Homepage  / Muzică

Sore a lansat videoclipul piesei “Dor să-ţi fie dor”

Sore a lansat videoclipul piesei “Dor să-ţi fie dor”

de Redactia Tvmania

Sore lansează astăzi un nou videoclip, pentru single-ul “Dor să-ţi fie dor”, o piesă de dragoste emoţionantă.

Single-ul este înregistrat în studiourile Hahaha Production, iar linia melodică și versurile sunt semnate de Sore.

“€œPiesa vorbește despre durerea pe care o simți atunci când iubești pe cineva care nu te mai iubește. Concret, este vorba de dorul de a te simți iubit, o senzație pe care toți am trăit-o sau o vom trăi la un moment dat”, a spus Sore.

În noul videoclip al lui Sore apare şi Bogdan Boantă (coregraful care a câştigat două trofee “Dansez pentru tine” şi a participat în grupul de balet al emisiunilor “Vocea României” şi “Românii au talent”).

Pentru prima dată în România, s-a dansat în… făină

“Mi-am dorit foarte mult un moment de dans contemporan în clip, care să sugereze exact ceea ce spun şi versurile, iar cel mai potrivit mi s-a părut Bogdan, alături de care am avut o experienţă minunată la ‘Dansez pentru tine’. El a jucat rolul personajului masculin, iar coregrafia în făină, o premieră în clipurile româneşti, a fost realizată tot de el”, a spus Sore.

Filmările clipului au avut loc în Buftea, în regia lui Alex Fotea, și au durat aproape 24 de ore. „Clipul povestește sentimentul de dor din mai multe unghiuri, trecând prin tot parcursul unei povești de iubire, sugerând că din dragoste putem înnebuni, metaforic vorbind”, a explicat tânăra artistă.

Credit foto: Silviu Sandulescu

Puteţi urmări aici videoclipul Sore – “Dor să-ţi fie dor”:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te