Homepage  / Seriale / Telenovele

Pro Gold va difuza „Vencer el Desamor”/„Să învingi durerea”. Când va avea premiera telenovela cu Claudia Álvarez și David Zepeda

Pro Gold va difuza „Vencer el Desamor”/„Să învingi durerea”. Când va avea premiera telenovela cu Claudia Álvarez și David Zepeda

de Roxana Mirea,

O nouă telenovelă va începe la Pro Gold. „Vencer el Desamor” / „Să învingi durerea” este un serial produs de Rosy Ocampo pentru Televisa în anul 2020, fiind al doilea proiect al francizei „Vencer”. Protagoniștii telenovelei „Vencer el Desamor” / „Să învingi durerea” sunt Claudia Álvarez și David Zepeda.

„Vencer el Desamor” / „Să învingi durerea”, o nouă telenovelă la Pro Gold

„Vencer el Desamor” / „Să învingi durerea” va începe la Pro Gold, vineri, 22 octombrie, de la ora 20:00. Telenovela este a doua parte a trilogiei „Vencer”, iar protagoniștii sunt actorii Claudia Álvarez și David Zepeda. „Vencer el Desamor” / „Să învingi durerea” prezintă povestea a patru femei: Bárbara (Daniela Romo), Ariadna (Claudia Álvarez), Dafne (Julia Urbini) y Gemma (Valentina Buzzurro), care, deși nu sunt din aceeași familie sau clasă socială, au multe puncte în comun: împart o casă, nu au sprijinul unui partener și duc o viață marcată de suferință.

Ficțiunea, care spune povestea a patru femei de vârste diferite care sunt forțate să trăiască sub același acoperiș din cauza diferitelor circumstanțe, a reușit să atragă atenția publicului cu povești foarte apropiate de realitatea a ceea ce trăiește societatea astăzi.

„Vencer el Desamor” / „Să învingi durerea” a avut premiera pe 12 octombrie 2020, în Mexic, și s-a bucurat de un real succes.

„Cred că de aceea proiectul funcționează foarte mult pentru că spune adevărul. Tratăm subiecte precum abandonul, depresia masculină, infertilitatea, văduvia la o vârstă fragedă…”, a declarat Claudia Álvarez pentru People.

Claudia Álvarez și David Zepeda, în Vencer el desamor

Deși obiectivul său principal este de a distra publicul, telenovela încearcă, de asemenea, să transmită mesaje pozitive care să inspire și să ofere o lecție de viață.

„Este o telenovelă care își propune, înainte de orice, să distreze. Ceea ce ne dorim este ca familia să se așeze la televizor și să petreacă un timp plăcut împreună. Și este, de asemenea, o poveste inspiratoare. Ceea ce ne dorim este ca, în acest moment de pandemie, publicul care se uită la televizor să vadă că se poate trece peste orice fel de problemă”, spunea Rosy Ocampo, producătoarea trilogiei „Vencer”, anul trecut.

Daniela Romo

Ce impact are franciza „Vencer”

Telenovela „Vencer el Desamor” este a doua parte din trilogia „Vencer”. Prima parte se numește „Vencer el miedo”, iar cea de-a treia, care a avut premiera în Mexic pe 12 iulie 2021, se numește „Vencer el pasado”.

„Fiecare parte din Vencer vorbește despre un anumit tip de violență de gen”, a declarat Rosy Ocampo.

O altă caracteristică a telenovelelor „Vencer” este că povestea lor se desfășoară în același univers, ceea ce ne permite să vedem personaje din părțile anterioare. Pe lângă divertisment, franciza are un impact pozitiv asupra publicului, după cum se reflectă în investigațiile care au loc după încheierea fiecărei telenovele.

„În ceea ce privește „Vencer el miedo”, deja se publică rezultatele pe care le-am obținut cu privire la prevenirea sarcinilor nedorite în rândul adolescentelor și vedem că persoanele care au văzut telenovela, în special mame și fiice, au conștientizat ce înseamnă folosirea metodelor contraceptive. În cazul „Vencer el desamor”, pe lângă violența de gen, am dorit să continuăm cu partea de sarcină în perioada adolescenței, deoarece nu are numai avantaje în ceea ce ar fi partea de prevenire, ci și a bolilor cu transmitere sexuală și, evident, are și un impact asupra modului de a vedea cum ar arăta viitorul unei femei adolescente atunci când apare o sarcină”, a mai declarat Rosy Ocampo, în legătură cu impactul pe care îl are franciza „Vencer”.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te