Homepage  / Vedete româneşti

Ce regret are Ștefan Bănică față de copiii săi, Radu și Violeta. „Dacă aș da timpul înapoi…”

Ce regret are Ștefan Bănică față de copiii săi, Radu și Violeta. „Dacă aș da timpul înapoi...”
13

de Roxana Mirea,

Ce regret are Ștefan Bănică față de copiii săi, Radu și Violeta. Ștefan Bănică este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară. Acesta a fost invitat în podcastul lui Mihai Morar, unde a vorbit și despre copiii lui, dar și despre modul în care l-a afectat pandemia de coronavirus. Chiar dacă încasările au scăzut, juratul de la „X Factor” nu regretă nimic pentru că timpul pe care l-a petrecut cu Alexandru, fiul lui cel mic, a fost de neprețuit.

Ștefan Bănică, despre fiul lui cel mare

Ștefan Bănică este tatăl a trei copii și îi iubește pe fiecare în parte la fel de mult. Radu Ștefan și Violeta îi calcă pe urme tatălui lor. Radu este student la actorie, iar Violeta îndrăgește, de asemenea, acest domeniu. Fiul cel mare al lui Ștefan Bănică a participat și la „Te cunosc de undeva”, iar fanii emisiunii au putut vedea cât de talentat este tânărul.

Pe Ștefan al meu eu nu l-am lăsat la «Te cunosc de undeva». L-au chemat cu un an înainte și i-am zis «Bă, hai să ne gândim, ce statut ai tu? Ești băiatul lui Bănică. Nu vrei mai bine să intri la o facultate? Am statut de student sau te faci controlor sau te faci cosmonaut. Nu e mai bine decât băiatul lui Bănică?» «Ba da.» Și nu că a intrat la Teatru, a intrat primul la Teatru. Ca dovadă, m-a ascultat, a intrat la «Te cunosc de undeva» și era studentul la Actorie Radu Ștefan Bănică, parcă suna mai bine”, a povestit Ștefan Bănică, potrivit libertatea.ro.

Radu-Stefan-Banica-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Ce regret are Ștefan Bănică în legătură cu copiii lui

În cadrul podcastului „Fain&Simplu”, Ștefan Bănică a spus că, în perioada pandemiei, a pierdut mulți bani din cauza restricțiilor, însă el nu regretă absolut nimic. Chiar dacă a pierdut bani, a câștigat ceva și mai prețios: timpul petrecut alături de Alexandru, fiul pe care îl are cu Lavinia Pîrva. Din cauză că era mereu plecat prin prisma muncii sale, Ștefan Bănică a lipsit destul de mult din viața lui Radu și a Violetei, atunci când ei erau mici.

Am pierdut niște concerte, niște concerte, niște bani, dar dacă m-ai pune să dau timpul înapoi, fără să spun că arta e viața mea, cred că nu aș face nicio schimbare din ultimii doi ani”, a spus Ștefan Bănică.

Alexandru l-a ajutat pe Ștefan Bănică să nu intre în depresie în perioada pandemiei.

Am învățat că dacă pici într-o depresie, nu te ajută la nimic. Totdeauna trebuie să existe din orice o parte plină a paharului. La mine a fost că eu am stat cu copilul meu cel mic. Cu Alexandru am stat și asta a fost partea plină a paharului. Cine îmi mai dă mie înapoi anii pe care nu i-am petrecut așa cum aș fi vrut cu Ștefan, cu Violeta? Cu ăsta mic am stat, am stat doi ani jumate zi de zi, ceea ce este cel mai mare câștig. Dacă n-ar fi venit pandemia asta, n-aș fi atât de bogat pe cât m-a îmbogățit acest copil”, a mai povestit artistul.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te