Homepage  / Știri / Televiziune

FOTO. Faceți cunoștință cu cei 10 concurenți din cea de-a treia semifinală „Românii au talent”

FOTO. Faceți cunoștință cu cei 10 concurenți din cea de-a treia semifinală „Românii au talent”

de Redactia Tvmania

Zece semifinaliști transformă talentul într-un adevărat spectacol, vinerea aceasta, de la 20:30, la „Românii au talent”.

Printre momentele-cheie ale celei de-a treia semifinale „Românii au talent” se numără numere de bubble show, canto, dans sportiv, hip-hop, dans contemporan, aerial ring și silk și dans irlandez.

Cine sunt cei 10 semifinaliști care intră în ring vinerea aceasta

Alyssa Pistol si Tudor Ionescu

Micuții Alyssa Pistol și Tudor Ionescu au prezentat la audiții un moment fascinant de dans sportiv, iar vineri sunt pregătiți să surprindă cu o coregrafie spectaculoasă. Cei doi concurenți au început să danseze de la vârsta de 4 ani, fiecare având câte o rudă care practica acestă activitate ca hobby, așa că Alyssa și Tudor au asistat pasiv la câteva antrenamente, le-a plăcut și au vrut să încerce și ei. Nu au format de la început o pereche, însă ulterior s-au cunoscut și și-au dat seama că se potriveau perfect ca vârstă și înălțime. În prezent, ei fac parte din lotul național, având în spate 4 ani de când sunt o echipă. Pe lângă dans, Alyssa mai este pasionată și de actorie, iar Tudor iubește tot ce ține de sport și muzică. Cele mai fericite momente pentru ei sunt reprezentate de câștigarea campionatelor naționale de dans sportiv, cea mai recentă reușită fiind clasarea pe locul al treilea la secțiunea dansurilor standard.

Crina Cristurean

Crina Cristurean a cântat la preselecții Nessun dorma și a încântat jurații cu timbrul ei vocal puternic. Zilele acestea, concurenta repetă pentru semifinală și le pregătește telespectatorilor un moment surprinzător. Crina este elevă, nu a luat lecții de canto până acum, ci a fost îndrumată de un voluntar. Părinții au descoperit că are ureche muzicală de când era foarte mică și cânta prin casă, apoi talentul i-a fost șlefuit de coordonatorul grupului vocal din care face parte. În timpul liber, face origami, îi place să realizeze diverse obiecte și să deseneze. Tot timpul meșterește câte ceva. Învață rapid tot ce vede la expoziții, pe internet sau la televizor și speră să devină un artist cunoscut, având toată susținerea familiei.

Diana Boiachin

La audiții, Diana Boiachin i-a ținut pe toți în suspans în timpul numărului ei de aerial ring și silk și a cucerit jurații cu talentul ei. Pentru vinerea aceasta, concurenta pregătește un moment inedit și speră să reușească să uimească din nou. Diana, a fost energică și puternică de mică, iar mama ei a înscris-o la secția de gimnastică, apoi la cea de acrobatică sportivă, iar visul ei a devenit realitate, ajungând să lucreze în lumea circului. De-a lungul timpului a performat în circuri din Germania, Franța, Olanda, Anglia, Irlanda, Norvegia și multe alte țări. Cel mai important moment din viața Dianei a fost cel în care s-a născut fiica ei, fiind foarte mândră de familia sa, care o susține în tot ceea ce face.

Doinița Ioniță

Chiar dacă are doar 13 ani, Doinița Ioniță are planuri mari pentru viitor. La audiții a cântat melodia Je t’aime, iar pentru vinerea aceasta pregătește un moment care îi va lăsa pe toți fără cuvinte. Încă de când era mică, Doinița cânta prin casă, imita artiștii pe care îi vedea la televizor sau îi asculta la radio și mai târziu și-a dat seama că are ureche muzicală, așa că a căutat un profesor de canto și de doi ani ia lecții. În afara cursurilor, urmărește cu atenție diverși cântăreți și încearcă să-și creeze propria imagine. Pe lângă muzică, concurenta pictează, desenează, dansează și adoră să facă modelling. De-a lungul timpului a participat la multe festivaluri și concursuri, unde a obținut nenumărate premii și trofee.

