Homepage  / Telenovele

Ce telenovele sunt așteptate în 2023

Ce telenovele sunt așteptate în 2023

de Anda Dincă,

Companiile Televisa și Telemundo au pregătit telenovele captivante pentru anul viitor. Fanii producțiilor de acest gen se vor bucura cu siguranță de întoarcerea lui Fernando Colunga pe micile ecrane, dar și de faptul că mexicanii fac adaptarea serialului turcesc de succes “Mireasa din Istanbul”. 

“Pienso en ti”

David Zepeda face pereche cu Dulce Maria (fostă membră a trupei RBD) în această telenovelă realizată de Televisa. „Este o poveste captivantă care implică și muzică, care implică personaje complexe”, a spus Zepeda, care intră în pielea lui Angel. „Este un personaj care are succes în muzică alături de trupa sa, dar, care, pe de altă parte, traversează o perioadă grea în plan personal, deoarece își pierde părinții. Viața i se schimbă când se cunoaște cu personajul jucat de Dulce Maria. El se îndrăgostește de ea, de valorile ei, de felul de a privi viața”, a continuat el.

“Pienso en ti” va avea premiera în Mexic în martie 2023 și spune povestea Emiliei (Dulce María), o tânără care, împotriva voinței mamei ei, dorește să-și îndeplinească visul de a avea o carieră în muzică. Când Emilia îl întâlnește pe Angel (David Zepeda), idolul ei, își găsește puterea să urmeze acel vis, fără să-și imagineze că ea, cu vocea ei, ar fi cea care i-ar reda iluzia și viața. Angel îi va da aripi, iar Emilia îi va da putere, dar pentru a-și consolida dragostea, cuplul va trebui să se confrunte cu mai mulți adversari. Dulce și David au mai avut ocazia să joace împreună în 2013, în telenovela “Viață de împrumut”/ “Mentir para vivir”, care a fost difuzată și pe micile noastre ecrane. 

Din distribuția acestei producții mai fac parte José Elías Moreno, Alexis Ayala, Ariana Saavedra, Brandon Peniche și Eugenia Cauduro.

“Perdona nuestros pecados”

Telenovela este produsă de Lucero Suárez pentru Televisa și are la bază serialul chilian cu același nume din 2017, creat de Pablo Illanes. “Perdona nuestros pecados” îi are în rolurile principale pe Emmanuel Palomares și Oka Giner și va avea premiera la postul mexican Las Estrellas pe 23 ianuarie 2023.

Elsa Quiroga (Oka Giner) este fiica lui Armando Quiroga (Jorge Salinas), cel mai bogat om din orașul San Juan. Ea se îndrăgostește de Andrés Martínez (Emmanuel Palomares), fiul Silviei (Marisol del Olmo), servitoarea familiei Montero. Elsa și Andrés decid să aibă o relație secretă, iar când Armando o descoperă, el se opune relației, deoarece pentru el, Andrés nu este demn de dragostea fiicei sale. 

Erika Buenfil, Sabine Moussier, César Évora și Osvaldo de León joacă și ei în această telenovelă clasică.

“El amor invencible”

Angelique Boyer (“Imperiul minciunilor”, “De trei ori Ana” și “Teresa”) va fi protagonista telenovelei “El amor invencible”, regizată de Juan Osorio (“Un celibatar învins”, “Fructul oprit”) pentru Televisa. “Telenovela este adaptarea unei povești de succes de origine portugheză (n.r. – “Mar salgado”) și va avea o temă cotroversată”, a declarat Osorio ziariștilor mexicani.

Partenerul lui Angelique Boyer va fi Danilo Carrera (“Totul pentru iubire”, “Raze de lună”), iar din distribuția serialului, care va avea premiera în Mexic pe 6 februarie, vor mai face parte, printre alții, Marlene Favela, Guillermo García, Leticia Calderón și Juan Soler. 

În “El amor invencible”, Angelique îi va da viață Leonei, o tânără care se îndrăgostește de Gael (Daniel Elbittar) și rămâne însărcinată. La maternitatea în care se duce să nască izbucnește un incediu, iar în timpul lui îi sunt luați copiii. Ea reușește să se salveze și face tot posibilul să-și recupereze copiii. Pe parcursul căutărilor îl întâlnește pe Adrián (Danilo Carrera), care îi va fi de mare ajutor.

