrea/Andreea Marinescu dau trezirea, Neti Sandu descrie şansele ca speranţele să prindă viaţă, când Florin Busuioc aduce...
 • 10:30 Ştirile Pro TV - Ediţie specială
  Ediţie specială a "Ştirilor Pro TV" în care sunt prezentate cele mai recente evenimente, atât locale, cât şi internaţionale.
 • 14:00 Zi de bine, România!
 • 18:00 Ce spun românii
  Emisiunea prezentată de Cabral Ibacka este o competiţie amuzantă între două familii, care concurează pentru a câştiga premii substanţiale. Atmosfera din platou este...
 • 19:00 Ştirile Pro TV
  Andreea Esca vine în fiecare seară, de luni până vineri, începând cu ora 19:00, la pupitrul Ştirilor Pro TV pentru a prezenta principalele subiecte ale zilei. Realitatea...
 • 20:30 SuperStar România
  Ăsta-i spectacolul! Asta-i televiziunea! Iar acum e rândul tău să "Fii spectacol"! PRO TV aduce în România formatul, fenomen global, urmărit de peste 500 milioane...
 • 23:30 A fost odată la Hollywood 15
 • 03:00 Las Fierbinţi 12
  Acţiunea se petrece în satul Fierbinţi, acolo unde existenţa locuitorilor se desfăşoară lent, într-un paradis rural care s-a adaptat, în stil pur românesc, la vremurile...
 • 05:00 Ce spun românii
  Emisiunea prezentată de Cabral Ibacka este o competiţie amuzantă între două familii, care concurează pentru a câştiga premii substanţiale. Atmosfera din platou este...
 • Vezi tot programul zilei
Antena 1
 • 06:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 08:00 'Neatza cu Răzvan şi Dani
  De luni până vineri, de la ora 8, Răzvan şi Dani îți dau Neatza la Antena 1! Alături de Nicolai Tand, Ramona, Florin Ristei și Cătălin Oprișan, ai 4 ore de bună...
 • 12:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 14:00 Mireasa
  Dupã o binemeritatã pauză, în care şi-a dedicat timpul celor doi copii ai familiei, Simona Gherghe revine în forţă pe micile ecrane, într-un proiect cu totul nou...
 • 16:00 Râzi cu RoaST
 • 19:00 Observator
  Observatorul Antenei 1 este construit ca un jurnal de atitudine, în care subiectele mari, grave, naţionale contează şi nu suferă în competiţia cu soluţia facilă...
 • 20:30 Chefi la cuţite AP
  Cea mai iubită emisiune culinară revine cu un sezon "de poveste", ce va dezvălui experienţele, dar şi motivaţiile fiecărui concurent. În spatele farfuriilor misterioase...
 • 00:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 00:30 Ultima cruciadă a lui Indiana Jones AP
  Cea de-a treia parte a faimoasei saga semnate Spielberg/Lucas urmăreşte doi Indiana Jones. Junior şi Senior. Povestea e plasată în 1938 şi îi duce pe cei doi prin...
 • 03:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 04:00 Fete rele AP
 • 10:50 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • Vezi tot programul zilei
Kanal D
 • 06:45 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 07:30 Teleshopping
  Emisiune în care sunt prezentate diferite produse în scopul vânzarii lor catre telespectatorii doritori, prin intermediul unei comenzi telefonice. Află care sunt...
 • 08:15 Pastila de râs AP
  Ce te faci dacă într-o zi obisnuită ţi se întâmpla ceva neobişnuit? Te-a enervat şeful/ şefa?... Nu iţi recomandăm antidepresive, ci mai degrabă o pastilă de râs...
 • 08:45 Teleshopping
  Emisiune în care sunt prezentate diferite produse în scopul vânzarii lor catre telespectatorii doritori, prin intermediul unei comenzi telefonice. Află care sunt...
 • 09:15 Povestea noastră AP
  Mulţi dintre telespectatori se vor regăsi în situaţiile comune sau mai puţin obişnuite cu care se confruntă protagoniştii şi vor avea bucuria să o reîntalnească...
 • 11:00 Puterea dragostei AP
  7 femei şi 7 bărbaţi vor locui separat, dar pot petrece opt ore pe zi împreună în Casa Dragostei, în afara acesteia ei neavând voie să se întâlnească. Întrebarea...
 • 12:00 Ştirile Kanal D
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Echilibrata...
 • 13:00 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • 15:00 Teo Show AP
  Plină de energie şi de poftă de viaţă, Teo Trandafir, împreună cu Bursucu', le aduce telespectatorilor, cu umorul atât de apreciat de români, noi poveşti seducătoare...
 • 17:00 Puterea dragostei AP
  7 femei şi 7 bărbaţi vor locui separat, dar pot petrece opt ore pe zi împreună în Casa Dragostei, în afara acesteia ei neavând voie să se întâlnească. Întrebarea...
 • 19:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 20:00 Doctorul minune AP
  "Doctorul minune" este povestea emoţionantă a tânărului diagnosticat cu autism, care reuşeşte să facă adevărate minuni şi să salveze vieţi. Dr. Ali Vefa, un tânăr...
 • 22:30 Bravo, ai stil! AP
  "Bravo, ai stil! Celebrities" se pregăteşte să aducă în lumina reflectoarelor o noua generaţie de concurente, cunoscute deja publicului din România. Aspirantele...
 • 00:30 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 01:30 Puterea dragostei AP
  7 femei şi 7 bărbaţi vor locui separat, dar pot petrece opt ore pe zi împreună în Casa Dragostei, în afara acesteia ei neavând voie să se întâlnească. Întrebarea...
 • 04:30 Pastila de râs AP
  Ce te faci dacă într-o zi obisnuită ţi se întâmpla ceva neobişnuit? Te-a enervat şeful/ şefa?... Nu iţi recomandăm antidepresive, ci mai degrabă o pastilă de râs...
 • 05:00 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • Vezi tot programul zilei
VEZI PROGRAMUL TV