Homepage  / Vedete româneşti

Alice Cavaleru, imagini cu burtica de graviduță. Soția lui Vladimir Drăghia a intrat în al treilea trimestru de sarcină

Alice Cavaleru, imagini cu burtica de graviduță. Soția lui Vladimir Drăghia a intrat în al treilea trimestru de sarcină
8

de Roxana Mirea,

Alice Cavaleru a intrat în al treilea trimestru de sarcină. Soția lui Vladimir Drăghia a publicat o serie de imagini pe Instagram, cu burtica de graviduță la vedere. Alice este în culmea fericirii și de-abia așteaptă să o strângă în brațe pe cea de-a două fiică.

Cum arată Alice Cavaleru în al treilea trimestru de sarcină

Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia așteaptă cu nerăbdare ca cea de-a două fiică a lor să vină pe lume. Cei doi mai au o fetiță, pe Zora, care, cu siguranță, așteaptă să își cunoască surioara. Recent, Alice Cavaleru a publicat o serie de imagini pe Instagram, cu burtica de graviduță la vedere. Aceasta a scris în dreptul pozelor că plănuiește să se bucure din plin de această perioadă.

„Hai că am și poze cu burtica!

Nu știu cum se face, dar când stau la poze „de gravidă”, reușesc să par mai însărcinată decât sunt la momentul respectiv, iar când e nevoie să ascund, well… mă descurc foarte bine.

Am făcut poze în care nu par însărcinată acum o lună.

Eei, a început trimestrul al treilea și vreau să mă bucur cât mai mult de burtică, de șoldurile pufoase, de gușă, de tot! Bebelușa mea crește și am doar motive de bucurie că pot să am grijă de ea cum trebuie”, a scris Alice Cavaleru pe Instagram.

Cum-arata-Alice-Cavaleru-in-al-treilea-trimestru-de-sarcina-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

IT’S A GIRL! Zora o să aibă o soră, eu o să fiu mama a două fetițe, iar Vladimir va trebui să se obișnuiască cu energia feminină dominantă din casă”, a scris soția lui Vladimir Drăghia în momentul în care a anunțat sexul copilului.

Alice Cavaleru, despre fiica ei Zora

Alice Cavaleru avea 25 de ani atunci când a aflat că este însărcinată pentru prima oară. Acum, Zora are aproape cinci ani, iar Alice a realizat că fetița devine oglinda ei.

„Când am aflat la 25 de ani că o să fiu mamă, mi-am imaginat multe lucruri, dar abia acum, când Zora se apropie de 5 ani, am realizat un lucru foarte important: copila mea devine oglinda mea.

Tot ce fac, ce spun, ce simt (și nu doar când e Zora de față) se reflectă în sufletul ei.

Și simt că aici e marea provocarea. Pentru că atunci când îți privești copilul, te descoperi și pe tine. Și ai face bine să te „gospodărești” ca să îți placă ce vezi pentru că, de multe ori, părinții pun pe copii o presiune care lasă rani adânci pentru că nu se plac pe ei înșiși.

Și am fost nevoită să devin părinte la rândul meu ca să înțeleg suferințe cărate inutil în suflet”, a scris soția lui Vladimir Drghia pe Instagram acum două săptămâni.

Sursa Foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te