Homepage  / Vedete româneşti

Mirela Retegan, declarații dure după demisiile în lanț din Gașca Zurli: „Pot să pierd tot ce am și nu face parte din mine”

Mirela Retegan, declarații dure după demisiile în lanț din Gașca Zurli: „Pot să pierd tot ce am și nu face parte din mine”
10

de Cristina Țapu,

Recent, Gașca Zurli a atras atenția publicului după ce mai multe personaje importante au demisionat. Mirela Retegan, fondatoarea proiectului pentru copii, a încercat să rămână neclintită în fața situației și a conceput o nouă formulă pentru trupă. De-a lungul timpului, ea a înfruntat diverse obstacole, iar acum a vorbit deschis despre ceea ce s-a întâmplat cu adevărat.

Mirela Retegan, detalii despre plecarea a trei oameni importanți din Gașca Zurli

La începutul lunii martie, Vero Căliman, cunoscută ca „fetița Zurli”, Lulu Varodi, alias „Bucătărașul Lulu”, și Răzvan Marina, interpretul personajului Truli, au anunțat online că se retrag din celebra trupă pentru copii, după 14 ani de activitate. Plecările celor trei membri i-au surprins pe fani, iar Mirela Retegan a fost nevoită să ofere explicații. Deși mulți credeau că va renunța la proiect, Mirela a renăscut din propria cenușă și a găsit o nouă formulă de succes.

zurli 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Totuși, Mirela Retegan a recunoscut că a pierdut oameni importanți și proiecte de-a lungul timpului. Pe de altă parte, nu poate ignora ceea ce a câștigat alături de Gașca Zurli. Fondatoarea trupei a făcut noi dezvăluiri despre situația celebrei formații pentru copii și este mai optimistă ca oricând.

„Am pierdut unii oameni, dar am câștigat alții. Am pierdut unele proiecte, am câștigat altele. Am pierdut prieteni, bani, case, obiecte… Am câștigat de toate. Am avut grijă mereu să nu-mi pierd sufletul, capul, credința, entuziasmul, dorința de a face, bucuria de a fi, grija pentru ce am.

De oferit, pasiunea de a construi și capacitatea de a renunța. Și mi-am spus mereu că pot să pierd tot ce am și nu face parte din mine pentru că, eu cu ce am în mintea și în sufletul meu, le fac la loc”, a declarat Mirela Retegan, conform Avantaje.

Cu ce se ocupă Vero Căliman după ce renunțat la rolul de Fetița Zurli

La scurt timp după ce a luat decizia de a părăsi Gașca Zurli, Vero Căliman, cunoscută pentru interpretarea Fetiței Zurli, se lansează într-un nou proiect. În loc să se retragă de pe scenă pentru a se odihni, artista investește timpul liber într-o misiune nobilă: să aducă zâmbete și bucurie în sufletele oamenilor, în special a celor mici.

vero calimanIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 10

Vero Căliman a orchestrat un proiect captivant denumit Teatrul la Sat, având ca scop să aducă magia spectacolului în satele îndepărtate, unde copiii nu au acces la astfel de experiențe. Își propune să inspire imaginația celor mici prin piese de teatru special concepute pentru ei.

Cu toate că a părăsit Gașca Zurli, Vero își dorește acum să-și redescopere propria identitate și să își refacă încrederea în sine. Prin această schimbare, speră să le arate oamenilor cine este cu adevărat și să poată face pace cu sine. Cel mai important este să-și găsească linistea interioară, nu să primească validarea publicului, conform propriilor spuse.

Sursă foto: Facebook Gașca Zurli

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te