Homepage  / Articole

Alec Baldwin grăbește nunta cu Hilaria Thomas

Alec Baldwin grăbește nunta cu Hilaria Thomas

de Redactia Tvmania

Alec Baldwin nu mai trebuie să aştepte până la toamnă pentru a se căsători cu logodnica sa, Hilaria Thomas. Actorul şi instructoarea de yoga au decis să-şi unească destinele în ultima zi din această lună.

Alec Baldwin (54 de ani) şi Hilaria Thomas (29 de ani) se vor căsători în biserica Sfântul Patriciu (St. Patrick’s Old Cathedral) din New York pe 30 iunie.

O sursă din anturajul cuplului a spus: „Nu a fost o decizie luată în grabă. Planifică de mult timp acest moment”.

Regizorul Francis Ford Coppola a filmat scena botezului lui Michael Corleone (Al Pacino) din „Naşul” (1972) în biserica în care se va căsători Alec Baldwin. În plus, Martin Scorsese a filmat pentru „Crimele din Mica Italie” (1973) şi „Bandele din New York” (2002) în cimitirul din spatele clădirii.

În urmă cu o lună, Alec Baldwin căuta un castel european pentru nunta care trebuia să aibă loc în septembrie.

Alec Baldwin, care a slăbit 14 kilograme toamna trecută, s-a logodit cu Hilaria Thomas la începutul lunii aprilie

Actorul – care are o fiică, Ireland (16 ani), din mariajul eşuat cu Kim Basinger (58 de ani) – vrea să aibă copii cu viitoarea soţie.

Alec Baldwin interpretează proprietarul unui bar în muzicalul „Rock pentru totdeauna”, în care joacă alături de Tom Cruise (49 de ani), Catherine Zeta-Jones (42 de ani) şi Russell Brand (37 de ani). Filmul are premiera în ţara noastră pe 22 iunie.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te