Homepage  / Televiziune

Când începe Vocea României, sezonul 10. Dezvăluirile antrenorilor, din culise. EXCLUSIV

Când începe Vocea României, sezonul 10. Dezvăluirile antrenorilor, din culise. EXCLUSIV
5

de Cătălina Matei,

Cel de-al zecelea sezon al emisiunii „Vocea României” revine în grila Pro TV-ului din 9 septembrie, del a ora 20.30, iar antrenorii și fanii formatului sunt nerăbdători să urmărească cine intră în competiția din acest an. Smiley, Irina Rimes și Tudor Chirilă sunt deja „veteranii” acestui show, în timp ce Theo Rose și Denis The Motans sunt la prima lor experiență din postura de antrenori. Ce s-a întâmplat la blind-uri? Și cum se înțeleg cei cinci, mai ales că Smiley împarte același scaun cu Theo Rose? Aflăm imediat chiar de la ei.

Smiley, despre „colega” sa de scaun: „Îi ține cumva locul lui Pavel, dar arată mai bine ca el”

Ești veteran în „gașcă”… ce te-a determinat să rămâi în acest show timp de 10 sezoane?

Haha, nu sună prea fresh acest „veteran”, însă, în situația dată, este un compliment pentru care sunt recunoscător. Îmi plac proiectul, echipa, îmi place întâlnirea cu talentele din țara noastră, cu emoțiile lor și cu tot ce derivă din ele, îmi place suspansul care parcă îmi ascute toate simțurile și mi le provoacă în feluri diferite la fiecare concurent, îmi plac colegii de scaune. Așa că, „veteranul” este foarte fericit în acest proiect de 10 și de 10 sezoane.  

De data aceasta împarți scaunul cu Theo Rose. Dincolo de voce, care este cea mai importantă calitate a colegei tale? Dar cea mai nostimă imperfecțiune?

Râdem mult, e mereu pusă pe glume, mi-e clar, e mai cool să fii în gașcă, decât singur. Mai împarți un gând, un zâmbet, o părere, un banc, un sandwich, apeși mai cu forță butonul, sunt numai avantaje. Îi ține cumva locul lui Pavel, dar arată mai bine ca el (scuze, Pavele!).

Care a fost cea mai memorabilă fază, de până acum, de la filmările acestui nou sezon?

Niciodată nu am putut alege o singură fază, e plin de faze zi de zi, de tot felul, și de râs, și de lacrimi, și de emoție, și de ciudă. Unde-s atâtea suflete și atâtea speranțe adunate pe aceeași scenă este un spectacol și de faze, și de emoții diverse. Abia aștept să le vedeți, să le simțiți.  

Theo Rose, crize de râs provocate de Tudor Chirilă

„Clanul”, „Vocea României”, concerte… cum te împarți pe toate planurile? Și care este cea mai importantă sursă de energie pentru tine?

Fac ce am visat de când eram copil. E rafală de realizări și n-am decât să muncesc cu bucurie, să pot întreține frumos binecuvântarea. Îmi stabilesc obiective din aproape în aproape și atingerea lor reprezintă motivația și sursa perfectă de energie pentru a continua în acest circuit.

Dincolo de timbru… ce te-a atras cel mai mult la vocile care au trecut de preselecțiile de până acum?

Elasticitatea, versatilitatea și vulnerabilitatea, în orice formă poate fi ea văzută. Sunt mulți care încearcă să o ascundă atunci când cântă și dacă o lasă totuși să se vadă timp de o secundă în timpul piesei, sunt câștigători.

Cum te înțelegi cu Smiley, ce apreciezi cel mai tare la el? Dar la ceilalți antrenori?

Smiley și cu mine facem o echipă foarte adevărată. Ne-am cunoscut în  fața camerelor, în fața oamenilor, am trecut prin multe stări împreună, am luat decizii importante împreună și am făcut oamenii să râdă. Smiley e generos, e un artist adevărat și cu multe valențe și un om cât se poate de simplu și onest. Mă simt în largul meu atunci când el e în preajmă. Ăsta e mare lucru!

Câte shimburi de replici ai avut până acum cu Tudor Chirilă?

Avem o gașcă frumoasă la „Vocea României”. Evident că a fost nevoie de timp pentru a ne descoperi unii pe ceilalți, dar am reușit să facem spectacol cu adevăr, cu emoție și nebunie. Nu se poate pune problema de „câte schimburi de replici au existat cu Tudor Chirilă”, asta pentru că între noi există o comunicare cât se poate de bună. De multe ori, se întâmplă doar din priviri. E foarte expresiv. Au existat câteva crize de râs bazate pe expresivitatea lui Tudor. E minunat!

Irina Rimes, încântată de chimia dintre antrenori

Cât de mult contează pentru tine că în acest sezon participă și Denis The Motans? Vă leagă o prietenie veche…

Se simte drăguț să ai un prieten vechi ca și coleg într-un show de genul ăsta, dar nu cred că vechimea prieteniei este cel mai important aspect, ci chimia dintre oameni. Din fericire, relația noastră de prietenie nu duce lipsă de asta și faptul că Denis este antrenor în emisiune nu face decăt să aducă un mare plus.

