10 seriale cu actori celebri din telenovele, pe care să nu le ratați la Netflix

10 seriale cu actori celebri din telenovele, pe care să nu le ratați la Netflix

de Redactia Tvmania

Ne-am obișnuit să-i vedem pe micile ecrane de la noi în telenovele clasice, dar câțiva actori latino-americani îndrăgiți - printre ei Kate del Castillo, Blanca Soto, Maite Perroni, Margarita Rosa de Francisco, Gaby Espino sau Sebastian Rulli - pot fi văzuți în prezent și la noi, la Netflix, în producții mai noi sau mai vechi, numai bune de urmărit în aceste zile caniculare. 

„N-ai cum să te ascunzi”

Producție: „No te puedes esconder” („You Cannot Hide”) este un serial cu 10 episoade produs de Audiovisual pentru Telemundo și distribuit internațional de Netflix. Acesta a fost lansat în 2019, iar filmările au avut loc în Spania. 

Cine joacă: Blanca Soto, Eduardo Noriega, Iván Sánchez, Maribel Verdú, Gabriel Porras

Subiect: Mónica (Blanca Soto) hotărăște să fugă cu fiica ei din Mexic și să înceapă o nouă viață în Spania din cauza afacerilor ilegale ale soțului ei, un narcotraficant de temut. Aflată la Madrid, Mónica își schimbă identitatea, însă tot nu reușește să aibă liniștea pe care și-a dorit-o pentru că trecutul nu-i dă pace. 

„Monarca”

Producție: Serialul mexican „Monarca” este realizat de compania Salmei Hayek, Ventanarosa. Producția are 18 episoade și două sezoane, primul lansat în 2019, iar cel de-al doilea în ianuarie 2021.

Cine joacă: Irene Azuela, Osvaldo Benavides, Juan Manuel Bernal, Rosa María Bianchi

Subiect: Ana María (Irene Azuela) se întoarce în Mexic pentru a se ocupa de afacerea prosperă a  familiei, cu tequila. Ea trebuie să se lupte cu cei doi frați ai săi pentru drepturile în companie, iar trădarea, șantajul, răzbunarea și corupția se vor ține lanț de-a lungul episoadelor. 

 

„Casa florilor”

Producție: „La Casa de las Flores” („The House of Flowers”), o comedie neagră cu 3 sezoane și 34 de episoade, a fost realizată de Netflix pentru Mexic și a avut premiera în 2018. 

Cine joacă: Verónica Castro, Cecilia Suárez, Aislinn Derbez, Darío Yazbek Bernal, Arturo Ríos, Paco León, Juan Pablo Medina, Luis de la Rosa, María León, Isela Vega

Subiect: În centrul poveștii se află înstărita familie Moras, care deține o prosperă afacere cu flori. Moras este însă o familie perfectă doar în aparență, iar de-a lungul episoadelor aflăm despre aventurile, trădările, intrigile și secretele membrilor ei.

 

„Ingobernable”

Producție: Serialul „Ingobernable”, realizat de Netflix pentru Mexic, are 27 episoade și două sezoane, primul lansat în 2017, iar al doilea în 2018. 

Cine joacă: Kate del Castillo, Erik Hayser, Luis Roberto Guzmán, Álvaro Guerrero, Alberto Guerra

Subiect: Emilia Urquiza (Kate del Castillo), o Primă Doamnă a Mexicului, are planuri mărețe de a îmbunătăți condițiile țării odată cu angajamentul său de a lupta pentru pace. În momentul în care decide să divorțeze, lucrurile iau însă o cu totul altă întorsătură. Protagonista se trezește apoi că este principala suspectă în asasinatul soțului ei și începe o cursă contra-cronometru pentru a-și demonstra nevinovăția.  

„Doar două mame ai”

Producție: Serialul de comedie „Madre Solo hay Dos” („Daughter From Another Mother”), realizat de Netflix pentru Mexic, a fost lansat în ianuarie anul acesta și are 9 episoade. 

Cine joacă: Ludwika Paleta, Paulina Goto, Christian Chávez, Martín Altomaro

Subiect: Destinele a două femei foarte diferite se unesc când își dau seama că fiicele lor nou-născute au fost schimbate accidental la naștere. Singura soluție care le vine în cap Marianei (Paulina Goto) și Anei (Luwdika Paleta) este să locuiască împreună pentru a-și uni familiile. 

„Dorință întunecată”

 

Producție: Serialul „Oscuro Deseo” („Dark Desire”), realizat de Netflix pentru Mexic, are 18 episoade și a fost lansat pe cunoscuta platforma online în iulie anul trecut. Sezonul doi al producției va avea premiera anul acesta.

Cine joacă: Maite Perroni, Alejandro Speitzer, Jorge Poza, Erik Hayser, María Fernanda Yepes

Subiect: Alma (Maite Perroni) e o profesoară căsătorită cu Leonardo (Jorge Poza), un judecător care ascunde numeroase secrete. Când protagonista începe o aventură cu un tânăr misterios de 20 de ani, Darío (Alejandro Speitzer), pasiunea acestuia pentru Alma se transformă în scurt timp într-o obsesie, serialul căpătând accente thriller. 

„Dragonul: Întoarcerea războinicului” 

 

Producție: „El Dagón: El regreso de un guerrero” („El Dragón: Return of a Warrior”) a fost creat de cunoscutul scriitor spaniol Arturo Pérez-Reverte (el a scris romanul „Regina Sudului”, care a stat la baza cunoscutei telenovele, disponibile și ea pe Netflix) în colaborare cu Televisa și Univision. Producția are 82 de episoade și două sezoane, primul lansat în noiembrie 2019, cel de-al doilea în ianuarie 2020. Primul sezon al serialului s-a clasat în top 10 cele mai vizionate showuri de pe Netflix în Mexic. 

Cine joacă: Sebastián Rulli, Renata Notni, Roberto Mateos, Irina Baeva, Sofía Castro, Cynthia Klitbo, Juan Pablo Gil

Subiect: Pentru a lua locul bunicului său la șefia unui cartel, Miguel Garza (Sebastián Rulli), un afacerist din Tokyo, se întoarce în țara sa natală, Mexic. Lucrurile nu sunt atât de ușoare pentru el căci trebuie să lupte cu doi rivali pentru control.

 

„Cine a ucis-o pe Sara?”

Producție: „Quién mató a Sara?” („Who Killed Sara?”) este un serial mexican cu accente thriller realizat de José Ignacio Valenzuela și Perro Azul pentru Netflix. Producția, care s-a bucurat de mare succes, are 18 episoade și două sezoane, primul lansat pe 24 martie anul acesta, iar cel de-al doilea pe 19 mai. 

Cine joacă: Manolo Cardona, Ginés García Millán, Carolina Miranda, Claudia Ramírez, Eugenio Siller, Alejandro Nones

Subiect: Personajul principal este Álex Guzmán (Manolo Cardona), un bărbat dornic de răzbunare, care petrece 18 ani în închisoare pentru o crimă pe care nu a comis-o. Odată eliberat este hotărât să afle cine a ucis-o pe sora sa, Sara, și să se răzbune pe familia Lazcano, pe care o consideră vinovată.

 

„Fete de neoprit”

Producție: Serialul mexican cu accente comice „Desenfrenadas” („Unstoppable”) are 10 episoade și a fost lansat la Netflix în februarie 2020.

Cine joacă: Bárbara López, Tomás Ruiz, Lucía Uribe, Coty Camacho

Subiect: Urmăriți aventurile a trei prietene bogate – Rocío (Bárbara López), Vera (Tessa Ía) și Carlota (Lucía Uribe) – care decid să facă o excursie la Oaxaca. Pe drum ele o întâlnesc pe Marcela (Coty Camacho), o criminală care fuge de fostul ei iubit, care le va schimba viața. 

„Jucându-se cu focul”

 

Producție: „Jugar con fuego” („Playing with Fire”) este un serial dramatic produs de Telemundo International Studios în colaborare cu Globo și care are la baza miniseria braziliană din 2014 scrisă de George Moura, „Amores Roubados”. Producția cu 10 episoade a fost lansată în ianuarie 2019 la Telemundo, iar poate fi văzută și la noi la Netflix. Printre producătorii acestui serial se numără și cunoscutul actor de telenovele Miguel Varoni. 

Cine joacă: Jason Day, Margarita Rosa de Francisco, Carlos Ponce, Gaby Espino, Laura Perico, Alejandro Aguilar, Tony Plana

Subiect: Dacă vă era dor să o vedeți pe Margarita Rosa de Francisco (protagonista din telenovela „Cafea cu parfum de femeie”) în aceleași peisaje superbe columbiene din zonele unde se cultivă cafeaua aveți ocazia în serialul „Jugar con fuego”. În centrul poveștii se află Fabrizio (Jason Day), un bărbat atrăgător, care ajunge de la Miami în Columbia și începe o aventură cu 3 femei – Camila (Gaby Espino) și Martina (Margarita Rosa de Francisco), două femei căsătorite bune prietene, dar și cu Andrea (Laura Perico), fiica Martinei. 

VEZI PROGRAMUL TV

Program TV


PRO TV
 • 06:00 Lecţii de viaţă AP
  "Lecţii de viaţă" este o producţie de tip ficţiune, bazată pe situaţii şi întâmplări reale, din viaţa cotidiană a familiilor. Sunt prezentate diverse situaţii inspirate...
 • 07:00 Ştirile PRO TV
  La fiecare final de săptămână, Cosmin Stan va face cuplu cu Andreea Marinescu sau Lavinia Petrea şi împreună le vor aduce telespectatorilor cele mai importante ştiri...
 • 10:00 I Like IT
  Emisiunea traduce IT-ul în limba română cu umor inteligent şi poftă de show, iar Iulia Ionescu face ca noutăţile din Internet şi tehnologie să nu mai pară complicate...
 • 10:30 Superspeed la Pro TV
  "Super Speed" - o emisiune prezentată de Costin Giurgea şi Tudor Bratu, cu maşini, teste incredibile şi vedete care vor fi puse în situaţii inedite. Cei doi jurnalişti...
 • 11:00 Garfield 2 AP
 • 12:45 Seara mamelor AP
  Allyson (Sarah Drew) decide împreună cu prietenele sale, Izzy (Andrea Logan White) şi Sondra (Patricia Heaton) să petreacă într-o seară toate trei. De cei trei copii...
 • 15:00 Excursie cu surprize AP
  După ce a promis că îşi duce familia într-o vacanţă în Hawaii, stresat că şi-ar putea pierde slujba, Bob schimbă planurile fără să le spună nimic alor lui. În locul...
 • 17:00 Masked Singer România
  PRO TV a achiziţionat licenţa de producţie a celui mai spectaculos show de televiziune din lume: "The Masked Singer". Formatul, care a devenit viral şi a creat o...
 • 19:00 Ştirile Pro TV
  Echipa de jurnalişti de la "Ştirile PRO TV" aduce în fiecare zi, în principalele jurnale, cele mai importante subiecte ale zilei, abordate cu mult profesionalism....
 • 20:00 SuperStar România
  Ăsta-i spectacolul! Asta-i televiziunea! Iar acum e rândul tău să "Fii spectacol"! PRO TV aduce în România formatul, fenomen global, urmărit de peste 500 milioane...
 • 23:00 Ascensiunea lui Jupiter 12
  O tânără femeie îşi descoperă destinul ce i-a fost dat şi află că are o moştenire extraordinară care o ajută să readucă echilibrul în cosmos.
 • 01:30 Vlad 12
  Serialul "Vlad", produs la cele mai înalte standarde cinematografice, spune povestea contelui de Monte-Cristo, într-o adaptare modernă. "Vlad" prezintă o poveste...
 • 03:30 I Like IT
  Emisiunea traduce IT-ul în limba română cu umor inteligent şi poftă de show, iar Iulia Ionescu face ca noutăţile din Internet şi tehnologie să nu mai pară complicate...
 • 04:00 Superspeed la Pro TV
  "Super Speed" - o emisiune prezentată de Costin Giurgea şi Tudor Bratu, cu maşini, teste incredibile şi vedete care vor fi puse în situaţii inedite. Cei doi jurnalişti...
 • 04:30 Garfield 2 AP
 • Vezi tot programul zilei
Antena 1
 • 06:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 10:00 Alpha Kids
  Telespectatorii Antena 1 vor avea ocazia să cunoască mai bine copiii din generația Alpha, cea considerată ca fiind cea mai intuitivă, educată și dinamică de până...
 • 10:30 Adela
  Două surori înţeleg iubirea faţă de cealaltă diferit. Adela este în stare să renunţe la tot pentru sora ei. Iar, pentru Andreea, tot ce este al Adelei este şi al...
 • 13:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 13:30 Mireasa
  Dupã o binemeritatã pauză, în care şi-a dedicat timpul celor doi copii ai familiei, Simona Gherghe revine în forţă pe micile ecrane, într-un proiect cu totul nou...
 • 15:45 Brigada Diverse la munte şi la mare AP
  Ultimul film al seriei B.D. continuă aventura simpaticilor bandiţi şi a vajnicilor poliţişti ce reuşesc să înveselească orice telespectator. În prima parte, Prafuri...
 • 18:00 Preţul cel bun
  "Prețul cel bun" ("The Price is Right") este o emisiune de divertisment, de tip concurs, în care participanții concurează pentru a câștiga premii în bani și produse...
 • 19:00 Observator