Dr. Bubble și Milkshake

Dr. Bubble și Milkshake (Kurt și Iulia) au cucerit jurații în etapa preselecțiilor cu un bubble show incredibil, aducându-le tuturor aminte de copilărie. Pentru cea de-a treia semifinală LIVE, cei doi concurenți pregătesc un moment plin de culoare și frumusețe. Kurt și Iulia sunt actori și de câțiva ani au început să facă artă cu baloane de săpun. Cei doi s-au cunoscut în 2013 în Londra, la o audiție pentru ”Faust”, spectacol regizat de Kurt. Iulia a obținut atunci rolul Margaret și de atunci au început să colaboreze și au creat noi spectacole. La sfârșitul anului 2013 au devenit un cuplu. În tot acest timp, au avut spectacole în Europa, dar și în Australia, Malaezia sau Quatar. Fiecare act artistic este la fel de important pentru ei, indiferent că joacă în mediul rural sau în cadrul celui mai mare festival de teatru din lume.

Florin Budnaru și Luca Rubino

La preselecții, Florin Budnaru și Luca Rubino au cântat Il mare calmo della sera și au adus atmosfera de la San Remo pe scena talentului. Cei doi au impresionat juriul cu vocile lor diferite, dar care se completează perfect, și se pregătesc intens pentru semifinala de vinerea aceasta. Florin cântă de la 4 ani, a făcut 4 ani vioară, 8 violoncel, canto clasic și a avut o trupă de punk. În 2011 a luat premiul pentru cea mai bună voce la operetă și musical, fiind singurul care are un premiu de musical internațional. Cu Luca s-a cunoscut în Italia, la un amfiteatru și sunt prieteni de 7 ani. În această formulă au apărut pentru prima dată la Românii au talent și sunt fericiți să încânte publicul din România cu talentul lor.

Hera Zăuleț și Marius Moldovan

Hera Zăuleț și Marius Moldovan au adus la audiții un moment de dans contemporan plin de pasiune, iar acum sunt gata să le prezinte telespectatorilor un alt număr extraordinar, care îi va face să vibreze. Cei doi s-au cunoscut la facultate, Hera fiind studentă la Regie – Film, iar Marius la Coregrafie. Au participat la un spectacol împreună și acolo și-au dat seama că în această formula pot face lucruri interesante. Prima dată au dansat împreună pentru licența unei colege, dar nu au mai apărut în această formula pe alte scene. În viitor își doresc să înființeze o companie de dans contemporan. Hera a făcut gimnastică ritmică de performanță 12 ani, este și actriță și face parte dintr-o trupă de teatru independent, iar Marius a făcut dans sportiv 10 ani și filmează pentru diverse spoturi publicitare.

Lorelai Moșneguțu

Lorelai Moșneguțu a impresionat o țară întreagă la preselecții cu vocea ei uluitoare și pofta de viață, iar Mihaela nu a ezitat atunci să apese butonul auriu pentru ea. Vinerea aceasta, emoția va fi readusă pe scena talentului de către Lorelai, care pregătește un moment surpriză. Fetița are o poveste de viață cutremurătoare. A fost abandonată la naștere, iar la 2 luni a fost luată în plasament. A început să cânte la grădiniță, iar la 7 ani a intrat la Școala Populară de Arte. Într-un an a obținut 37 trofee și 180 diplome, nu doar pentru muzică, ci și pentru teatru și creații literare. Cursurile la orgă le-a început acum trei ani, iar la școală este olimpică la biologie și geografie. De mică a fost educată să se bucure de orice moment din viață, indiferent de problemele de sănătate pe care le are. Lorelai este preocupată de felul în care se îmbracă și iubește să petreacă foarte mult timp afară, în mijlocul oamenilor.

Ocru

La preselecții, Ocru a interpretat o melodie hip-hop compusă de el, iar vineri, de la 20:30, va reveni la Românii au talent cu o melodie cu un mesaj puternic, care speră să ajungă la telespectatorii din întreaga țară.  În 2012, Ocru a intrat într-o trupă de teatru care se ocupă în fiecare an de pregătirea unor spectacole în cadrul unor festivaluri în limba engleză, atunci jucând și primul său rol. După primul spectacol, a primit numai laude și i s-a spus că are voce bună pentru hip-hop. Fiind pasionat de acest gen muzical, scria versuri, dar nu se gândea că ar putea face ceva în acest domeniu. Pe lângă muzică, concurentul desenează bine, obișnuia să facă graffiti și crede că este un actor destul de bun. Își dorește ca oamenii să afle cine este și ceea ce face.

