Homepage  / Nu rata!

Astăzi, FC Copenhaga – Astra Giurgiu, în direct la TVR 1

Astăzi, FC Copenhaga – Astra Giurgiu, în direct la TVR 1

de Redactia Tvmania

Campioana României întâlneşte campioana Danemarcei, în turul al treilea al preliminariilor Ligii Campionilor. Partida din 3 august se transmite în direct la TVR 1 şi TVR HD, de la ora 20.45.

FC Copenhaga - Astra Giurgiu

E anul premierelor pentru Astra Giurgiu: titlul, prezenţa în preliminariile Champions League şi  şansa de a deveni a cincea formaţie din România în cea mai tare competiţie intercluburi din lume. Miercuri, pe 3 august, campioana României întâlneşte, în Danemarca, FC Copenhaga, în turul al treilea al preliminariilor Champions League. Partida FC Copenhaga – Astra Giurgiu poate fi văzută în direct la TVR 1 şi TVR HD, de la 20.45, comentariul fiind asigurat de Marian Olaianos şi Emil Hossu-Longin.

După un 1 – 1 în tur, campioana României încearcă marea lovitură, intrarea în grupe. Până acolo, însă, mai are de trecut de play-off-ul Champions League, dar o calificare mai departe i-ar garanta prezenţa în grupele Europa League şi bani suficienţi pentru a asigura bugetul pentru întreg sezonul. Duelul româno-danez din preliminariile CM 2018 are un prim episod la nivel de campioane.

Meciul va fi urmat, de la 22.40, de „Repriza a treia”, care ne aduce cele mai importante momente ale partidei, analize şi comentarii privind rezultatele turului trei al preliminariilor Champions League şi şansele echipelor româneşti mai departe.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te