Și tu, la începutul carierei tale, ai participat la un concurs muzical… Dacă te-ai întoarce în timp ce sfat ți-ai da?

Sincer, nu mi-aș da niciun sfat; consider că e foarte important să îți dai voie să greșești și învățăturile să fie ale tale. Mă tem că orice sfat din partea Irinei din viitor ar face-o pe Irina din trecut să greșească mai puțin, deci, automat, să și învețe mai puțin.

Ai avut un an plin până acum: album nou, documentar, concerte, un nou sezon „Vocea”… ce urmează?

Toate la timpul lor. Vă pot spune doar că urmează multe lucruri și că proiectul Irina Rimes va rămâne în continuare un deschizător de drumuri.

Tudor Chirilă, încântat de noii colegi

Anul acesta aduce schimbări în format și aveți și colegi noi, însă tu și Smiley sunteți veterani. Cum este dinamica dintre voi, antrenorii?

Eu cu Smiley am devenit veterani ai vocii, iar pentru mine ăsta e și un compliment pentru că și „Vocea României” mi-a dat mie tot ce i-am dau eu ei și mi se pare o relație fair. Întodeauna privesc cu interes și, înainte să înceapă show-ul, mă gândesc cum o să fie: o să putem glumi, o să ne contrazicem?! E un sezon bun din punctul ăsta de vedere.

Cum s-au integrat Denis și Theo Rose?

Momentul ăla când sosesc antrenori la „Vocea României”, vezi acea bucurie absolut ingenuă și spontană vis-a-vis de faptul că sunt într-un show, dar sunt în același timp și participanți, și spectatori. Îi surprind fiind spectatori la propriile lor momente, la propriile lor replici, la propriile lor situații. E un val de prospețime care vine cu antrenorii noi și cred că e bine ca show-ul să aibă și asta.

Ce ai vrea să învețe concurenții care vin la tine în echipă? Cu ce ai vrea să plece?

E important să ai niște principii profesionale atunci când pleci la drum. Concurenții pot începe, prin contactul cu mine, să-și facă o brumă de filozofie profesională, să fie un început prin care își adaugă și ei principii pe lista lucrurilor care ar trebui să-i ghideze.

Denis The Motans, la filmărille pentru „Vocea” la fel ca în concerte

Care a fost cea mai mare provocare pentru tine la filmările de la blind-uri?

Pentru mine e prima experiență de acest fel, totul a fost foarte nou, multe lucruri de învățat, foarte multe chestiuni la care trebuie să fii atent. Să faci parte dintr-un show TV, mai ales unul de asemenea amploare, nu e un lucru tocmai simplu. Dar dacă trebuie să aleg, probabil cea mai mare provocare de la filmări, pentru mine, a fost să conștientizez că e nevoie să fii acolo 100%, să dai totul, să fii prezent în fiecare secundă. Așa ca la un concert.

Dincolo de voce, ce crezi îi mai trebuie unui concurent ca să câștige „Vocea României”?

Dincolo de o voce foarte bună, este extrem de important și modul în care transmiți ceea ce cânți, cum trăiești o piesă, ce emoții poți tu să-i imprimi momentului tău.

Dintre ceilalți antrenori, cine te-a surprins cel mai tare? Și de ce?

Cu siguranță, Theo Rose. Eu și Irina suntem prieteni, ne cunoaștem deja de ceva vreme, îi știam și pe Tudor, și pe Smiley, însă Theo a fost cea mai plăcută surpriză, are o voce excepțională și pare a fi un om foarte fain. Toți colegii mei sunt niște artiști extraordinari și mă bucur că-i am alături în această experiență.