Ștefan Orheanu

Ștefan Orheanu a adus dansul irlandez la audiții, iar mișcările lui au încântat publicul și jurații. Pentru cea de-a treia semifinală LIVE, Ștefan a pregătit un moment complex, plin de energie. De cinci ani, concurentul face dansuri sportive. În 2012 s-a înființat un club care făcea și dansuri irlandeze, s-a înscris, a mers într-o tabără la Viena și s-a îndrăgostit de acest stil. A participat la campionate europene în Italia, Varșovia și Haga. În 2015, în Italia, a obținut locul doi la un concurs european și s-a calificat la un concurs mondial care a avut loc în Glasgow. A mai participat la Românii au talent în sezonul trei și a ajuns până în semifinală, iar sezonul acesta a revenit pentru a demonstra că a evoluat și că poate câștiga.

Vineri, de la 20:30, cei zece concurenți vor face spectacol pe scena talentului și așteaptă să fie susținuți și votați, pentru a ajunge în finală și a continua lupta pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro și titlul de cel mai talentat român.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE
Program TV

PRO TV
 • 06:00 Lecţii de viaţă AP
  "Lecţii de viaţă" este o producţie de tip ficţiune, bazată pe situaţii şi întâmplări reale, din viaţa cotidiană a familiilor. Sunt prezentate diverse situaţii inspirate...
 • 07:00 Ştirile PRO TV
  La fiecare final de săptămână, Cosmin Stan va face cuplu cu Andreea Marinescu sau Lavinia Petrea şi împreună le vor aduce telespectatorilor cele mai importante ştiri...
 • 10:00 Doctor de bine
  Află sfaturile medicilor invitați și vezi care sunt cele mai bune căi de tratament, dar și de prevenție, pentru o arie largă de boli, atât la copii, cât și la adulți....
 • 10:30 Umami: al 5-lea gust
  Umami: al 5-lea gust este un show culinar, prezentat de Cristi Dumitru, Alin Barabancea (co-prezentator) și Sergiu Nedelea (expert în vinuri).
 • 11:00 I-am dat de capăt? AP
  Nici şi Suzanne s-au căsătorit şi, mai mult decât atât, aşteaptă primul lor copil. Tocmai pentru că familia devine din ce în ce mai mare, pentru a-i oferi mai mult...
 • 13:00 Apropo TV
  "Apropo" este unul dintre cele mai folosite cuvinte din vocabularul românilor. Fie ca sunt în maşină, la serviciu, acasă, pe stradă sau pur şi simplu aleg un iaurt...
 • 14:00 Profu' de Spionaj 12
 • 16:00 Visuri la cheie
  "Visuri la cheie" este un show de televiziune ce prezintă cazurile emoţionante ale unor familii, iar echipa emisiunii le transformă locuinţele în spaţii frumoase...
 • 18:00 România, te iubesc!
  Paula Herlo, Alex Dima, Cosmin Savu, Paul Angelescu şi Rareş Năstase caută şi informează publicul din toată România despre adevăruri pe care mulţi le-ar dori ascunse:...
 • 19:00 Ştirile Pro TV
  Echipa de jurnalişti de la "Ştirile PRO TV" aduce în fiecare zi, în principalele jurnale, cele mai importante subiecte ale zilei, abordate cu mult profesionalism....
 • 20:00 Las Fierbinţi 12
  Acţiunea se petrece în satul Fierbinţi, acolo unde existenţa locuitorilor se desfăşoară lent, într-un paradis rural care s-a adaptat, în stil pur românesc, la vremurile...
 • 21:45 Alpha 12
 • 23:45 Ready Player One: Să înceapă jocul 12
 • 02:30 Apropo TV
  "Apropo" este unul dintre cele mai folosite cuvinte din vocabularul românilor. Fie ca sunt în maşină, la serviciu, acasă, pe stradă sau pur şi simplu aleg un iaurt...
 • 03:15 I-am dat de capăt? AP
  Nici şi Suzanne s-au căsătorit şi, mai mult decât atât, aşteaptă primul lor copil. Tocmai pentru că familia devine din ce în ce mai mare, pentru a-i oferi mai mult...
 • 05:00 Ce spun românii
  Emisiunea prezentată de Cabral Ibacka este o competiţie amuzantă între două familii, care concurează pentru a câştiga premii substanţiale. Atmosfera din platou este...
 • Vezi tot programul zilei
Antena 1
