Homepage  / Seriale româneşti

Când se termină „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”. Serialul nu a fost reînnoit pentru sezonul 3

Când se termină „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”. Serialul nu a fost reînnoit pentru sezonul 3
7

de Roxana Mirea,

Serialul „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”, prima comedie romantică românească, se apropie de marele final cu pași repezi. Antena 1 a anunțat când se termină serialul care îi are ca protagoniști pe Matei Negrescu și Anda Sârbei. Comedia nu va avea un sezon 3.  

Când se termină „Lasă-mă, îmi place! Camera 609” 

În această vară, serialul „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”, prima comedie romantică românească, ajunge la marele deznodământ. Povestea de dragoste care nu se încadrează în clișee, adaptare după producţia turcească Room 309, va ţine cele două familii rivale ȋntr-o acerbă competiţie până la marele final al serialului. 

Este un proiect care a construit și a cimentat o familie formată din actori talentaţi și o echipă tehnică minunată. Ultimul an pentru mine efectiv a zburat, atât de plăcut a fost să lucrez la acest proiect. Parcă ieri am ȋnceput castingul și primele repetiţii. A fost o onoare pentru mine că am putut regiza un astfel de proiect. Zilele pe platou trec ușor alături de colegii mei. E o atmosferă plăcută, care stârnește comedie și râsete ȋn fiecare minut, chiar și ȋn spatele “Camerei”. Acum, călătoria 609 se apropie cu pași repezi de un grand final plin de suspans si surprize!”, dezvăluie Federico Favino, regizorul proiectului.  

Lasă-mă, îmi place! Camera 609_6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

La rândul lor, protagoniştii serialului difuzat ȋn fiecare vineri, de la 20:30, la Antena 1, spun: „Sunt recunoscătoare că fac parte din proiectul frumos – Lasă-mă ȋmi place, Camera 609 și profit de ocazie să le mulţumesc telespectatorilor că ne sunt alături ȋn periplul acesta frumos. S-a format o adevărată familie pe set, alături de care am petrecut mai mult timp decât acasă. Am avut ocazia să experimentez și postura de mamă, una mai mult decât emoţionantă! Vă invit să fiţi alături de noi până la finalul acestei povești captivante!” (Anda Sârbei), ȋn vreme ce Matei Negrescu a completat: „După mai bine de un an de zile ȋn care ne-am mutat fizic, dar și cu sufletul, pe setul de filmare, iată că am ajuns ȋn punctul ȋn care ne pregătim să ȋnchidem o poveste frumoasă. E greu de descris experienţa ȋn doar câteva cuvinte. Pentru mine, Lasă-mă ȋmi place, Camera 609 ȋnseamnă un vis ȋmplinit. Am ȋnvăţat extrem de multe lucruri cu fiecare minut petrecut ȋn faţa camerei, alături de oameni talentaţi din atâtea departamente diferite. Sunt norocos pentru șansa de a fi protagonist ȋntr-un proiect atât de frumos și le mulţumesc telespectatorilor și le urez vizionare plăcută ȋn continuare pentru că poveștile nu se vor termina aici!” 

Sursa Foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te