Homepage  / Vedete româneşti

O nouă provocare pentru Andreea Bălan:  dans pe gheață. Artista va fi implicată și într-un alt proiect la Antena 1

O nouă provocare pentru Andreea Bălan:  dans pe gheață. Artista va fi implicată și într-un alt proiect la Antena 1
8

de Cătălina Matei,

După 10 ani în juriul de la „Te cunosc de undeva!”, al cărui nou sezon va începe pe 30 aprilie, Andreea Bălan a acceptat o nouă provocare. Vedeta Antenei 1 a schimbat pantofii de dans cu o pereche de patine și a evoluat pe gheața de la „Dancing on Ice: Vis în doi”, unde o vom vedea și în finală.

Artista abia așteaptă să petreacă Paștele alături de fetițele sale, Clara și Ella, și se pregătește deja de un nou proiect, tot la Antena 1.

De 17 sezoane… tot la masa juriului. Care sunt cele mai puternice momente pe care le-ai trăit la „Te cunosc de undeva!”?

Cele mai intense emoții le trăiesc atunci când știu că urmează o transformare foarte grea pe scenă, iar personajele sunt dificil de interpretat. Când cineva îi are de interpretat pe Beyonce sau pe Michael Jackson, care sunt personaje foarte dificile, unde concurentul trebuie să cânte, să danseze, să joace foarte bine, am emoții pentru ei. Apoi emoțiile apar și în finală, pentru că acolo ajung cei mai buni concurenți și totul depinde de cât de bună este ziua lor și de cât de bine pot ei să se transforme atunci. Pentru ca suntem ca o familie trăim momente intense, dacă cineva din echipă are probleme și suntem trup și suflet alături de persoana respectivă.

Și viața ta a avut parte de momente intense: iubire, maternitate, divorț, proiecte muzicale noi… Ce crezi că s-a schimbat la tine în acest răstimp? Și ce a rămas la fel?

S-au schimbat foarte multe în cei 10 ani de când sunt la Te cunosc de undeva!  și pot spune că acest proiect și Petrișor, care este alături de mine de mai bine de 15 ani, sunt cele mai stabile lucruri din viața mea. Într-adevăr în acești 10 ani viața mea s-a schimbat foarte mult pe lângă faptul că am o familie, le am pe fetițele mele, m-am căsătorit, am divorțat, m-am schimbat mult ca om. De altfel și jurizarile mele s-au schimbat mult față de primul sezon, acum vorbesc altfel, sunt mult mai așezată și simt lucrurile altfel. Cred că toată lumea s-a schimbat în acești 10 ani, pentru că nu ai cum să nu evoluezi în atâta timp. Nimic nu a mai rămas la fel și cred că acest lucru este normal.

Revenind la show-ul de la Antena 1, cu cine crezi tu că ai face echipă bună dacă te-ai număra printre concurenți?

Cea mai bună echipă aș face cu Petrișor. Nu mi-aș dori să fac echipă cu altcineva înafară de Petrișor pentru că cu el mă completez cel mai bine.

Ce îți place cel mai mult la noul sezon? Și cine te-a surprins cel mai tare cu calitățile de dansator… deși n-ai fi crezut? 😉

Îmi place foarte mult că acest sezon, al 17-lea al show-ului, vine cu o multime de surprize. Avem platou nou, masa juriului noua si concurenţi aflati pentru prima data in ipostaza de a concura exclusiv la dublu.

Totul va fi la dublu – spectacol la dublu, transformari la dublu si, desigur, emotii la dublu. Legat de dans, în principiu toți știu să danseze și dacă muncesc și își dau silința toți știu să se miște. Este vorba doar de antrenament – şi aici se ocupă coregfara show-ului Furnica si ai ei Furnix Team pentru ca lucrurile să arate spectaculos și pot spune că toți m-au surprins într-un mod foarte plăcut.

 Ce veți face de Paște? Unde vei petrece?

Sâmbăta de Paște o voi petrece la Dancing on Ice unde voi susține un moment special în marea finală a show-ului de la Antena 1, iar Ella și Clara vor fi alături de mine la patinoar susținându-mă.

Sunt foarte fericită că patinez și că fac parte din acest proiect. Eu nu am mai patinat niciodată și în două luni am reușit să învăț și chiar să fac și prize. Am parte de un partener extrem de talentat, de Gabriel Coconu și mă simt norocoasă că pe lângă partenerul meu de dans de 15 ani, Petrișor, viața mi-a dat acum și un partener pe gheață alături de care pot să fac show-uri spectaculoase.

Mă simt binecuvantată, ca am reușit tot ceea ce mi-am propus în cariera mea și încă o dată cu ocazia acestui proiect, dacă îți dorești ceva cu adevărat cu multă muncă și pasiune nu ai cum să nu reușești.

Faptul că acum două luni nu știam deloc să patinez și alunecam ca Bambi pe gheață și acum reușesc să fac niște lucruri spectaculoase este extraordinar.

Care sunt cele mai dragi tradiții pe care le respecți în fiecare an, de Paște?

De Paște îmi place să mănânc sarmale, salată de Boeuf și cozonaci făcute de mama. De când au crescut și fetițele mele ne place să împodobim casa cu iepurași, iar duminică ne așezăm cu toții la masa. Dacă sâmbătă o voi petrece la patinoar la Dancing on Ice, duminică vom avea parte de o masa în familie.

Va veni și Iepurașul la cele mici?

Da, bineînțeles că va veni Iepurașul la fetițele mele. Ele deja știu de el și de abia aștept să își deschidă cadourile.

Dincolo de emisiunea de la Antena 1, în ce alte proiecte ești implicată?

Pe lângă Te cunosc de undeva!, show-ul nostru care va avea premiera chiar pe 30 aprilie si pe care va invit să nu îl ratați în nicio sâmbătă, la Antena 1, voi mai fi implicată într-un super proiect la Antena 1, dar despre care nu vă pot spune mai multe momentan.

andreea-balan-2022-278661230_506373197870026_6383112483414693822_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te