 • 07:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 09:00 Neatza de weekend
 • 13:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 14:00 Hello Chef!
  Antena 1 lansează un nou proiect de cooking - Hello Chef, ce aduce laolaltă săptămânal în bucătărie un chef - Roxana Blenche, un medic cardiolog pasionat de nutriţie...
 • 15:00 Te cunosc de undeva!
  "Te cunosc de undeva!", cel mai spectaculos show de transforming, pune în scenă spectacole pe care nu trebuie să le ratezi! Zeci de artişti au urcat pe scena transformărilor...
 • 19:00 Observator
  Observatorul Antenei 1 este construit ca un jurnal de atitudine, în care subiectele mari, grave, naţionale contează şi nu suferă în competiţia cu soluţia facilă...
 • 20:00 iUmor 12
  Cel mai "nebun" juriu din televiziune, format din Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac caută cel mai amuzant român în emisiunea "iUmor", de la Antena 1. De la momente...
 • 00:15 iMai mult Umor 15
  "iMai mult Umor" este povestea nevăzută din spatele produsului finit iUmor, este spectacolul din spatele spectacolului, a spus Vlad Drăgulin. Actorul va urmări tot...
 • 00:30 Chefi la cuţite AP
  Cea mai iubită emisiune culinară revine cu un sezon "de poveste", ce va dezvălui experienţele, dar şi motivaţiile fiecărui concurent. În spatele farfuriilor misterioase...
 • 03:30 Exodus: Zei şi regi 12
  Ridley Scott ne poartă în vremuri imemoriale, descriind în premiera lunii decembrie exodul evreilor din Egipt, în căutarea Pământului Făgăduinţei, sub conducerea...
 • Vezi tot programul zilei
Kanal D
 • 06:45 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 07:30 Sport, dietă şi o vedetă AP
  Emisiunea "Sport, dieta şi o vedetă" are la bază un program ce se doreşte a fi un stimulent real pentru telespectatori, pentru a face mişcare sub orice formă ar...
 • 08:00 Pastila de râs AP
  Ce te faci dacă într-o zi obisnuită ţi se întâmpla ceva neobişnuit? Te-a enervat şeful/ şefa?... Nu iţi recomandăm antidepresive, ci mai degrabă o pastilă de râs...
 • 08:30 ROventura AP
  ROventura prezintă locuri pitoreşti, obiective turistice şi activităţi de agrement din România, prin ochii a doi prieteni călători, prezentatorii emisiunii: George...
 • 09:30 Apel la consilier AP
  Din perspectiva experienței de consilier medical, Eva Pavel le va prezenta telespectatorilor soluții și tehnologii inovatoare pentru problemele lor de sănătate...
 • 10:00 Teo Show AP
  Plină de energie şi de poftă de viaţă, Teo Trandafir, împreună cu Bursucu', le aduce telespectatorilor, cu umorul atât de apreciat de români, noi poveşti seducătoare...
 • 12:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Telespectatorii...
 • 13:00 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • 14:30 Asta-i România! AP
  Pe toate vrem să le cunoaştem şi să nu treacă neobservate. Emisiunea "Asta-i România!" ne prezintă o Românie, aşa cum este ea, cu bune şi cu rele. Întâmplări deosebite...
 • 16:00 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 18:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 19:00 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 20:00 Tu Urmezi! AP
  Dan Negru vine în faţa milioanelor de telespectatori cu un game show revoluţionar, ce îmbină concursul de cultură generală şi entertainmentul. Concurenţii stau la...
 • 22:00 40 de întrebări cu Denise Rifai AP
  40 de întrebări adresate unui invitat, două minute pentru a răspunde la fiecare dintre acestea, într-o întâlnire revelatoare cu un jurnalist experimentat: Denise...
 • 00:30 Vivat Franţa!
 • 02:30 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 03:30 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 05:15 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • Vezi tot programul zilei
VEZI PROGRAMUL TV