Homepage  / Uncategorized

Dilan Çiçek Deniz, accident în România. Ce-a pățit actrița din serialul „Flăcările destinului”

Dilan Çiçek Deniz, accident în România. Ce-a pățit actrița din serialul „Flăcările destinului”
3

de Redactia Tvmania

Dilan Çiçek Deniz, frumoasa actriță din serialul „Flăcările destinului”, difuzat de Happy Channel, a venit în România pentru un proiect aparte. Aceasta a fost însoțită de către iubitul ei, Thor Saevarsson. Totuși, Dilan Çiçek Deniz a avut parte de un accident pe meleaguri românești. Ce i s-a întâmplat actriței.

Dilan Çiçek Deniz și iubitul ei au venit în România

Dilan Çiçek Deniz, îndrăgita actriță din „Flăcările destinului”, serial difuzat de Happy Channel, a venit în România pentru un proiect aparte. Desigur, nu a călătorit în țara noastr singură, ci însoțită de iubitul ei Thor Saevarsson, care este cu 11 ani mai mare decât ea. Dilan Çiçek Deniz este o actriță cu o carieră înfloritoare, fiind una dintre cele mai apreciate vedete din Turcia. În plus, iubitul ei nu este nici el străin de industria cinematografică, el fiind director de film.

Dilan Çiçek Deniz și Thor Saevarsson s-au fotografiat pe Transalpina, lucru care i-a luat prin surprindere pe fanii din România. Cei doi au avut parte de o serie de filmări la moi în țară.

Pe set, de data aceasta în spatele camerelor”, a scris actriță din „Flăcările destinului”, în dreptul fotografiei publicate acum câteva zile.

De asemenea, cei doi îndrăgostiți au mai publicat pe rețelele sociale o fotografie alb-negru, în care apar amândoi. Thor Saevarsson a scris în dreptul imaginii că au ieșit la întâlnire în București. În plus, tot el a pus recent la Insta Story o fotografie cu prânzul lor, scriind „ultimul prânz în România”. Cel mai probabil, timpul în România a luat sfârșit.

Dilan-Cicek-DenizIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Actrița din „Flăcările destinului”, accident în România

Totuși, timpul pentrecut în România nu a fost lipsit de peripeții. Dilan Çiçek Deniz s-a accidentat. Mai exact, superba actriță din serialul „Flăcările destinului” și-a dislocat umărul, scrie presa din Turcia. Având în vedere cele întâmplate, Dilan trebuie să poarte o orteză.

Actrița avea probleme cu umăr de dinainte de accindent. Ea a jucat volei mai mulți ani de zile și a fost nevoită să renunțe la acest sport tocmai din cauza problemelor cu umărul, care îi ieșea adesea din articulație.

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te