Homepage  / Vedete româneşti

Ce dietă ține Elena Gheorghe. Câte kilograme are

Ce dietă ține Elena Gheorghe. Câte kilograme are
9

de Roxana Mirea,

Elena Gherorghe, în vârstă de 36 de ani, este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. În ciuda faptului că a născut de două ori, cântăreața are un corp de invidiat, însă, pentru ca acest lucru să fie posibil, ține un regim destul de strict. Iată ce dietă ține Elena Gheorghe și câte kilograme are.

Ce dietă ține Elena Gheorghe

Pe lângă talentul incontestabil, Elena Gheorghe are un corp de invidiat. Vedeta, în vârstă de 36 de ani, chiar dacă are doi copii, este într-o formă de zile mari. Ei bine, artista nu mănâncă necontrolat și nu face deloc abuz de alimente hipercalorice. Într-un interviu pentru VIVA!, Elena Gheorghe a mărturisit ce dietă ține pentru a se menține la 50 de kilograme. Desigur, acest număr de kilograme suferă mici variații atunci când sunt Sărbătorile, dar artista are mare grijă pentru a-și menține greutatea.

Ce-dieta-tine-Elena-Gheorghe.-Cate-kilograme-are-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

„Imediat după ce mă trezesc, beau un pahar de apă cu jumătate de lămâie stoarsă, care ajută la eliminarea toxinelor din corp, apoi, după 20-30 de minute, beau un pahar mare de suc de țelină apio, care ajută incredibil de mult tot organismul, hidratează celula, după alte 20 de minute beau un smoothie, care ajută la eliminarea metalelor grele. Din păcate, metalele grele sunt aproape în tot ce ne înconjoară și e musai să avem grijă, căci de aici provin majoritatea problemelor de sănătate.

La prânz, consum salate de tot felul, în general hrană vie, iar seara, supe-creme, mâncare gătită la abur sau la cuptor, pește, sunt o mulțime de variante.

Între mese, am gustare: un fruct la alegere, de obicei papaya sau măr; acum, vara, mănânc pepene roșu.

Din când în când, paste integrale cu fructe de mare, un desert bun făcut în casă și înghețată neapărat. Rar, brânză, asta pentru că nu mă pot lăsa de tot de ea, sunt machedoancă, și la noi ea e baza. Îmi fac poftele, dar cu măsură”, a dezvăluit Elena Gheorghe pentru sursa menționată anterior.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te