Homepage  / Vedete româneşti

Au mai rămas doar două ediții de „Survivor România” 2022. Consiliile de nominalizare și de eliminare vor fi live!

Au mai rămas doar două ediții de „Survivor România” 2022. Consiliile de nominalizare și de eliminare vor fi live!

de Vasilica Rogozanu,

Doar patru concurenți au mai rămas în lupta pentru titlul și trofeul „Survivor România”. Pro TV difuzează live ultimele două ediții, luni (30 mai) și marți (31 mai). Ce urmează pentru show, dar și pentru prezentatorul lui, ne -a dezvăluit chiar Daniel Pavel.

TVmania: Încă un sezon „Survivor” se apropie de sfârșit. Ce ți-a plăcut cel mai mult sezonul acesta?

Așa este! Suntem atât de aproape de linia de final a unui sezon incredibil, plin de răsturnări de situație, de elemente tip game changing și de concurenți care au dat tot ce au avut mai bun pe traseu. Sunt mândru de fiecare dintre ei și sunt recunoscător celor de acasă care ne-au fost alături într-un număr atât de mare, în fiecare ediție.

Față de edițiile precedente, au fost schimbări semnificative de-a lungul jocului, în special formarea altor două tabere, Vulturi și Tigri. Nu toți fanii le-au văzut cu ochi buni. Ce ai să le spui?

Formatul „Survivor” este unul provocator, încărcat de surprize și de momente care-i scot pe concurenți din zona lor de confort. În acest sezon, concurenții au descoperit ce înseamnă presiunea de a merge în Exil, dar și cum te poți adapta unor noi colegi într-o miime de secundă. Momentul în care Elena Chiriac și Ștefania Ștefan au format două noi tabere pentru un joc de volei… care apoi s-au demonstrat a fi noile lor triburi a fost unul exploziv, unul care a arătat apoi noi forțe care au ieșit din interiorul concurenților… Deci ce le pot spune? Să fie pregătiți deoarece niciun sezon nu seamănă cu altul!

La ce să ne așteptăm în finală?

Timp de aproape cinci luni, cei trei finaliști au făcut spectacol, au luptat în fiecare zi pentru recompense, imunitate și comunicări. Au demonstrat că sunt niște luptători și că nu dau înapoi de la nimic. De această dată, a venit vremea ca cei de acasă să le arate susținerea, într-o seară în care se află față în față cu bătălia vieții lor. Trei concurenți, un singur premiu: 100.000 de euro. E ultima bătălie, așa că nu trebuie ratată.

„Iubesc aceste locuri, însă, acasă este acolo unde se află oamenii pe care-i iubesc și care îmi aduc fericirea”

Cum a fost, de această dată, experiența „Survivor” pentru tine? Nu mai ești un străin printre străini, nu?

Republica Dominicană m-a primit, pentru al doilea an, la rând, în comunitate și mi-a arătat că îmi poate deveni pentru câteva luni pe an casă, în condițiile în care aveam deja 2 case: România și Austria. Experiența a fost una completă și de această dată: de la diminețile în care alergam în ploaie, la zilele petrecute în căldura toridă pentru filmări, la serile încărcate de emoție la Consiliile de Nominalizare și Eliminare.

Ai reușit, de data aceasta, să vezi mai mult din Republica Dominicană?

Am mai spus cu câteva ocazii și nu aș vrea să mă repet, dar pentru mine, perioada petrecută aici pentru filmările „Survivor România”, nu este o vacanță. Nicio secundă nu am văzut-o așa. Prin urmare, în zilele în care am avut pauză de la filmări, am ales să fac sport, să meditez, să vorbesc cu cei de acasă. Mi-am găsit liniștea în felul meu.

Ai putea trăi aici, definitiv?

Iubesc aceste locuri și Republica Dominicană mi-a dat ocazia să cunosc o serie de oameni excepționali, pe care îi am la suflet și îi voi purta mereu aici. Însă, acasă este acolo unde se află oamenii pe care-i iubesc și care îmi aduc fericirea. Acasă este în România, când stau cu tatăl meu și mă bucur de fiecare zi alături de el. Acasă este în Austria, când stau cu fiul meu și petrecem timp de calitate.

Ce planuri ai după întoarcerea în România, ce urmează pentru tine?

În acest moment, focusul meu este pe finala „Survivor România”. Tot timpul am ales să iau fiecare zi și experiență, pas cu pas. Odată ce vom încheia filmările, voi începe să-mi pun pe hârtie planurile pentru perioada următoare. Vreau să revin în România și să avem timp de revedere, de zâmbete și de experiențe frumoase. Apoi, planurile mele includ familia și oamenii mei dragi. Dar puteți fi cu ochii pe conturile mele de social media, sigur vă voi ține la curent.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te