Homepage  / Vedete româneşti

Ce note a obținut Dorian Popa la examenul de Bacalaureat. Artistul a făcut totul public

Ce note a obținut Dorian Popa la examenul de Bacalaureat. Artistul a făcut totul public
12

de Cristina Țapu,

Dorian Popa a traversat o perioadă dificilă în ultima vreme. Artistul a fost prins conducând, deși se afla sub influența substanțelor interzise, iar imaginea sa publică a suferit o lovitură puternică. De parcă asta nu ar fi fost de ajuns, cu aproximativ o lună în urmă, relația dintre el și Claudia Iosif a ajuns la final, după o poveste de dragoste de mai bine de 10 ani. Iată că Dorian a găsit puterea de a merge mai departe și a transmis un nou mesaj fanilor.

Ce note a obținut Dorian Popa la examenul de Bacalaureat

După ce fost depistat pozitiv pentru consumul de canabis de către o echipă a Poliției Rutiere, Dorian Popa pare determinat să-și reabiliteze imaginea și să ofere un exemplu pozitiv tinerilor care îl urmăresc în mediul online. Zis și făcut!

Dorian nu a stat prea mult pe gânduri și a scos de la naftalină diplomele pe care le-a obținut în perioada liceului. El le-a arătat internauțilior diploma sa de Cambridge, precum și diploma de Bacalaureat. La examenul de final de liceu, Dorian Popa a reușit să obțină o medie mare, semn că a învățat pe brânci!

Și încă o dată, vă reamintesc, tot ce faceți în prima parte a vieții faceți pentru voi, de fapt, tot ce faceți în toată viața faceți pentru voi, dar, în principal, nu uitați, fraților, să vă ocupați de mințisoarele voastre. Ia uite-l pe Cambridge, câtă bătaie mi-am luat pentru CAE-ul ăsta. Nici n-am dat First-ul că Mamișor a întrebat-o pe doamna profesoară Felicia Georgescu dacă pot să dau și Advance-ul din prima…

indexIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

De asta vă zic întotdeauna, hrăniți calculatorul!… Așa cum vă tunați calculatoarele, tunați-vă și creierele, fraților! Și ultima, dar nu cea din urmă, fraților, știu că unii dintre voi considerați că sunt inutile dar din punctul meu de vedere studiile superioare fac diferența, tată!„, a povestit Dorian Popa, pe contul personal de Instagram.

motivul-pentru-care-dorian-popa-nu-merge-in-vacanta-nici-in-acest-an.-mi-se-pare-stupid-sa-te-relaxezi-atunci-cand..-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  2 / 12

Dorian a obținut o medie generală de 9,83 la examenul de Bacalaureat. Artistul are o diplomă de licență în științe economice și îi încurajează pe toți să urmeze studiile superioare și să învețe pentru a putea avea un viitor bun.

Motivul pentru care Dorian Popa și Claudia Iosif s-au despărțit după o relație de 11 ani

La începutul acestei luni, Dorian Popa a confirmat oficial despărțirea de Claudia Iosif, după o relație care a durat 11 ani. Zvonurile privind separarea circulau de ceva vreme, mai ales că fosta sa iubită și-a achiziționat un apartament propriu și s-a mutat din vila lor impunătoare din Domnești.

Într-un videoclip în care a recunoscut consumul de cannabis, artistul a dezvăluit și că nu mai formează un cuplu cu Babs, oferind însă puține detalii despre motivele despărțirii. Claudia Iosif a făcut ulterior declarații online, sugerând că separarea a survenit din cauza incompatibilității dintre ei.

Dorian Popa a dat lovitura în mediul online datorită vlogului său

Cu o prezență activă și captivantă pe platformele de socializare, Dorian Popa a devenit un adevărat influencer. Postările sale originale, videoclipurile amuzante și interacțiunea constantă cu fanii au contribuit la consolidarea unei comunități solide de urmăritori.

Pe lângă muzică și televiziune, implicarea sa în mediul online a reprezentat un alt pilon important al carierei sale. Vlogurile, colaborările cu alți creatori de conținut și proiectele diverse au avut un impact considerabil asupra popularității de care se bucură astăzi.

Sursă foto: Instagram Dorian Popa

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton