Homepage  / Telenovele

10 seriale cu actori celebri din telenovele, pe care să nu le ratați la Netflix

10 seriale cu actori celebri din telenovele, pe care să nu le ratați la Netflix

de Redactia Tvmania

Ne-am obișnuit să-i vedem pe micile ecrane de la noi în telenovele clasice, dar câțiva actori latino-americani îndrăgiți - printre ei Kate del Castillo, Blanca Soto, Maite Perroni, Margarita Rosa de Francisco, Gaby Espino sau Sebastian Rulli - pot fi văzuți în prezent și la noi, la Netflix, în producții mai noi sau mai vechi, numai bune de urmărit în aceste zile caniculare. 

„N-ai cum să te ascunzi”

Producție: „No te puedes esconder” („You Cannot Hide”) este un serial cu 10 episoade produs de Audiovisual pentru Telemundo și distribuit internațional de Netflix. Acesta a fost lansat în 2019, iar filmările au avut loc în Spania. 

Cine joacă: Blanca Soto, Eduardo Noriega, Iván Sánchez, Maribel Verdú, Gabriel Porras

Subiect: Mónica (Blanca Soto) hotărăște să fugă cu fiica ei din Mexic și să înceapă o nouă viață în Spania din cauza afacerilor ilegale ale soțului ei, un narcotraficant de temut. Aflată la Madrid, Mónica își schimbă identitatea, însă tot nu reușește să aibă liniștea pe care și-a dorit-o pentru că trecutul nu-i dă pace. 

„Monarca”

Producție: Serialul mexican „Monarca” este realizat de compania Salmei Hayek, Ventanarosa. Producția are 18 episoade și două sezoane, primul lansat în 2019, iar cel de-al doilea în ianuarie 2021.

Cine joacă: Irene Azuela, Osvaldo Benavides, Juan Manuel Bernal, Rosa María Bianchi

Subiect: Ana María (Irene Azuela) se întoarce în Mexic pentru a se ocupa de afacerea prosperă a  familiei, cu tequila. Ea trebuie să se lupte cu cei doi frați ai săi pentru drepturile în companie, iar trădarea, șantajul, răzbunarea și corupția se vor ține lanț de-a lungul episoadelor. 

„Casa florilor”

Producție: „La Casa de las Flores” („The House of Flowers”), o comedie neagră cu 3 sezoane și 34 de episoade, a fost realizată de Netflix pentru Mexic și a avut premiera în 2018. 

Cine joacă: Verónica Castro, Cecilia Suárez, Aislinn Derbez, Darío Yazbek Bernal, Arturo Ríos, Paco León, Juan Pablo Medina, Luis de la Rosa, María León, Isela Vega

Subiect: În centrul poveștii se află înstărita familie Moras, care deține o prosperă afacere cu flori. Moras este însă o familie perfectă doar în aparență, iar de-a lungul episoadelor aflăm despre aventurile, trădările, intrigile și secretele membrilor ei.

 „Ingobernable”

Producție: Serialul „Ingobernable”, realizat de Netflix pentru Mexic, are 27 episoade și două sezoane, primul lansat în 2017, iar al doilea în 2018. 

Cine joacă: Kate del Castillo, Erik Hayser, Luis Roberto Guzmán, Álvaro Guerrero, Alberto Guerra

Subiect: Emilia Urquiza (Kate del Castillo), o Primă Doamnă a Mexicului, are planuri mărețe de a îmbunătăți condițiile țării odată cu angajamentul său de a lupta pentru pace. În momentul în care decide să divorțeze, lucrurile iau însă o cu totul altă întorsătură. Protagonista se trezește apoi că este principala suspectă în asasinatul soțului ei și începe o cursă contra-cronometru pentru a-și demonstra nevinovăția.  

„Doar două mame ai”

Producție: Serialul de comedie „Madre Solo hay Dos” („Daughter From Another Mother”), realizat de Netflix pentru Mexic, a fost lansat în ianuarie anul acesta și are 9 episoade. 

Cine joacă: Ludwika Paleta, Paulina Goto, Christian Chávez, Martín Altomaro

Subiect: Destinele a două femei foarte diferite se unesc când își dau seama că fiicele lor nou-născute au fost schimbate accidental la naștere. Singura soluție care le vine în cap Marianei (Paulina Goto) și Anei (Luwdika Paleta) este să locuiască împreună pentru a-și uni familiile. 

„Dorință întunecată”

Producție: Serialul „Oscuro Deseo” („Dark Desire”), realizat de Netflix pentru Mexic, are 18 episoade și a fost lansat pe cunoscuta platforma online în iulie anul trecut. Sezonul doi al producției va avea premiera anul acesta.

Cine joacă: Maite Perroni, Alejandro Speitzer, Jorge Poza, Erik Hayser, María Fernanda Yepes

Subiect: Alma (Maite Perroni) e o profesoară căsătorită cu Leonardo (Jorge Poza), un judecător care ascunde numeroase secrete. Când protagonista începe o aventură cu un tânăr misterios de 20 de ani, Darío (Alejandro Speitzer), pasiunea acestuia pentru Alma se transformă în scurt timp într-o obsesie, serialul căpătând accente thriller. 

„Dragonul: Întoarcerea războinicului” 

Producție: „El Dagón: El regreso de un guerrero” („El Dragón: Return of a Warrior”) a fost creat de cunoscutul scriitor spaniol Arturo Pérez-Reverte (el a scris romanul „Regina Sudului”, care a stat la baza cunoscutei telenovele, disponibile și ea pe Netflix) în colaborare cu Televisa și Univision. Producția are 82 de episoade și două sezoane, primul lansat în noiembrie 2019, cel de-al doilea în ianuarie 2020. Primul sezon al serialului s-a clasat în top 10 cele mai vizionate showuri de pe Netflix în Mexic. 

Cine joacă: Sebastián Rulli, Renata Notni, Roberto Mateos, Irina Baeva, Sofía Castro, Cynthia Klitbo, Juan Pablo Gil

Subiect: Pentru a lua locul bunicului său la șefia unui cartel, Miguel Garza (Sebastián Rulli), un afacerist din Tokyo, se întoarce în țara sa natală, Mexic. Lucrurile nu sunt atât de ușoare pentru el căci trebuie să lupte cu doi rivali pentru control.

 „Cine a ucis-o pe Sara?”

Producție: „Quién mató a Sara?” („Who Killed Sara?”) este un serial mexican cu accente thriller realizat de José Ignacio Valenzuela și Perro Azul pentru Netflix. Producția, care s-a bucurat de mare succes, are 18 episoade și două sezoane, primul lansat pe 24 martie anul acesta, iar cel de-al doilea pe 19 mai. 

Cine joacă: Manolo Cardona, Ginés García Millán, Carolina Miranda, Claudia Ramírez, Eugenio Siller, Alejandro Nones

Subiect: Personajul principal este Álex Guzmán (Manolo Cardona), un bărbat dornic de răzbunare, care petrece 18 ani în închisoare pentru o crimă pe care nu a comis-o. Odată eliberat este hotărât să afle cine a ucis-o pe sora sa, Sara, și să se răzbune pe familia Lazcano, pe care o consideră vinovată.

„Fete de neoprit”

Producție: Serialul mexican cu accente comice „Desenfrenadas” („Unstoppable”) are 10 episoade și a fost lansat la Netflix în februarie 2020.

Cine joacă: Bárbara López, Tomás Ruiz, Lucía Uribe, Coty Camacho

Subiect: Urmăriți aventurile a trei prietene bogate – Rocío (Bárbara López), Vera (Tessa Ía) și Carlota (Lucía Uribe) – care decid să facă o excursie la Oaxaca. Pe drum ele o întâlnesc pe Marcela (Coty Camacho), o criminală care fuge de fostul ei iubit, care le va schimba viața. 

„Jucându-se cu focul”

Producție: „Jugar con fuego” („Playing with Fire”) este un serial dramatic produs de Telemundo International Studios în colaborare cu Globo și care are la baza miniseria braziliană din 2014 scrisă de George Moura, „Amores Roubados”. Producția cu 10 episoade a fost lansată în ianuarie 2019 la Telemundo, iar poate fi văzută și la noi la Netflix. Printre producătorii acestui serial se numără și cunoscutul actor de telenovele Miguel Varoni. 

Cine joacă: Jason Day, Margarita Rosa de Francisco, Carlos Ponce, Gaby Espino, Laura Perico, Alejandro Aguilar, Tony Plana

Subiect: Dacă vă era dor să o vedeți pe Margarita Rosa de Francisco (protagonista din telenovela „Cafea cu parfum de femeie”) în aceleași peisaje superbe columbiene din zonele unde se cultivă cafeaua aveți ocazia în serialul „Jugar con fuego”. În centrul poveștii se află Fabrizio (Jason Day), un bărbat atrăgător, care ajunge de la Miami în Columbia și începe o aventură cu 3 femei – Camila (Gaby Espino) și Martina (Margarita Rosa de Francisco), două femei căsătorite bune prietene, dar și cu Andrea (Laura Perico), fiica Martinei. 

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE
Program TV

PRO TV
 • 06:00 Lecţii de viaţă AP
  "Lecţii de viaţă" este o producţie de tip ficţiune, bazată pe situaţii şi întâmplări reale, din viaţa cotidiană a familiilor. Sunt prezentate diverse situaţii inspirate...
 • 07:00 Ştirile PRO TV
  La fiecare final de săptămână, Cosmin Stan va face cuplu cu Andreea Marinescu sau Lavinia Petrea şi împreună le vor aduce telespectatorilor cele mai importante ştiri...
 • 10:00 Doctor de bine
  Află sfaturile medicilor invitați și vezi care sunt cele mai bune căi de tratament, dar și de prevenție, pentru o arie largă de boli, atât la copii, cât și la adulți....
 • 10:30 Umami: al 5-lea gust
  Umami: al 5-lea gust este un show culinar, prezentat de Cristi Dumitru, Alin Barabancea (co-prezentator) și Sergiu Nedelea (expert în vinuri).
 • 11:00 Sunt Spion AP
  Cînd un avion militar de ultimă generaţie este furat, guvernul Statelor Unite crede că traficantul de arme Gundars l-a înhăţat cu gîndul de a-l vinde. Aşa că îl...
 • 13:00 Apropo TV
  "Apropo" este unul dintre cele mai folosite cuvinte din vocabularul românilor. Fie ca sunt în maşină, la serviciu, acasă, pe stradă sau pur şi simplu aleg un iaurt...
 • 14:00 Dansul străzii 2 AP
 • 16:00 Visuri la cheie
  "Visuri la cheie" este un show de televiziune ce prezintă cazurile emoţionante ale unor familii, iar echipa emisiunii le transformă locuinţele în spaţii frumoase...
 • 18:00 România, te iubesc!
  Astăzi, la "România, te iubesc!", Cosmin Savu prezintă reportajul Finlanda la adăpost, despre modelul nordic de apărare, despre conștiința unui popor care a trecut...
 • 19:00 Ştirile Pro TV
  Echipa de jurnalişti de la "Ştirile PRO TV" aduce în fiecare zi, în principalele jurnale, cele mai importante subiecte ale zilei, abordate cu mult profesionalism....
 • 20:00 Tomb Raider: Începutul 12
 • 22:15 Mama răzbunării 15
 • 00:00 Apropo TV
  "Apropo" este unul dintre cele mai folosite cuvinte din vocabularul românilor. Fie ca sunt în maşină, la serviciu, acasă, pe stradă sau pur şi simplu aleg un iaurt...
 • 01:15 Goosebumps 2: Halloween bântuit AP
 • 02:45 Dansul străzii 2 AP
 • 04:15 România, te iubesc!
  Paula Herlo, Alex Dima, Cosmin Savu, Paul Angelescu şi Rareş Năstase caută şi informează publicul din toată România despre adevăruri pe care mulţi le-ar dori ascunse:...
 • 05:00 Ce spun românii
  Emisiunea prezentată de Cabral Ibacka este o competiţie amuzantă între două familii, care concurează pentru a câştiga premii substanţiale. Atmosfera din platou este...
 • Vezi tot programul zilei
Antena 1
 • 07:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 09:00 Neatza de weekend
 • 13:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 14:00 Hello Chef!
  Antena 1 lansează un nou proiect de cooking - Hello Chef, ce aduce laolaltă săptămânal în bucătărie un chef - Roxana Blenche, un medic cardiolog pasionat de nutriţie...
 • 15:00 Te cunosc de undeva!
  "Te cunosc de undeva!", cel mai spectaculos show de transforming, pune în scenă spectacole pe care nu trebuie să le ratezi! Zeci de artişti au urcat pe scena transformărilor...
 • 19:00 Observator
  Observatorul Antenei 1 este construit ca un jurnal de atitudine, în care subiectele mari, grave, naţionale contează şi nu suferă în competiţia cu soluţia facilă...
 • 20:00 iUmor 12
  Cel mai "nebun" juriu din televiziune, format din Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac caută cel mai amuzant român în emisiunea "iUmor", de la Antena 1. De la momente...
 • 23:30 Stand Up Revolutions 12
  "Stand-up Revolution" este prima emisiune televizată de stand up, în care patru nume cu greutate plănuiesc să descopere viitoarea mare senzație din domeniu. Prezenți...
 • 02:00 Observator
  Observatorul Antenei 1 este construit ca un jurnal de atitudine, în care subiectele mari, grave, naţionale contează şi nu suferă în competiţia cu soluţia facilă...
 • 02:45 MediCOOL
  Cel mai nou proiect Antena 1, MediCOOL, îşi propune să aducă mai aproape oamenii de medici, pentru a putea primi sfaturi de specialitate. În fiecare săptămână, gazda...
 • 03:45 iUmor 12
  Cel mai "nebun" juriu din televiziune, format din Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac caută cel mai amuzant român în emisiunea "iUmor", de la Antena 1. De la momente...
 • Vezi tot programul zilei
Kanal D
 • 06:45 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 07:30 Sport, dietă şi o vedetă AP
  Emisiunea "Sport, dieta şi o vedetă" are la bază un program ce se doreşte a fi un stimulent real pentru telespectatori, pentru a face mişcare sub orice formă ar...
 • 08:00 Pastila de râs AP
  Ce te faci dacă într-o zi obisnuită ţi se întâmpla ceva neobişnuit? Te-a enervat şeful/ şefa?... Nu iţi recomandăm antidepresive, ci mai degrabă o pastilă de râs...
 • 08:30 ROventura AP
  ROventura prezintă locuri pitoreşti, obiective turistice şi activităţi de agrement din România, prin ochii a doi prieteni călători, prezentatorii emisiunii: George...
 • 09:30 Apel la consilier AP
  Din perspectiva experienței de consilier medical, Eva Pavel le va prezenta telespectatorilor soluții și tehnologii inovatoare pentru problemele lor de sănătate...
 • 10:00 Teo Show AP
  Plină de energie şi de poftă de viaţă, Teo Trandafir, împreună cu Bursucu', le aduce telespectatorilor, cu umorul atât de apreciat de români, noi poveşti seducătoare...
 • 12:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Telespectatorii...
 • 13:00 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • 14:30 Asta-i România! AP
  Pe toate vrem să le cunoaştem şi să nu treacă neobservate. Emisiunea "Asta-i România!" ne prezintă o Românie, aşa cum este ea, cu bune şi cu rele. Întâmplări deosebite...
 • 16:00 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 18:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 19:00 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 20:00 Tu Urmezi! AP
  Dan Negru vine în faţa milioanelor de telespectatori cu un game show revoluţionar, ce îmbină concursul de cultură generală şi entertainmentul. Concurenţii stau la...
 • 22:00 40 de întrebări cu Denise Rifai AP
  40 de întrebări adresate unui invitat, două minute pentru a răspunde la fiecare dintre acestea, într-o întâlnire revelatoare cu un jurnalist experimentat: Denise...
 • 00:30 Autopsie fatală 15
 • 02:30 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 03:30 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 05:15 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • Vezi tot programul zilei
VEZI PROGRAMUL TV