Homepage  / Seriale româneşti

„Lasă-mă, îmi place! Camera 609” se termină azi. Anda Sârbei și Matei Negrescu, mesaj pentru fani înainte de ultimul episod al serialului de la Antena 1

„Lasă-mă, îmi place! Camera 609” se termină azi. Anda Sârbei și Matei Negrescu, mesaj pentru fani înainte de ultimul episod al serialului de la Antena 1
22

de Roxana Mirea,

Serialul „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”, prima comedie romantică românească, ajunge la marele final. Antena 1 difuzează vineri, 21 iunie, ultimul episod al serialului care îi are ca protagoniști pe Matei Negrescu și Anda Sârbei. Comedia nu va avea un sezon 3.  

Imagini noi din ultimul episod „Lasă-mă, îmi place! Camera 609” 

Update 21 iunie 2024: „Astăzi spunem pentru ultima oară DACĂ E VINERI, NE UITĂM LA … Completați voi!”, a anunțat Antena 1, pe contul oficial de Instagram al serialului cu Anda Sârbei în rolul principal.

De asemenea, prin intermediul unui clip video postat pe Instagram, Anda Sârbei și Matei Negrescu le-au mulțumit fanilor pentru faptul că au urmărit serialul „Camera 609”.

„A fost o experiență unică și ne bucurăm că ne-ați urmărit”, a spus Matei Negrescu, care a recunoscut că se bucură că poate ieși din pielea personajului său.

În ultimele zile, pe conturile de socializare ale producției au apărut mai multe imagini din ultimul episod al serialului, iar reacția fanilor nu s-a lăsat mult așteptată.

Gongul sună Marele Final. Parcă mai ieri era primul episod… și acum trăiesc emoția finalului! Un spectacol,un amalgam cu de toate: umor, emoție, iubire, dramă, personaje amuzante care ne-au ținut lipiți de televizor… Un final…nu…un început pentru Eva și Victor, Mara și Marius, Doina…o continuare pentru Adina și Doru… și o bucurie pentru toți deopotrivă! Să fim fericiți că am trăit și făcut parte din viața acestor personaje, chiar și așa ca fani! Serialul perfect, serialul care mi -a plăcut cel mai mult!”, a scris un fan al serialului „Camera 609”.

Camera 609 Ultimul episodIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 22

„Camera 609! Lasă-mă, îmi place! NU IMI VINE SĂ CRED CĂ SE TERMINĂ! Plâââng”, „Camera 609 – Nu îmi vine să cred că se termină acest serial superb, sper să nu ne dezamăgiți și marele final să fie la superlativ absolut!” și „Camera 609!! Un serial demențial” sunt alte comentarii ale fanilor.

Ultimul episod din „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”. Serialul de la Antena 1 se termină definitiv

Update 28 mai 2024: Serialul „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”, prima comedie romantică românească, ajunge la final. Ultimul episod al serialului va fi difuzat vineri, 21 iunie 2024, la Antena 1. Trebuie precizat faptul că serialul nu a fost difuzat pe data de 7 iunie, când a fost transmis, în schimb, meciul România vs Lichtenstein.

Știre inițială:

În această vară, serialul „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”, prima comedie romantică românească, ajunge la marele deznodământ. Povestea de dragoste care nu se încadrează în clișee, adaptare după producţia turcească Room 309, va ţine cele două familii rivale ȋntr-o acerbă competiţie până la marele final al serialului. 

Este un proiect care a construit și a cimentat o familie formată din actori talentaţi și o echipă tehnică minunată. Ultimul an pentru mine efectiv a zburat, atât de plăcut a fost să lucrez la acest proiect. Parcă ieri am ȋnceput castingul și primele repetiţii. A fost o onoare pentru mine că am putut regiza un astfel de proiect. Zilele pe platou trec ușor alături de colegii mei. E o atmosferă plăcută, care stârnește comedie și râsete ȋn fiecare minut, chiar și ȋn spatele “Camerei”. Acum, călătoria 609 se apropie cu pași repezi de un grand final plin de suspans si surprize!”, dezvăluie Federico Favino, regizorul proiectului.  

Lasă-mă, îmi place! Camera 609_6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  16 / 22

La rândul lor, protagoniştii serialului difuzat ȋn fiecare vineri, de la 20:30, la Antena 1, spun: „Sunt recunoscătoare că fac parte din proiectul frumos – Lasă-mă ȋmi place, Camera 609 și profit de ocazie să le mulţumesc telespectatorilor că ne sunt alături ȋn periplul acesta frumos. S-a format o adevărată familie pe set, alături de care am petrecut mai mult timp decât acasă. Am avut ocazia să experimentez și postura de mamă, una mai mult decât emoţionantă! Vă invit să fiţi alături de noi până la finalul acestei povești captivante!” (Anda Sârbei), ȋn vreme ce Matei Negrescu a completat: „După mai bine de un an de zile ȋn care ne-am mutat fizic, dar și cu sufletul, pe setul de filmare, iată că am ajuns ȋn punctul ȋn care ne pregătim să ȋnchidem o poveste frumoasă. E greu de descris experienţa ȋn doar câteva cuvinte. Pentru mine, Lasă-mă ȋmi place, Camera 609 ȋnseamnă un vis ȋmplinit. Am ȋnvăţat extrem de multe lucruri cu fiecare minut petrecut ȋn faţa camerei, alături de oameni talentaţi din atâtea departamente diferite. Sunt norocos pentru șansa de a fi protagonist ȋntr-un proiect atât de frumos și le mulţumesc telespectatorilor și le urez vizionare plăcută ȋn continuare pentru că poveștile nu se vor termina aici!” 

Sursa Foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton