Homepage  / Televiziune

Zanni, discuție serioasă cu Iancu Sterp între patru ochi, la Survivor All Stars. „Faptele cântăresc, că de vorbe ne pare rău tuturor”

Zanni, discuție serioasă cu Iancu Sterp între patru ochi, la Survivor All Stars. „Faptele cântăresc, că de vorbe ne pare rău tuturor”
9

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii Survivor All Stars a fost difuzată miercuri, 22 mai 2024, la Pro TV. Ultimii 6 concurenții din competiție au luptat pentru colanul de imunitate. Pe de altă parte, Iancu Sterp și Zannidache au avut o discuție între patru ochi. 

Cine a câștigat imunitatea, la Survivor All Stars – 22 mai 2024 

Concurenții rămași la Survivor All Stars s-au luptat pentru încă un colan de imunitate, aseară, 22 mai 2024, într-o ediție difuzată la Pro TV. După ce au dat cu toții ce au avut mai bun, imunitatea a fost câștigată de Iancu Sterp. 

„L-am mai avut doar când se dădeau bătălii pentru Imunitate Personală, dar acum este cu totul altceva. Acum, ca să câștigi Colanul, exact cum spunea și Andrei, este cel mai muncit, iar cine îl are îl merită. 

Îi felicit pe toți băieții și îmi pare bine că am rămas cei mai buni dintre cei mai buni. Ne batem mai ceva ca barbarii pentru că eu, personal, mă consider rezistent fizic”, a spus Iancu Sterp, potrivit protv.ro.

Iancu Sterp a castigat imunitateea la Survivor All Stars – 22 mai 2024 (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Zanni, discuție cu Iancu Sterp între patru ochi 

Iancu Sterp, purtătorul de Colan, este nevoit să ia o decizie majoră în următoarea perioadă, iar Zanni știe cel mai bine acest lucru fiindcă vrea, într-un fel sau altul, să își asigure locul în Los Bandidos. Așadar, Zanni și Iancu au avut o discuție între patru ochi.  

„Ori îți este rușine de mine, ori îți este rușine de Sorin, e evident, că altceva nu există”, i-a spus Zanni lui Iancu. 

Nu îmi este rușine, vorba este că pun pe primul loc cuvântul pe care l-am avut toți unul față de altul”, i-a răspuns Iancu.  

M-ai votat prima dată. Ai spus că ți-a fost rușine pentru că sunt cel mai bun. Faptele cântăresc, că de vorbe ne pare rău tuturor”, a spus Zanni. 

„Suntem din echipe diferite, ne-am unit în tribul ăsta și ei toți au fost drepți față de mine. Pune-te un pic în locul meu”, i-a spus Iancu.  

Având în vedere că Iancu Sterp a câștigat imunitatea, Zanni și TJ Miles se simt în pericol. „Emoțiile sunt mari pentru Zanni și pentru TJ. (…) Fiecare a făcut ce a făcut și și-a menținut cumva poziția și locul în competiția asta. Nu există acum cineva care să ridice mâna și să spună „eu sunt următorul la vot” pentru că toți merităm să mergem mai departe, toți vrem să mergem în marea finală”, a declarat Andrei Ciobanu.

Sursa Foto: Pro TV

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton