Homepage  / Vedete / Vedete străine

„Suntem devastați”. Decizia luată de Steven Tyler după ce starea lui de sănătate s-a înrăutățit

„Suntem devastați”. Decizia luată de Steven Tyler după ce starea lui de sănătate s-a înrăutățit
8

de Andra Stana,

Steven Tyler va lipsi pentru o perioadă de pe scenă. Recent, rockerul a intrat de bunăvoie într-un program de dezintoxicare. Iată ce se întâmplă cu viitoarele concerte ale trupei Aerosmith.

Veteranul rocker, în vârstă de 74 de ani, s-a internat într-o clinică de dezintoxicare. Tyler a luat decizia după ce „a avut o recidivă”, se arată într-un comunicat postat de faimoasa trupă rock, în mediul online.

În anunțul Aerosmith se mai arată că solistul trupei a intrat într-un program de tratament în urma unei operații la picior care a necesitat gestionarea durerii.

„După o intervenție chirurgicală la picior pentru a se pregăti pentru scenă și necesitatea gestionării durerii în timpul procesului, el a recidivat recent și a intrat voluntar într-un program de tratament pentru a se concentra pe sănătatea și recuperarea sa.”, a postat trupa pe rețelele de socializare, citat de boston.com.

Steven Tyler s-a internat singur la dezintoxicare, după o recidivăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Tyler a fost internat de mai multe ori la dezintoxicare

Tyler a fost deschis cu privire la luptele sale cu substanțele interzise de-a lungul carierei sale. Totodată, a intrat de mai multe ori în programe de dezintoxicare. Prima astfel de internare a fost în anul 1988, la îndemnul colegilor săi de trupă.

„Mi-a luat mulți ani să trec peste faptul că băieții din trupă m-au trimis la dezintoxicare în timp ce ei erau în vacanță”, a declarat Tyler pentru Haute Living într-un interviu din 2019. „Dar astăzi, din cauza acelui moment… sunt recunoscător și le datorez mulțumiri”.

Ce se întâmplă cu viitoarele concerte programate deja de Aerosmith

Dezintoxicarea lui Tyler înseamnă că Aerosmith va anula toate spectacolele de rezidență din Las Vegas din iunie și iulie, potrivit declarației trupei. Trupa speră să reia concertele în septembrie.

În declarație, Aerosmith a mulțumit fanilor pentru înțelegerea și sprijinul acordat lui Tyler.

„Suntem devastați de faptul că v-am creat probleme multora dintre voi, în special celor mai loiali fani ai noștri, care adesea călătoresc distanțe mari pentru a ne vedea spectacolele”, a scris trupa. „Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru sprijinul acordat lui Steven în această perioadă”.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te