“Eternamente amándonos”

Telenovela va avea premiera la postul mexican Las Estrellas în februarie 2023. Serialul este produs de Silvia Cano și este o adaptare a producției turcești de succes “Mireasa din Istanbul”. În rolurile principale apar Marcus Ornellas și Alejandra Robles Gil, iar din distribuție mai fac parte Diana Bracho, Juan Martín Jáuregui, Omar Fierro, Rossana Nájera și Ana Bertha Espín. 

Paula Bernal (Alejandra Robles Gil), o tânăra pasionată de muzică, și Rogelio Iturbide (Marcus Ornellas), un afacerist, se îndrăgostesc nebunește și decid să se căsătorească fără a anunța familia lui Rogelio. Când Paula sosește în casa proaspătului ei soț valorile și ideile ei se ciocnesc de cele ale Martinei (Diana Bracho), mama lui Rogelio. Martina, supranumită Monarha din Morelia, și-a sacrificat fericirea pentru a urma obiceiurile societății în care trăiește și, simțindu-se amenințată, îi declară razboi Paulei.

“El Conde: Amor y honor”

La începutul lui 2023, cunoscutul actor Fernando Colunga va apărea la Telemundo, în serialul “El Conde: Amor y honor”, o adaptare a romanului lui Alexandre Dumas, “Contele de Monte Cristo”. Actorul a filmat această producție în 2022 alături de actrițe Ana Brenda Contreras, Marjorie de Sousa, Chantal Andere și Helena Rojo. 

Serialul spune povestea lui Alejandro Galán (Colunga), care este victima unei conspirații. El este acuzat de uciderea unui candidat politic și condamnat la închisoare. După evadarea sa, va recupera o comoară secretă lăsată de un nobil spaniol care i-a devenit mentor după gratii. În calitate de conte el intră în lumea politicii pentru a se răzbuna pe dușmanii săi.

Fernando poate fi văzut în prezent la Netflix în Secretul familiei Greco” (“El Secreto de la Familia Greco”).

“La mujer de mi vida”

„La mujer de mi vida” va avea premiera pe 10 ianuarie la Telemundo. Este o poveste originală scrisă de Mario Schajris, iar din distribuție fac parte nume cunoscute precum Angélica Celaya, Iván Sánchez, Mauricio Islas, Catherine Siachoque, Litzy, Patricia Reyes Spíndola și Juan Pablo Llano.

Serialul spune povestea lui Ricardo Oribe (Iván Sánchez), un bărbat neatractiv din punct de vedere fizic, dar un om de afaceri de succes, care este dedicat familiei sale și îndrăgostit de frumoasa sa soție, Daniela (Angélica Celaya), o tânără actriță aspirantă. Viața lui Ricardo ia o întorsătură când cel mai bun prieten al său, Emilio (Mauricio Islas), îl trădează și încearcă să-l omoare pentru a-i prelua compania și familia pe care nu a avut-o niciodată. În ciuda faptului că familia și prietenii lui îl consideră mort, Ricardo este încă în viață, dar suferă de amnezie.

După 15 ani, el trece prin mai multe schimbări fizice și își recapătă memoria. Dorind să recupereze tot ce îi aparține, își asumă o nouă identitate ca Pablo Silva. El se întoarce pentru a se întâlni cu soția, copiii și prietenii fără a fi recunoscut. Cu toate acestea, trebuie să fie atent pentru ca Emilio să nu afle cine este cu adevărat.

“Juego de mentiras”

„Juego de mentiras” are la bază o poveste originală scrisă de Sebastián Arrau și are premiera în 2023 la Telemundo. Serialul are accente thriller și prezintă dispariția Adrianei Molina (María Elisa Camargo). Soțul ei, César Ferrer (Arap Bethke), este principalul suspect, dar nu totul este ceea ce pare în acest caz.

Altair Jarabo, Arap Bethke and María Elisa Camargo, protagonists of ‘Game of Lies’.Telemundo

Hotărât să împiedice ca fiica lui în vârstă de opt ani să-i fie luată, Cesar investighează singur dispariția Adrianei. În timp ce caută indicii despre posibilele motive ale dispariției soției sale, César descoperă că Adriana a dus o viață dublă și poate să nu fie persoana pe care toată lumea a cunoscut-o. Din distribuție mai fac parte Altair Jarabo, Adriana Molina, Eduardo Yáñez, Cynthia Klitbo, Aylín Mújica, Horacio Pancheri și Alicia Machado.

“El Señor de los Cielos 8”

Cel de-al optulea sezon al narco-novelei de succes “El Señor de los Cielos” va avea premiera la postul Telemundo pe 17 ianuarie, marcând revenirea mult așteptată a lui Rafael Amaya, care reia personajul Aurelio Casillas. “A nu-l avea pe Amaya a fost o dramă. Face o treabă minunată, suntem foarte fericiți și mulțumiți”, a declarat scriitorul serialului, Luis Zelkowicz. 

„A fost dorinta mea să reiau povestea pentru că deja credeam că a fost îngropată din diferite motive și condiția mea a fost să o fac dacă Rafael Amaya este acolo”, a mai spus el, citat de peopleenespanol.com. În sezonul 8, deși toată lumea crede că Aurelio Casillas a murit, dușmanii săi de la DEA știu adevărul cel mai bine. Stăpânul Cerurilor este în viață și bine, gata să-și asume din nou puterea.

Casillas se va lega puternic de aliații din sezoanele precedente, în timp ce trece prin noi povești de amor, riscându-și viața doar pentru răzbunare. Din distribuția serialului mai fac parte, Robinson Díaz, Carmen Aub, Lisa Owen, Marisela González, África Zavala și Salvador Pineda.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE
Program TV

PRO TV
 • 06:00 Ştirile Pro TV
  Ziua începe când Mihai Dedu şi Lavinia Petrea/Andreea Marinescu dau trezirea, Neti Sandu descrie şansele ca speranţele să prindă viaţă, când Florin Busuioc aduce...
 • 10:30 Vorbeşte lumea AP
  "Vorbeşte lumea" a pregătit subiecte interesante, pe care prezentatorul emisiunii, Cove, le va dezbate în direct, de luni până vineri. În ajutorul lui Cove, în platoul...
 • 13:00 Ştirile Pro TV
  În mijlocul zilei şi din mijlocul evenimentelor, reporterii transmit cele mai noi şi complete informaţii pentru Ştirile de la ora 13:00. Nevoia oamenilor de a fi...
 • 14:00 Lecţii de viaţă AP
  "Lecţii de viaţă" este o producţie de tip ficţiune, bazată pe situaţii şi întâmplări reale, din viaţa cotidiană a familiilor. Sunt prezentate diverse situaţii inspirate...
 • 15:00 La Măruţă AP
  Cătălin Măruţă a pregătit împreună cu echipa sa rubrici noi, filmări inedite, invitaţi cu poveşti surprinzătoare, dar şi subiecte ale momentului, exclusivităţi şi...
 • 17:00 Ştirile Pro TV
  Monica Dascălu vine în fiecare zi, de luni până vineri, începând cu ora 17:00, la pupitrul Ştirilor Pro TV pentru a coordona un tur de forţă prin toate colţurile...
 • 18:00 Batem palma?
  Ăsta-i spectacolul! Asta e televiziunea! Cei mai curajoși concurenți vor trebui să răspundă unei întrebări aparent simple pentru a câștiga o importantă sumă de bani......
 • 19:00 Ştirile Pro TV
  Andreea Esca vine în fiecare seară, de luni până vineri, începând cu ora 19:00, la pupitrul Ştirilor Pro TV pentru a prezenta principalele subiecte ale zilei. Realitatea...
 • 20:30 Survivor România AP
  Survivor este competiția care demonstrează că imposibilul nu există, care îi împinge pe concurenți în situații la care nici nu se gândeau când venea vorba despre...
 • 23:30 Ştirile Pro TV
  Echipa de jurnalişti de la "Ştirile PRO TV" aduce în fiecare zi, în principalele jurnale, cele mai importante subiecte ale zilei, abordate cu mult profesionalism....
 • 00:00 Groenlanda 12
 • 02:30 Doctor de bine
  Află sfaturile medicilor invitați și vezi care sunt cele mai bune căi de tratament, dar și de prevenție, pentru o arie largă de boli, atât la copii, cât și la adulți....
 • 03:00 Vorbeşte lumea AP
  "Vorbeşte lumea" a pregătit subiecte interesante, pe care prezentatorul emisiunii, Cove, le va dezbate în direct, de luni până vineri. În ajutorul lui Cove, în platoul...
 • 05:00 Batem palma?
  Ăsta-i spectacolul! Asta e televiziunea! Cei mai curajoși concurenți vor trebui să răspundă unei întrebări aparent simple pentru a câștiga o importantă sumă de bani......
 • Vezi tot programul zilei
Antena 1
 • 06:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 08:00 'Neatza cu Răzvan şi Dani
  De luni până vineri, de la ora 8, Răzvan şi Dani îți dau Neatza la Antena 1! Alături de Nicolai Tand, Ramona, Florin Ristei și Cătălin Oprișan, ai 4 ore de bună...
 • 12:00 Observator
  Andra Petrescu, Andreea Țopan și Valentin Butnaru fac echipă la pupitrul Observator Antena 1, de la ora 12.00. Programul s-a impus drept lider al segmentului orar...
 • 14:00 Mireasa AP
  Dupã o binemeritatã pauză, în care şi-a dedicat timpul celor doi copii ai familiei, Simona Gherghe revine în forţă pe micile ecrane, într-un proiect cu totul nou...
 • 16:00 Observator
  Olivia Păunescu şi Florin Căruceru prezintă, de luni până vineri, Observator ora 17. Cătălin Oprișan intră în rolul de povestitor din culisele marilor povești de...
 • 17:00 Preţul cel bun
  "Prețul cel bun" ("The Price is Right") este o emisiune de divertisment, de tip concurs, în care participanții concurează pentru a câștiga premii în bani și produse...
 • 19:00 Observator
  Observatorul Antenei 1 este construit ca un jurnal de atitudine, în care subiectele mari, grave, naţionale contează şi nu suferă în competiţia cu soluţia facilă...
 • 20:30 America Express - Drumul aurului AP
 • 00:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 00:30 Golden Boy AP
 • 01:30 Tata în război cu... tata 15
  "Tata în război cu... tata" este povestea strădaniilor disperate ale lui Brad să intre în graţiile celor doi copii vitregi ai săi. Brad e un tip mult prea binecrescut...
 • 04:00 Preţul cel bun
  "Prețul cel bun" ("The Price is Right") este o emisiune de divertisment, de tip concurs, în care participanții concurează pentru a câștiga premii în bani și produse...
 • Vezi tot programul zilei
Kanal D
 • 05:45 Aripi frânte AP
  În centrul poveştii se află Zeynep (Melis Tüzüngüç), Emre (Emir Ozden), Cemre (Gizem Günes) şi sora lor mai mică, Aysun (Eliz Nese Çagin), care rămân într-o sărăcie...
 • 09:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D le oferă telespectatorilor informațiile de care au nevoie în fiecare dimineață. La pupitul grupajului informativ de la ora 07:00 se va afla Cristina...
 • 10:00 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 12:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Echilibrata...
 • 13:00 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • 15:00 Jocul cuvintelor cu Dan Negru AP
  În fiecare ediţie a emisiunii, 5 concurenţi se află faţă în faţă cu Dan Negru, pentru a-şi testa vocabularul şi spontaneitatea. Înţelegerea sensurilor şi uşurinţa...
 • 16:30 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 19:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 20:00 Totul pentru familia mea AP
  Patru fraţi ramân orfani după o serie de evenimente tragice. În spatele acestor întâmplări se află maleficul Afik Atakul (interpretat de Celil Nalçakan), un om care...
 • 23:00 40 de întrebări cu Denise Rifai AP
  40 de întrebări adresate unui invitat, două minute pentru a răspunde la fiecare dintre acestea, într-o întâlnire revelatoare cu un jurnalist experimentat: Denise...
 • 01:30 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 02:30 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 05:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • Vezi tot programul zilei
VEZI PROGRAMUL TV