Homepage  / Vedete străine

Ce proprietate deține Prințul George în România

Ce proprietate deține Prințul George în România
6

de Roxana Mirea,

Prințul George, fiul cel mare al Prințului William, a primit un cadou special de botez. Este vorba despre un teren în țara noastră. Este cunoscut faptul că Regele Charles deține încă din 2006 o casă în satul Viscri, loc în care s-a retras pentru câteva zile, începând de vineri, 2 iunie.

Ce proprietate deține Prințul George în România

Regele Charles a revenit în România, pe meleagurile atât de dragi lui din zona Viscri. Suveranul britanic a ajuns în țara noastră vineri, 2 iunie, iar călătoria este programată să dureze 5 zile. De asemenea, el va vizita unul dintre locurile peste care e stăpân nepotul său. Prințul George deține o proprietate lângă Viscri.

Regele Charles al III-lea se va retrage, în această scurtă vacanță, în casa lui de la Viscri, cumpărată în 2006. Pe lângă investițiile făcute de monarh în România, ar exista și un teren care îi aparține Prințului George, scrie okmagazine.ro.

Din cele relatate de revista „Hello”, ar fi vorba despre „o pajiște cu flori sălbatice, care se află la doar o oră de mers cu mașina”. Nepotul Regelui Charles a primit această pajiște ca dar de botez de la contele Tibor Kalnoky, care este prieten apropiat al monarhului.

FWROIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

„Dacă am fi trimis flori, acestea s-ar fi ofilit, așa că acesta este un cadou simbolic. Florile sălbatice sunt fragile ca și copiii nou-născuți. Acest cadou va proteja această zonă și va contribui la sensibilizarea publicului, astfel încât florile rare să poată fi protejate”, a explicat contele Kalnoky, la vremea respectivă.

Totuși, în ciuda faptului că a primit acest cadou în 2013, George nu a apucat să se bucure de el pentru că încă nu a ajuns niciodată vizită în România.

În mod obișnuit, Regele Charles petrece câteva zile pe an în România, iar casa de oaspeți este apoi închiriată publicului. Aceasta este cunoscută sub numele de Blue House (Casa Albastră) și are șapte dormitoare duble cu baie proprie, o sală de desen și de mese, un salon și o bucătărie. Proprietatea își ia numele de la nuanța albastră distinctă a clădirii, iar estetica rustică este menținută în întreaga clădire, cu tavane înalte și pereți albi din beton.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te