Homepage  / Articole

Mick Jagger a fost obsedat de Angelina Jolie în anii ’90

Mick Jagger a fost obsedat de Angelina Jolie în anii ’90

de Redactia Tvmania

Liderul formaţiei Rolling Stones, Mick Jagger (68 de ani), a devenit obsedat de frumoasa actriţă Angelina Jolie (37 de ani) când aceasta a apărut în videoclipul lor la melodia „Anybody Seen My Baby?”, în 1997, scrie radaronline.com.

Informaţia a ieşit la iveală graţie cărţii „MICK: The Wild Life and Mad Genius of Jagger” (de Christopher Andersen), recent apărute pe piaţă. Lauren Taines, prietena mamei actriţei (Marcheline Bertrand), povesteşte în volum că aceasta era încântată de pasiunea lui Jagger, pe care o încuraja, deşi Angie era atunci căsătorită cu Jonny Lee Miller şi avea o aventură cu Timothy Hutton, colegul de platou din pelicula „Doctor pentru mafie”.

Pe atunci, actriţa se droga mult, practica sado-masochismul şi se tăia frecvent, spune Taines, iar Marcheline credea că Jagger ar putea să o înveţe pe fiica ei despre faimă.

Cântăreţul o suna frecvent pe Jolie, care nu-i răspundea la telefon, iar acesta a tot insistat de-a lungul anilor: în 1999, când divorţa de Jerry Hall, Jagger era în continuare infatuat de actriţă şi i-a dat cadou o pereche de cercei în valoare de 5.000 de dolari.

Conform cărţii, în anul cu pricina, Angie era ocupată cu mai multe relaţii, concomitent: ea s-ar fi iubit cu Tim Hutton, Billy Bob Thornton (care îi va deveni soţ), Nicolas Cage şi Russell Crowe.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton