Homepage  / Ultimul număr

Ce se-ntampla, „Doctore”?

Ce se-ntampla, "Doctore"?

de Redactia Tvmania

Valentino Rossi, unul dintre cei mai spectaculosi si abili piloti din istoria curselor de motociclism, cunoaste acum si gustul de pelin al esecului. Dupa sapte titluri mondiale, italianului supranumit „Doctorul” pare sa-i tremure „bisturiul”.

La 28 de ani, Valentino Rossi si-a asigurat deja locul printre legendele sportului. Un italian nebun dupa motoare, scapat ca prin urechile acului din mai multe accidente decat ar putea strange o cohorta de oameni normali in zece vieti, ocrotit de sansa si luminat de un talent despre care multi spun ca nu s-a mai intalnit pana la el. Intensitatea cu care a ars gloria acest mare sportiv pare sa-i fi terminat „combustibilul” inainte de vreme. Esecurile din ultimii ani arata ca pana si zeii pot fi rasturnati.
Micutul Valentino a mostenit pasiunea pentru motoare de la tatal sau, Graziano Rossi, de asemenea fost participant la Campionatul Mondial de motociclism. La doi ani, prichindelul incaleca pentru prima oara saua unui „motor”. Teama Stefaniei, mama lui Valentino, de a nu-si vedea copilul vatamat l-a directionat insa, o perioada, catre karting. Tatal Graziano punea pe kartul fiului sau, pe cand acesta avea cinci ani, un motor de 100 centimetri cubi, capacitate aproape dubla fata de cele normale. Pasionat de chitara si fotbal, Valentino a parut ca va evita „virusul” vitezei. N-a fost asa, iar in 1990 a carmit decisiv pe poteca spre glorie, inscriindu-se in campionatul de minimoto.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te