Homepage  / Ultimul număr

Eroina in fiecare zi

Eroina in fiecare zi

de Redactia Tvmania

Jennifer Garner joaca rolul unui agent FBI in pelicula "Regatul", ce are premiera in 23 noiembrie. Desi a facut-o pe eroul de nenumarate ori pe ecrane, actrita merita toate laudele pentru modul in care face fata zi de zi celebritatii.

A intrat de atatea ori in rol de eroina, incat postura i se potriveste ca o manusa. Toata lumea o stie din „Alias”, serialul de televiziune creat de J.J Abrams, in care Garner il interpreteaza pe agentul Sydney Bristow, pentru care a si castigat un Glob de Aur. Tot o eroina salvatoare a jucat si in „Elektra” si „Daredevil”, asa ca nu i-a fost foarte greu sa joace intr-un film cu urmariri, impuscaturi, explozii precum „Regatul”, desi au existat si momente neplacute: in timpul filmarilor desfasurate, in mare parte, in desertul din Arizona, actrita a lesinat de doua ori din cauza caniculei. Pelicula cu buget de 80 de milioane de dolari este tot un film despre razboi (pare ca o avalansa de astfel de productii in cinematografe in aceasta perioada), in care Jennifer Garner joaca un agent FBI care, alaturi de alti colegi, este trimisa in Arabia Saudita, la Riyadh, pentru a gasi omul din spatele unui atentat terorist.

Prea normala pentru Hollywood
Aceasta este a doua pelicula pe care actrita a filmat-o dupa ce a devenit mama (in decembrie 2005), ea preferand sa ia o pauza de un an pentru a petrece cat mai mult timp alaturi de fiica ei, Violet. Numita de „Glamour” femeia anului 2007, Garner are toate motivele sa-si merite premiul: are o imagine impecabila, s-a tinut departe de orice scandal, are o casnicie fericita cu Ben Affleck (ceea ce n-a reusit diva J-Lo, a reusit eroina din „Alias”, adica sa-l tina pe Ben departe de cluburile de striptease si sa-l determine sa schimbe scutece), un copil adorabil, e normala si lipsita de fite.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te