Homepage  / Vedete / Vedete străine

Dean McDermott, mesaj plin de dragoste pentru Tori Spelling, în plin zvon că divorțează

Dean McDermott, mesaj plin de dragoste pentru Tori Spelling, în plin zvon că divorțează

de Andra Stana,

Cu toate că se zvonește în continuare că mariajul lor se îndreaptă spre final, Dean McDermott i-a adresat un mesaj emoționant soției sale. McDermott a numit-o pe Tori Spelling „puternică” și „neînfricată”. Cu ce ocazie i-a făcut emoționanta declarație de dragoste.

În ciuda bârfelor fără sfârșit că se îndreaptă spre divorț, Dean McDermott a numit-o pe soția Tori Spelling „puternică” și „neînfricată” într-un omagiu adus ei și fiicelor lor de Ziua Internațională a Femeii.

„La mulți ani de Ziua Internațională a Femeii acestor femei incredibil de inteligente, creative, puternice, puternice și amuzante. Sunt atât de binecuvântat să vă am în viața mea. Vă iubesc atât de mult!!”, a scris el în descrierea imaginilor în care apar fiicele Stella, 13 ani, și Hattie, 10, dar și Spelling.

McDermott și-a încheiat postarea pe Instagram numindu-se „un tip norocos”, scrie pagesix.com.

McDermott și Spelling au înpreună trei copii și sunt căsătoriți de 16 ani

Cuplul – care s-a căsătorit în 2006 – are două fete și trei băieți: Liam, 14 ani, Finn, 9 și Beau, 5.

În 2021 au apărut pentru prima dată zvonurile cum că relația cuplului e pe butuci.

În martie, Spelling, în vârstă de 48 de ani, a fost văzută fără inelul ei și la scurt timp după aceea a recunoscut că nu mai doarme în același pat cu McDermott.

Apoi, în septembrie, McDermott, în vârstă de 55 de ani, a spus că este „ciudat” că oamenii au fost fascinați de viața lui privată.

O lună mai târziu, Spelling a fost fotografiată în afara biroului unui avocat.

Între timp, McDermott a fost văzut de mai multe ori de-a lungul lunilor fără verighetă, pe care a pretins că a pierdut-o.

În decembrie, Spelling a fost văzut mergând alături de McDermott la un centru de testare pentru COVID-19. Ea a dezvăluit mai târziu că întreaga lor familie a contractat virusul în timpul sărbătorilor.

„Nimic nu este mai rău decât să vrei să ai grijă de micuții tăi, dar să te simți atât de rău încât abia poți funcționa singur”, a spus ea pe rețelele de socializare în ianuarie. „Mă simt inutil ca părinte. Devastată. O mamă ar trebui să aibă grijă de copiii lor când sunt bolnavi. Așa funcționează. Dar toți trecem prin asta împreună.”

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te