Homepage  / Seriale turceşti

Cine este Nurgül Yeşilçay, protagonista din serialul „Calea spre iertare”. Când are premiera la Acasă

Cine este Nurgül Yeşilçay, protagonista din serialul „Calea spre iertare”. Când are premiera la Acasă
7

de Anda Dincă,

Îndrăgita actriță Nurgül Yeşilçay (care vă este cunoscută din seriale de succes precum „Furtună pe Bosfor”, „Kösem” sau „Gülperi”) se întoarce pe micile ecrane cu o nouă producție dramatică, “Calea spre iertare” („Kefaret”).

Serialul va avea premiera la postul Acasă pe 4 aprilie, de la ora 22.00, iar Nurgül le va da replica actorilor Yurdaer Okur (“Trandafirul negru”) și Mert Firat (“Răzbunare pe tocuri”).

Ambii actori apar și în producții realizate de platforma online Netflix: Mert joacă în “Iubirea: Curs pentru începători” (“Aşk 101”), iar Yurdaer în “The Protector” (“Ultimul protector al orașului”).

Câte episoade are serialul „Cale spre iertare”

Serialul “Calea spre iertare” a fost difuzat la turci în 2020, de postul Fox, are 35 de episoade, iar Nurgül joacă rolul unei profesoare greu încercate de viață, Zeynep.

Aceasta pare să aibă familia perfectă alături de soțul ei, Ahmet (Yurdaer Okur), și de copiii lor, Can (Göktan Oktay Göztepe) și Elif (Enis Yildiz). Totul ia o întorsătură dramatică pentru Zeynep când fiica ei este răpită. Încercând să o găsească, protagonista trece prin tot felul de stări și află secrete întunecate despre prieteni, dar și despre membrii familiei ei.

În “Calea spre iertare” Mert Firat îl joacă pe Sinan Demir, un ofițer de poliție care o sprijnă pe Zeynep, iar Özge Özacar apare în rolul Meltem, o tânără care vrea să-l cucerească pe soțul protagonistei, Ahmet.

“Aflați povestea unei femei care, după ce îi este răpit copilul, aproape că își pierde mințile, a unui un băiat adolescent care încearcă să supraviețuiască sentimentului de vinovăție și a unui tată distant care încearcă să țină familia unită”, a spus Nurgül într-un interviu acordat celor de la Fox. “Producția este despre o familie care se destramă. Zeynep, protagonista, își îndeplinește toate responsabilitățile, are grijă de casa ei, este deșteaptă, amuzantă, foarte puternică și dură cu oamenii atunci când este necesar. Mă bucur că nu mi s-a întâmplat mie povestea din serial”, a adăugat actrița.

După „Kefaret”, Nurgül a jucat într-un alt serial pentru Fox Turcia, “Son Nefesime Kadar” (“Pâna la ultima suflare”), adaptarea unei producții BBC cu detectivi lansate în 2014, “Happy Valley”.

Producția “Son Nefesime Kadar” nu a avut însă audiențe bune și s-a terminat pe 23 martie, după doar 5 episoade. Vara aceasta, Nurgül va putea fi văzută în cinematografele din Turcia într-un film de acțiune cu accente comice, „Kim Bu Aile” („Cine este această familie?”), inspirat de producția coreeană din 2019, „Extreme Job”.

Tot anul acesta, anunță cei de la Fox, actrița ar urma să-și deschidă expoziții în orașe diferite din Europa cu picturile sale realizate în ultimii ani. Ea și-a dorit acest lucru anul trecut, la Viena și Berlin, însă, din cauza restricțiilor impuse de pandemie, nu a reușit.

Îi merge bine pe toate planurile

Nurgül trăiește, de 4 ani, o frumoasă poveste de dragoste cu producătorul Necati Kocabay. Pe 26 martie anul acesta, ziua în care Nurgül a împlinit 46 de ani, Necati i-a făcut o frumoasă urare pe Instagram:

“Draga mea, sunt fericit că te-ai născut. Mă bucur că ești în viața mea. Sufletele noastre s-au întâlnit cu mult timp în urmă, Te iubesc atât de mult!”. La rândul ei, actrița nu s-a lăsat mai prejos și a declarat: “Fiecare moment este o sărbătoare alături de tine”.

Necati și Nurgül se afișează peste tot împreună, iar apropiații celor doi spun că se îndreaptă spre căsătorie.

Producătorul se înțelege foarte bine și cu fiul actritei, Osman, în vârstă de 17 ani, rezultat în urma mariajului cu actorul Cem Özer. Osman își dorește să-i calce pe urme mamei sale, de aceea a ales să studieze actoria în Anglia. 

nurgul-240543952_2941053786132675_4569444373196550336_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te