Homepage  / Telenovele

„Cafea cu parfum de femeie”, cu William Levy, în curând la TV. Când e premiera

„Cafea cu parfum de femeie”, cu William Levy, în curând la TV. Când e premiera
12

de Ruxandra Dinca,

Mult așteptata telenovelă „Cafea cu parfum de femeie”, cu William Levy, Carmen Villalobos și Laura Londoño, nu va fi totuși disponibilă pe platforma Netflix în România, deși inițial se anunțase că va începe difuzarea pe 29 decembrie 2021. Iată că la doi distanță telenovela cu William Levy ajunge pe micile noastre ecrane. Toate detaliile în cele ce urmează.

Noua versiune a celebrei telenovele „Cafea cu parfum de femeie”, în original „Cafe con aroma de mujer”, cu William Levy, Carmen Villalobos și Laura Londoño protagoniști, trebuia să fie disponibilă în decembrie 2021 la Netflix, însă la scurt timp au retras serialul și nu a mai fost lansat în România pe platforma de streaming. Acum, telenovela urmează să fie difuzată în curând la Happy Channel, mai exact, premiera este programată pe 6 martie 2023, de la ora 16.15.

La mijocul anilor ’90, telenovela columbiană „Cafea cu parfum de femeie”, cu Margarita Rosa de Francisco și Guy Ecker în rolurile principale, cele ale îndrăgostiților Gaviota și Sebastian, făcea furori pe micile noastre ecrane (și peste tot în lume, de altfel, căci este una dintre cele mai populare telenovele făcute vreodată). 

Apoi, în primăvara lui 2020, când nimeni nu se aștepta, oficialii Telemundo au anunțat că vor realiza o nouă versiune, mai modernă, a poveștii. Trecuseră 26 de ani de la lansare, însă, în ciuda acestui fapt, fanii telenovelei au reacționat cu un entuziasm incredibil. 

Detalii despre noua versiune „Cafea cu parfum de femeie”

Pentru rolul principal masculin a fost ales William Levy, unul dintre sex-simbolurile Mexicului. Actorul de 41 de ani a acceptat, pentru rolul lui Sebastián Vallejo, să se întoarcă la telenovele după o pauză de opt ani, timp în care a încercat să dea lovitura la Hollywood, apărând în mai multe producții americane.

Columbiana Carmen Villalobos, pe care o știm din „Și fără sâni există paradis”, a fost distribuită în rolul Luciei, soția lui Sebastian, și a fost pentru prima dată în carieră când frumoasa a avut un rol negativ.

Iar pentru rolul feminin principal, cel al Teresei Suarez, zisă și Gaviota, rol cu care Margarita Rosa de Francisco a cucerit o lume întreagă în anii ‘90, producătorii au ales o actriță relativ necunoscută, pe Laura Londoño.

Aceasta, o columbiană originară din Medellin, a început să lucreze ca model încă de la 10 ani. Pasionată de arte, a studiat arhitectura și dansul, dar și actoria, la New York, și – detaliu esențial – poate cânta (în poveste, Gaviota cântă mereu).

Filmările pentru noua versiune de „Cafea cu parfum de femeie” au debutat în decembrie 2020, în Columbia, iar primul episod a fost lansat în luna mai anul acesta.

Telespectatorii care au văzut și varianta inițială a telenovelei se vor bucura să afle că personajele au aceleași nume și că de asemenea a fost păstrată aceeași coloană sonoră (melodiile pe care le cântă Gaviota, interpretate chiar de Margarita Rosa de Francisco, erau la mare căutare la noi, în anii 1994-1995, când telenovela a fost difuzată de Antena 1).

Pe de altă parte, există și destule diferențe: în varianta din 1994, Sebastian/Guy Ecker avea ceva probleme de intimitate, ceea ce nu e cazul la Sebastian/William Levy (în realitate, actorul e un mare cuceritor).

Care este povestea „Cafea cu parfum de femeie”

Undeva în Columbia, pe o plantație de cafea, Teresa Suarez (Laura Londoño), zisă și Gaviota (înseamnă pescăruș în spaniolă), îl cunoaște și se îndrăgostește de Sebastián Vallejo (William Levy), fiul omului de afaceri care deține plantația. Deși cei doi se iubesc sincer, se despart din cauza circumstanțelor potrivnice. El intră într-o căsătorie lipsită de dragoste, cu Lucia (Carmen Villalobos), ea renunță la viața ei de până atunci și se reinventează ca femeie de afaceri la oraș. Soarta îi readuce însă față în față, iar atunci vechile lor sentimente nu mai pot fi ignorate.

Nu a avut succesul scontat

În ciuda bugetului substanțial, a starurilor de primă mână, a filmărilor făcute în locație, în inima plantațiilor de cafea din Columbia, noua telenovelă nu a rupt gura târgului în materie de audiențe.

Vorbind despre serial, protagonista Laura Londoño explica înainte de premieră că, deși producția păstrează esența poveștii originale, noua „Cafea cu parfum de femeie” va fi „o versiune totalmente diferită”, în care va fi prezentă tehnologia modernă.

„Eu glumesc mereu că e vorba de o Gaviota cu telefon mobil. Chiar va fi o versiune diferită, pentru că una e povestea de acum 25 de ani, alta este cea de acum.

Totul s-a schimbat foarte mult, noi ne-am schimbat, femeile mai ales”, declara Laura Londoño pentru People en Español pe 25 mai. 

Telenovela „Cafea cu parfum de femeie” poate fi văzută și la noi, în România, la Netflix: serialul va fi disponibil de miercuri, 29 decembrie.

cafea-cu-parfum-de-femeieIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te