Homepage  / Prime Video

Se caută Bond, James Bond. Amazon Prime Video recutează candidați pentru „007’s Road to a Million”

Se caută Bond, James Bond. Amazon Prime Video recutează candidați pentru „007’s Road to a Million”

de Mioara Tronaru,

O să-l vedem pe celebrul agent special James Bond, interpretat ultima oară de Daniel Craig, pe micile ecrane, dar nu într-un serial, așa cum ne-am fi așteptat, ci într-un reality: „007’s Road to a Million”.

„Rezistăm de 60 de ani!”

În august 2021, Amazon a cumpărat MGM pentru frumușica sumă de 8,45 de miliarde de dolari. Printre „bunurile” achiziționate cu această ocazie se află și franciza „James Bond”, de care se ocupă Barbara Broccoli și Michael G. Wilson, care s-au grăbit imediat să asigure fanii că 007 nu va ajunge niciodată într-un serial.

„Noi facem filme. Filme pentru cinema. Ăsta este scopul nostru”, declara atunci Barbara Broccoli negând orice proiect legat de televiziune și spunând că ideea unui serial cu James Bond nu e de azi de ieri: „Rezistăm de 60 de ani!”.

Și totuși…

Cu toate astea, Amazon Prime Video pregătește un show tv legat de James Bond. Nu e vorba despre un serial, ci despre o emisiune-concurs în care participanții vor avea de îndeplinit misiuni marca 007.

EON Production și Prime Video au dat undă verde pentru „007’s Road to a Million”, un show de 8 episoade, produs de 72 Films, în care concurenții au șansa de a câștiga suma de un milion de lire sterline.

Conform Deadline: „va fi un test de inteligență și rezistență: în afară de obstacolele fizice, concurenții vor trebui să găsească și rezolvările corecte pentru a putea trece în etapa următoare”. Iar locurile de filmare vor fi legate de filmele cu Bond.

Producția va începe anul acesta, iar castingul e deschis. Din păcate, dacă ați fi fost doritori, nu se pot înscrie decât rezidenți ai Marii Britanii.

Zvonurile despre un astfel de show au tot bântuit lumea cinematografiei, dar abia cum și-a dat binecuvântarea și duo-ul Barbara Broccoli – Michael G. Wilson.

„Dintotdeauna au fost oameni care au venit și ne-au spus că ar trebui să facem un concurs tv legat de Bond. Am refuzat întotdeauna, în primul rând pentru că nu voiam să punem oamenii în pericol, toate lucrurile pe care le face 007 sunt periculoase, nu sunt pentru public, ci numai pentru profesioniști bine antrenați”,

Barbara Broccoli în Variety:

De ce s-a răzgândit? „Emisiunea arată super. Publicul va fi încântat, de-asta am spus da. Noi am fost primii surprinși!”, a mai spus Barbara Broccoli.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te