Homepage  / Vedete româneşti

Prietenie pe viață și pe umor! Ce legătură există între Mihai Rait și Mihai Bobonete, dincolo de a fi naș și fin. EXCLUSIV

Prietenie pe viață și pe umor! Ce legătură există între Mihai Rait și Mihai Bobonete, dincolo de a fi naș și fin. EXCLUSIV
14

de Cătălina Matei,

Dacă în celebrul serial „Las Fierbinți”, în care joacă rolul lui Dorel de vreo 10 an încoace, este fratele lui Bobiță, alias Mihai Bobonete, în realitate Mihai Rait este legat de tizul său și altfel. Și nu doar prin prisma faptului că este finul lui Bobo. Între cei doi există și o altă legătură... una care a necesitat multă cerneală.

Locuitorii din „Las Fierbinți” au revenit la Pro TV cu un nou sezon, iar printre ei se regăsește și Mihai Rait. Personajul său, Dorel, este deja o marcă înregistrată în umorul românesc care, alături de Bobiță, intrepretat de Mihai Bobonete, face deliciul telespectatorilor. De altfel, „chimia” dintre cei doi are o poveste mai veche.

Mihai Rait este mai mare decât Mihai Bobonete cu câteva luni, amândoi fiind născuți în 1980. Nu împart doar același prenume, ci îi leagă și-o prietenie trainică. „De prin clasa a 4-a ne cunoaștem și suntem prieteni și îmi este greu să aleg un moment anume, dar cred că cele mai plăcute amintiri se leagă de perioada petrecută prin anul 2000 la țară, la Giurgeni, unde trăgeam niște chefuri bestiale, neavând foarte multe posibilități financiare pe vremea aia. Ne mulțumeam cu ce aveam”, ne-a povestit Mihai Rait.

bobo-si-rait-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Între timp comedia s-a prins scai de ei, și la propriu și la figurat. Au început să joace amândoi în serialul de comedie „Vine poliția!”, în 2008, tot la Pro TV, iar umorul a ajuns la propriu să le intre pe sub piele. Mai precis, cei doi Mihai au tatuaje-pereche: Mihai Rait îl are tatuat pe gambă pe Stan, iar Bobo… pe Bran. Cum s-a desfășurat întreaga „operațiune”? „Dacă vorbim strict de momentul în care ne-am făcut tatuajele, eu l-am cam păcălit pentru că am hotărât să le facem amândoi odată, dar după ce l-a făcut el pe Bran, eu m-am cam răzgândit și l-am făcut abia după o săptămână”, ne-a mărturisit actorul.

Cu nașu’, la bine și la greu

Între timp, Mihai Bobonete i-a devenit și naș de cununie în 2017 și, după ce a apărut Alexandru, fiul lui Rait, l-a botezat și pe acesta. Relația lor spirituală este și acum subiectul unor reclame ce rulează pe micul ecran.

Totodată, dincolo de „Las Fierbinți”, cei doi au fost și vor fi implicați și de acum încolo în spectacole de stand-up comedy. „Timpul nu îmi permite să mă înham și la altceva, dar mai fac stand-up comedy alături de Bobo, Costi și Văncică și mai activez într-un spectacol de improvizație pe care sper să îl reluăm curând”, ne-a lămurit Mihai Rait, care este și unul dintre cei mai haioși invitați ai lui Bobonete în podcast-ul său, „Da, bravo!”. Episoadele în care el apare au înregistrat milioane de vizualizări pe YouTube.

Mihai-Rait-3-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 14

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton