Homepage  / Vedete străine

„Ballerina”, când are premiera filmul cu Ana de Armas. O poveste despre răzbunare, în care Keanu Reeves are un rol-cheie

„Ballerina”, când are premiera filmul cu Ana de Armas. O poveste despre răzbunare, în care Keanu Reeves are un rol-cheie
19

de Andreea Hentea,

Recent a apărut trailerul filmului „Ballerina”, un spin-off al popularei serii „John Wick” care o are pe Ana de Armas în rolul principal. Ce știm până acum despre film și când îl vom vedea.

Ballerina” spune o poveste despre răzbunare și este plin de nume cu greutate de la Hollywood

Primele imagini din filmul „Ballerina”, dezvăluite recent la CinemaCon, anunță o poveste despre răzbunare cu acțiune alertă, figuri deja cunoscute, dar și personaje noi, printre care îl vom revedea pe Keanu Reeves în rolul celebrului John Wick, scrie collider.com.

Filmul „Ballerina” explorează povestea tinerei Rooney (Ana de Armas), care este hotărâtă să răzbune asasinarea familiei ei, într-o poveste cu acțiunea plasată între „John Wick 3: Război total” și „John Wick: Capitolul 4”.

PFW – Vuitton PhotocallIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 19

În ultima vreme, filmul „Ballerina”, regizat de Len Wiseman („Lumea de dincolo”, „Greu de ucis 4”) a fost subiectul multor știri, conform cărora Chad Stahelski, regizorul francizei „John Wick”, urma să intervină în procesul de producție pentru a se asigura că povestea corespunde cu filmele anterioare ale seriei sau că data de lansare pentru „Ballerina” a fost schimbată cu premiera filmului „The Crow” (care va avea loc în această vară – n.r.).

Totuși, în ciuda numeroaselor amânări și probleme ale filmului, trailerul prezentat recent de studiourile Lionsgate la CinemaCon arată că fanii au de ce să aștepte „Ballerina”, care va continua genul de acțiune practicat în celebra serie „John Wick”, cu Keanu Reeves, apreciază tot collider.com.

O distribuție plină de vedete

Primele secvențe din film făcute publice o înfățișează pe Rooney (Ana de Armas) dornică să se răzbune, iar în jurul ei vedem o mulțime de figuri cunoscute, precum Anjelica Huston, care va fi, din nou, The Director, personaj lansat în „John Wick 3: Război total” (2019), pe Ian McShane, care va relua rolul lui Winston Scott, dar și pe regretatul Lance Reddick în rolul lui Charon, recepționer la The Continental, acesta fiind ultimul rol al legendarului actor dispărut în martie 2023.

Cum a inspirat Keanu Reeves numele filmelor din seria „John Wick”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 19

Imaginile din noul film au dezvăluit și apariția câtorva personaje noi, cum ar fi cel al lui Norman Reedus, care pare perfect integrat în universul filmului. Nu în ultimul rând, trailerul dezvăluie faptul că fanii vor primi ce așteptau – o apariție a lui John Wick (Keanu Reeves) însuși, venit să-i împărtășească din experiența sa lui Rooney și să o ajute să-și ducă planul la bun sfârșit.

Filmul „Ballerina” îi are în alte roluri pe Gabriel Byrne („Lamborghini: Omul din spatele legendei”), Sharon Duncan-Brewster („Dune”), Anne Parillaud („Nikita”) și pe Catalina Sandino Moreno (prima actriță columbiană nominalizată la premiul Oscar, pentru rolul din „Maria cea plină de har”, din 2004, rol care i-a adus Ursul de Argint la Berlin).

După cum i s-a spus publicului prezent la CinemaCon, acțiunea din „Ballerina” a fost plasată din mai multe motive între al treilea și al patrulea film din seria „John Wick”. Printre acestea s-ar afla prima apariție a lui Rooney în „John Wick 3: Război total” și, o dată cu aceasta, apariția întrebărilor legate de soarta lui John Wick la sfârșitul celui de-al patrulea film, „John Wick: Capitolul 4”.

Filmul „Ballerina” se va lansa în cinematografele din România pe 6 iunie 2025.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton