Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

De ce au mers Bendeac şi CRBL la sala de fitness

De ce au mers Bendeac şi CRBL la sala de fitness

de Redactia Tvmania

O mai ţineţi minte pe cea mai sexy instructoare de fitness care a concurat la "România Dansează"? În prima ediţie a emisiunii, Roxana Chiperi a lăsat juraţii muţi de uimire cu “un altfel de dans brazilian”, făcând sala să “explodeze” cu o serie de mişcări foarte dinamice şi senzuale.

Nu numai dansul Roxanei a fost însă spectaculos, ci întreaga apariţie, concurenta având o condiţie fizică de invidiat. Roxana se pare că a stârnit nu numai interesul publicului care a dorit să-i afle secretele pentru o astfel de siluetă, ci şi pe al juratului Mihai Bendeac. Astfel, după ce a terminat interpretarea de pe scena România Dansează, Roxana a plecat acasă nu numai cu trei stele galbene, ci şi cu o propunere extrem de interesantă.

Bendeac i-a promis că, dacă va câştiga marele premiu în finala showul-ui, se vor căsători. Reîntâlnirea dintre cei doi a avut însă loc mult mai curând, Mihai şi CRBL mergând pe terenul Roxanei, sala de fitness.

Cu toate că a crescut într-un centru de plasament, Roxana Chiperi a dovedit că este o luptătoare înnăscută şi că orice vis poate deveni realitate dacă există voinţă. În prezent, ea este instructor de fitness la o sală de renume din capitală, ajungând la un aspect fizic incredibil pe care orice femeie şi l-ar dori.

“Uite care e treaba. Multă lume se întreabă ce faci tu la antrenamente. Noi am venit să vedem pe propriile noastre forţe”, i-a spus Bendeac Roxanei.

Zis şi făcut. “3, 2, 1 hai!” a strigat Roxana şi cei doi juraţi s-au pus serios pe treabă. Au început cu un excerciţiu pe care au încercat să-l execute cât mai corect posibil, iar apoi Roxana i-a provocat cu o serie de ridicări la bară. Prima încercare i-a aparţinut lui Bendeac, pe care Roxana l-a susţinut de picioare, iar când a venit rândul lui CRBL, Mihai nu a putut sta deoparte. S-a prins de mijlocul Roxanei în timp ce aceasta îl ajuta pe CRBL.

Cum a decurs întreaga întâlnire rămâne de văzut diseară, de la 20.30, la „România Dansează”.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton