Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cine este iubita lui Denis Hanganu, actorul din serialul „Clanul”. „Totul a început în timpul unei veri ca nicio alta”

Cine este iubita lui Denis Hanganu, actorul din serialul „Clanul”. „Totul a început în timpul unei veri ca nicio alta”
6

de Andra Stana,

Denis Hanganu face parte din distribuția noului serial de la Pro TV. Actorul din „Clanul” formează un cuplu alături de Raluca. De curând, vedeta de la PRO TV a dezvăluit cu ce se ocupă iubita lui.

Într-un interviu pentru cei de la VIVA!, Denis Hanganu a vorbit despre relația sa. Raluca este cea care este alături de el orice ar fi și care îl susține în carieră.

Actorul a mărturisit în interviul citat că povestea lor de iubire a început într-o vară „ca nicio alta”.

„Într-adevăr, totul a început în timpul unei veri ca nicio alta, pe care tocmai datorită acestui eveniment fericit n-am s-o pot uita. A fost o întreagă suită de întâmplări ce a condus lucrurile de așa natură încât să ne întâlnim, și cert este că a existat din prima clipă acea conexiune specială cu caracter de unicitate. Și cum ceea ce este unic trebuie păstrat și protejat, mi-am dorit foarte mult că ea să rămână în viața mea”, a declarat Denis Hanganu.

Cine este iubita lui Denis Hanganu, actorul din serialul „Clanul”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Raluca, iubita lui Denis Hanganu, nu este actriță, ci a ales alt domeniu în cariera sa. Jumătatea actorului din „Clanul” este medic chirurg, iar Denis este mândru de ea.

„Nu, ea nu vine din domeniul artistic, ci din cel medical, și e cu atât mai bine, părerea mea. Avem ce ne povesti acasă unul celuilalt, nu ne plictisim niciodată. Este un medic chirurg grozav, foarte dedicat, și sunt mândru că face parte tagma medicilor tineri din valul noilor generații care nu aplică pacienților aceleași principii și practici învechite și arhicunoscute pe la noi”, a continuat acesta.

Denis Hanganu, despre căsătorie: „Destinul unui cuplu nu stă într-un act de căsătorie, dar…”

Actorul din serialul „Clanul” și-a spus recent și părerea în ceea ce privește căsătoria.

„Bineînțeles că destinul unui cuplu nu stă într-un act de căsătorie, dar în același timp îl înnobilează, ori aici sunt frumusețea și sensul lucrurilor. Oamenii aveau diferite ceremonii sau ritualuri de „căsătorie, încă din cele mai vechi timpuri, pentru a realiza oficial uniunea dintre cei doi. E o dovadă de identificare în fața lumii, până la urmă.

Sigur că e opțiunea fiecăruia și putem fi cârcotași să spunem că „nimic nu garantează nimic, dar nu despre asta e vorba și, oricum, nu astfel de concepții sau principii au stat la baza unui curs sănătos al lucrurilor. Dacă ar fi așa, probabil pe aceeași logică n-am mai face nici copii, că nu ne garantează nimeni nimic despre ei și evoluția lor. Revin și închei prin a reitera că eu cred în căsătorie”, a spus Denis Hanganu.

Sursa foto: Instagram, Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton