Homepage  / Știri

Ed Stafford revine pe Discovery Channel de duminică, 19 iunie

Ed Stafford revine pe Discovery Channel de duminică, 19 iunie

de Redactia Tvmania

Ed Stafford, primul om care a parcurs pe jos lungimea fluviului Amazon, aventurier și expert în tehnici de supraviețuire, revine pe Discovery Channel. În sezonul doi al emisiunii „Supravieţuire extremă cu Ed Stafford”, Ed porneşte singur în noi misiuni, fără niciun fel de ajutor, în câteva dintre cele mai ostile medii de pe glob.

Ed Stafford

De fiecare dată, are asupra lui doar un telefon pentru situații de urgență, o trusă medicală de prim-ajutor și camera cu care își filmează aventurile. Urmăreşte premiera noului sezon duminică, 19 iunie, de la ora 21.00, pe Discovery Channel.

Ed Stafford (4)

Filmat în cele mai izolate locuri de pe Pământ, de la nisipurile aride și stâncoase din Deșertul Gobi (Mongolia), până în junglele tropicale din Guatemala și întinderile de tufișuri mărunte din Namibia, Ed își propune nu doar să supraviețuiască în fiecare dintre aceste locuri, ci și să ducă o viață fără griji.

Ed Stafford (6)

După ce a parcurs integral pe jos lungimea fluviului Amazon, într-o călătorie incredibilă de 860 de zile și după ce a petrecut singur 60 de zile pe o insulă pustie, având la el doar camera de filmat, Ed Stafford se întoarce acum punându-şi din nou viața în pericol şi demonstrând că e capabil să supraviețuiască în absolut orice tip de mediu.

 

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te