Smiley-Vocea-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE
Program TV

PRO TV
 • 06:00 Lecţii de viaţă AP
  "Lecţii de viaţă" este o producţie de tip ficţiune, bazată pe situaţii şi întâmplări reale, din viaţa cotidiană a familiilor. Sunt prezentate diverse situaţii inspirate...
 • 07:00 Ştirile PRO TV
  La fiecare final de săptămână, Cosmin Stan va face cuplu cu Andreea Marinescu sau Lavinia Petrea şi împreună le vor aduce telespectatorilor cele mai importante ştiri...
 • 10:00 I Like IT
  Emisiunea traduce IT-ul în limba română cu umor inteligent şi poftă de show, iar Iulia Ionescu face ca noutăţile din Internet şi tehnologie să nu mai pară complicate...
 • 10:30 Superspeed la Pro TV
  "Super Speed" - o emisiune prezentată de Costin Giurgea, cu maşini, teste incredibile şi vedete care vor fi puse în situaţii inedite. Jurnalistul are o vastă experienţă...
 • 11:00 Prietenul meu robot AP
 • 12:45 Ce spun românii
  Emisiunea prezentată de Cabral Ibacka este o competiţie amuzantă între două familii, care concurează pentru a câştiga premii substanţiale. Atmosfera din platou este...
 • 13:45 Adele Blanc Sec AP
  Adela (Louise Bourgoin) este o tanara aventuriera care incearca sa isi vindece sora. Tinerei ii vine ideea sa caute mumia unui medic din antichitate deoarece crede...
 • 16:00 Vocea României
  Antrenorii sunt într-o formă de zile mari, Pavel Bartoş are grijă ca atmosfera să fie una de sărbătoare, iar concurenţii sunt pregătiţi să-şi transforme emoţiile...
 • 19:00 Ştirile Pro TV
  Echipa de jurnalişti de la "Ştirile PRO TV" aduce în fiecare zi, în principalele jurnale, cele mai importante subiecte ale zilei, abordate cu mult profesionalism....
 • 20:00 Furios şi iute: Hobbs & Shaw 12
 • 22:30 John Wick 2 15
 • 01:00 Resident Evil 2: Ultimul război 15
 • 02:45 Las Fierbinţi 12
  Acţiunea se petrece în satul Fierbinţi, acolo unde existenţa locuitorilor se desfăşoară lent, într-un paradis rural care s-a adaptat, în stil pur românesc, la vremurile...
 • 03:45 I Like IT
  Emisiunea traduce IT-ul în limba română cu umor inteligent şi poftă de show, iar Iulia Ionescu face ca noutăţile din Internet şi tehnologie să nu mai pară complicate...
 • 04:15 Prietenul meu robot AP
 • Vezi tot programul zilei
Antena 1
 • 06:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 09:00 Adela
  Două surori înţeleg iubirea faţă de cealaltă diferit. Adela este în stare să renunţe la tot pentru sora ei. Iar, pentru Andreea, tot ce este al Adelei este şi al...
 • 12:00 MediCOOL
  Cel mai nou proiect Antena 1, MediCOOL, îşi propune să aducă mai aproape oamenii de medici, pentru a putea primi sfaturi de specialitate. În fiecare săptămână, gazda...
 • 13:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 13:30 Burlaci întârziaţi AP
 • 15:30 Chefi la cuţite AP
  Cea mai iubită emisiune culinară revine cu un sezon "de poveste", ce va dezvălui experienţele, dar şi motivaţiile fiecărui concurent. În spatele farfuriilor misterioase...
 • 19:00 Observator
  Observatorul Antenei 1 este construit ca un jurnal de atitudine, în care subiectele mari, grave, naţionale contează şi nu suferă în competiţia cu soluţia facilă...
 • 20:00 Te cunosc de undeva!
  "Te cunosc de undeva!", cel mai spectaculos show de transforming, pune în scenă spectacole pe care nu trebuie să le ratezi! Zeci de artişti au urcat pe scena transformărilor...
 • 00:00 Chefi la cuţite AP
  Cea mai iubită emisiune culinară revine cu un sezon "de poveste", ce va dezvălui experienţele, dar şi motivaţiile fiecărui concurent. În spatele farfuriilor misterioase...
 • 03:30 Stand-Up Revolution 12
  "Stand-up Revolution" este prima emisiune televizată de stand up, în care patru nume cu greutate plănuiesc să descopere viitoarea mare senzație din domeniu. Prezenți...
 • Vezi tot programul zilei
Kanal D
 • 06:45 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 07:30 Apel la consilier AP
  Din perspectiva experienței de consilier medical, Eva Pavel le va prezenta telespectatorilor soluții și tehnologii inovatoare pentru problemele lor de sănătate...
 • 08:00 Mireasa din Istanbul AP
  Povestea fascinantă de dintre Sureyya (Asli Enver) şi Faruk (Ozcan Deniz) continuă cu întâmplări dramatice, menite să stârnească interesul privitorului. În ultimul...
 • 09:30 Sport, dietă şi o vedetă AP
  Emisiunea "Sport, dieta şi o vedetă" are la bază un program ce se doreşte a fi un stimulent real pentru telespectatori, pentru a face mişcare sub orice formă ar...
 • 10:00 Teo Show AP
  Plină de energie şi de poftă de viaţă, Teo Trandafir, împreună cu Bursucu', le aduce telespectatorilor, cu umorul atât de apreciat de români, noi poveşti seducătoare...
 • 12:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Telespectatorii...
 • 13:00 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • 15:00 ROventura AP
  ROventura prezintă locuri pitoreşti, obiective turistice şi activităţi de agrement din România, prin ochii a doi prieteni călători, prezentatorii emisiunii: George...
 • 16:00 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 18:00 Ştirile Kanal D
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Christian...
 • 19:00 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 20:00 Tu Urmezi! AP
  Dan Negru vine în faţa milioanelor de telespectatori cu un game show revoluţionar, ce îmbină concursul de cultură generală şi entertainmentul. Concurenţii stau la...
 • 22:00 40 de întrebări cu Denise Rifai AP
  40 de întrebări adresate unui invitat, două minute pentru a răspunde la fiecare dintre acestea, într-o întâlnire revelatoare cu un jurnalist experimentat: Denise...
 • 00:30 Şoc şi groază 12
  Synopsis: Povestea câtorva jurnalişti însărcinaţi să acopere subiectul invaziei americane în Irak, din 2003, ordonată de George Bush sub pretextul că "Saddam Hussein...
 • 02:30 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 03:30 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 05:00 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • Vezi tot programul zilei
VEZI PROGRAMUL TV