Homepage  / Vedete străine

Actorii Gökberk Demirci și Özge Yağız, din “Jurământul”, sunt din nou împreună

Actorii Gökberk Demirci și Özge Yağız, din “Jurământul”, sunt din nou împreună
7

de Anda Dincă,

O postare recentă a lui Gökberk Demirci de pe Instagram, în care apare alături de Özge Yağız, de care s-a despărțit în luna martie, i-a pus pe jar pe fani.

Deși nu au existat vreodată declarații cu privire la despărțirea lor, cei doi protagoniști ai serialului „Jurământul” de la Happy Channel au renunțat să se mai urmărească pe conturile de socializare în primăvară.

Mai mult, Özge i-ar fi șters lui Gökberk comentariile de la o poză, semn că el ar fi fost de vină pentru ruptura produsă. Imediat după despărțire, apropiații lor au spus că nu vor rezista mult timp departe unul de celălalt. Și se pare că au avut dreptate, pentru că, în cea mai recentă postare a sa pe Instagram Gökberk apare zâmbitor și foarte apropiat de Özge. Actrița, la rândul ei, pare fericită.

Conform tabloidelor turcești, cei doi s-ar afla împreună în vacanță pe litoralul turcesc alături de câțiva prieteni. 

În luna martie a acestui an, Özge și Gökberk au pus punct unei frumoase povești de iubire începută pe platourile de fillmare ale serialului “Jurământul” și asumată oficial în primăvara lui 2020. Vestea i-a surprins atât pe fani, cât și pe prietenii lor având în vedere că cei doi s-au logodit în iulie 2021 și urmau să se căsătorească în același an. 

Serialul turcesc „Jurămânul” (în original „Yemin”) a fost lansat la turci în 2019, iar în prezent continuă la postul Kanal 7 cu sezonul al patrulea, ultimul episod al sezonului, cel cu numărul 487, urmând a fi difuzat pe 2 septembrie.

Producția poate fi văzută și la noi în prezent la postul Happy Channel de miercuri până vineri, de la ora 20.00. În primăvara lui 2020, Özge a părăsit distribuția serialului, iar începând cu sezonul 3 noua parteneră a lui Gökberk a fost actrița Setenay Süer. Conform diziseti.tv, „Jurămânul” se va termina odată cu sezonul 4 din cauza audiențelor care au început să scadă după sezonul al treilea.

Deși filmările s-au terminat în luna mai, telespectatorii turci vor putea urmări producția până la începutul lui septembrie. 

Ce noutăți au în carieră Gökberk Demirci și Özge Yağız

Liber de contract, Gökberk Demirci are un nou look (și-a dat barba jos) și se bucură în prezent de  vacanță, după care va analiza noi oferte. Özge a filmat anul acesta pentru serialul “Baba”.

Producția a avut 15 episoade și s-a terminat în luna mai, iar din distribuția sa au mai făcut parte, printre alții, doi actori turci cunoscuți, Haluk Bilginer și Tolga Sarıtaş. Conform jurnalistei Birsen Altuntaş, “Baba” va avea un nou sezon, iar Özge va reveni în curând pe platouri.

De asemenea, ea va filma și pentru un serial cu accente polițiste, care va fi dat de platforma online turcească BluTV, “Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi”.

Özge-Yağiz-273007638_737345600985380_1182015143203631315_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te