  Observatorul Antenei 1 este construit ca un jurnal de atitudine, în care subiectele mari, grave, naţionale contează şi nu suferă în competiţia cu soluţia facilă...
 • 20:00 Asia Express AP
 • 23:30 Logan Lucky: Cursa norocului 12
  Fără opţiuni sau vreo perspectivă strălucită, cei trei pun la cale un jaf elaborat şi periculos chiar în mijlocul celei mai aglomerate competiţii NASCAR din zonă....
 • 02:00 Spărgătorul de nuci şi cele patru tărâmuri
  Tot ce vrea Clara e o cheie - o cheie cum nu mai există o alta, o cheie ce poate deschide cufărul ce adăposteşte un dar extrem de preţios de la mama ei, plecată...
 • 04:00 Brigada Diverse la munte şi la mare AP
  Ultimul film al seriei B.D. continuă aventura simpaticilor bandiţi şi a vajnicilor poliţişti ce reuşesc să înveselească orice telespectator. În prima parte, Prafuri...
 • Vezi tot programul zilei
Kanal D
 • 06:45 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 07:30 Pastila de râs AP
  Ce te faci dacă într-o zi obisnuită ţi se întâmpla ceva neobişnuit? Te-a enervat şeful/ şefa?... Nu iţi recomandăm antidepresive, ci mai degrabă o pastilă de râs...
 • 08:00 Teleshopping
  Emisiune în care sunt prezentate diferite produse în scopul vânzarii lor catre telespectatorii doritori, prin intermediul unei comenzi telefonice. Află care sunt...
 • 08:30 Teo Show AP
  Plină de energie şi de poftă de viaţă, Teo Trandafir, împreună cu Bursucu', le aduce telespectatorilor, cu umorul atât de apreciat de români, noi poveşti seducătoare...
 • 11:00 Sport, dietă şi o vedetă AP
  Emisiunea "Sport, dieta şi o vedetă" are la bază un program ce se doreşte a fi un stimulent real pentru telespectatori, pentru a face mişcare sub orice formă ar...
 • 11:30 Teleshopping
  Emisiune în care sunt prezentate diferite produse în scopul vânzarii lor catre telespectatorii doritori, prin intermediul unei comenzi telefonice. Află care sunt...
 • 12:00 Ştirile Kanal D
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Telespectatorii...
 • 13:00 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • 15:00 ROventura AP
  ROventura prezintă locuri pitoreşti, obiective turistice şi activităţi de agrement din România, prin ochii a doi prieteni călători, prezentatorii emisiunii: George...
 • 16:00 Puterea dragostei AP
  7 femei şi 7 bărbaţi vor locui separat, dar pot petrece opt ore pe zi împreună în Casa Dragostei, în afara acesteia ei neavând voie să se întâlnească. Întrebarea...
 • 18:00 Ştirile Kanal D
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Christian...
 • 19:00 Puterea dragostei AP
  7 femei şi 7 bărbaţi vor locui separat, dar pot petrece opt ore pe zi împreună în Casa Dragostei, în afara acesteia ei neavând voie să se întâlnească. Întrebarea...
 • 20:00 O nouă şansă
  În această toamnă, Andreea Mantea le aduce telespectatorilor Kanal D emoţia regăsirii, a iertării şi a poveştilor de viaţă pline de înţelesuri profunde, odată cu...
 • 22:00 Bravo, ai stil! AP
  "Bravo, ai stil! Celebrities" se pregăteşte să aducă în lumina reflectoarelor o noua generaţie de concurente, cunoscute deja publicului din România. Aspirantele...
 • 00:30 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 01:30 Puterea dragostei AP
  7 femei şi 7 bărbaţi vor locui separat, dar pot petrece opt ore pe zi împreună în Casa Dragostei, în afara acesteia ei neavând voie să se întâlnească. Întrebarea...
 • 04:30 ROventura AP
  ROventura prezintă locuri pitoreşti, obiective turistice şi activităţi de agrement din România, prin ochii a doi prieteni călători, prezentatorii emisiunii: George...
 • 05:30 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • Vezi tot programul zilei
VEZI PROGRAMUL TV

Program Cinema

RULEAZĂ ASTĂZI LA CINEMATOGRAFELE DIN
VEZI PROGRAMUL CINEMATOGRAFELOR