Homepage  / Ultimul număr

Infuzie de rock si poezie

Infuzie de rock si poezie

de Redactia Tvmania

„Egon” este numele albumului lansat de Vita de Vie in aceasta vara, iar „Praf de stele” este cel mai nou single ce poarta semnatura trupei.

La inceputul lunii noiembrie 2007, trupa Vita de Vie a lansat al doilea extras pe single de pe albumul „Egon”. Este vorba despre piesa „Praf de stele” – un cantec cu versuri pline de emotie, autentice si incarcate de sentimente, o poezie care pe mine m-a cucerit fara drept de apel. Filmarile pentru acest videoclip s-au desfasurat intr-o hala la marginea Bucurestiului, iar regia poarta semnatura lui Dragos Buliga. Discul „Egon” a aparut sub titulatura Vita de Vie Music si aceasta decizie curajoasa ofera trupei libertatea creativa la care viseaza multi artisti, dar pe care nu multi reusesc sa si-o asume. Vita de Vie are, din fericire, aliati de incredere, care o sprijina cu bucurie si o parte dintre ei sunt regizori. „Toate cele 11 videoclipuri ale noastre sunt productii proprii, acum 5 ani am pus bazele unui studio video, avem si foarte multi prieteni care ne-au ajutat cu locatii, atunci cand nu s-a putut am filmat si la noi acasa, atunci cand nu am avut bani am folosit chiar si familiile noastre in videoclip (glumesc)… Trebuie sa multumim si regizorilor cu nume mari, care au colaborat cu noi, in virtutea prieteniei care ne leaga : Radu Muntean, Catalin Saizescu, Vali Hotea, Andreea Paduraru, Dragos Buliga, Catalin Borozia”, explica baietii de la Vita de Vie.
„Doi” este numele celui de-al patrulea album compus de Vita de Vie, a fost lansat in 2002 si a fost, fara indoiala, unul din cele mai izbutite materiale din cariera lor. „Visare” este si acum una din piesele mele favorite si probabil ca fanii Vita de Vie imi impartasesc gusturile… In 2004 a aparut „9704”, primul best of al trupei si apoi a venit o pauza de trei ani. Concertele Vita de Vie nu au fost intrerupte din fericire si formatia a fost invitata la festivalurile importante din aceasta vara. Albumul „Egon” a fost asteptat cu sufletul la gura, iar din luna mai el este disponibil in magazine.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te