Homepage  / Advertorial

Colecția de primăvară de prăjituri Armand

Colecția de primăvară de prăjituri Armand

de Redactia Tvmania

Parfum de primăvară cu noi arome și decoruri pentru răsfățurile dulci. Bogăția ciocolatei negre, preferată în anotimpul rece, lasă treptat locul gustului răcoritor al fructelor proaspete, al florilor parfumate și al deserturilor ușoare, aerate și chiar mai puțin dulci. Noul sezon ne aduce o explozie de arome și culori în lumea deserturilor, iar prăjiturile de primăvară sunt unele dintre cele mai încântătoare creații culinare.

Colecția de primăvară de prăjituri Armand ne aduce sortimente delicioase și surprizătoare, care îmbină dragostea pentru ciocolată cu fructele proaspete, vanilia și frișca, dar și câteva sortimente clasice de prăjituri dragi nouă sau rețete noi, fără zahăr, delicios de sănătoase. Iubitorii deserturilor fără zahăr se pot delecta astfel cu tortul sau prăjiturile Double Desire, create cu blat cu cacao și două mousse-uri fine de ciocolată albă și neagră, îmbinate perfect cu bucățelele de zmeură dulce acrișoară, căpșuni zemoase și nucă de cocos aromată.

Dacă preferi blândețea mixului de ciocolată neagră și vanilie, tortul Black & White îți va aduce doar clipe de satisfacție. Stratul generos de stracciatella, din iaurt grecesc proaspăt, sos de vanilie autentic și frișcă naturală delicioasă, este îmbogățit cu fulgi mari de ciocolată neagră și îmbrăcat apoi în apetisantul ganaj din ciocolată neagră, asortat elegant cu macarons și bezele crocante.

Pentru cei care îndrăgesc bucătăria italiană, cofetăria Armand a recreat clasicul Tiramisu sub forma unui tort elegant și rafinat. Blatul alb de pandișpan găzduiește mixul inconfundabil de arome dintre mascarpone, amaretto, cacao de înaltă calitate și sirop delicat cu extract de cafea.

Printre noile sortimente ale acestui sezon se află și surprinzătorul tort Profiterol. Gogoșelele delicioase umplute cu cremă de vanilie sunt învăluite de mousse-ul fin de ciocolată cu lapte, blatul discret de cacao parfumată și ganajul elegant din ciocolată neagră, pentru plăcerea pură a desertului perfect.

Știm că există printre voi și cei care adoră vanilia! Iar pentru ei, cofetarii Armand au lansat clasica prăjitură Cremșnit. Cu textura sa cremoasă renumită, rezultată din mixul dintre straturile de aluat subțire, crocante și aurii – create în propriile laboratoare, din făină, unt și ouă proaspete – alături de crema bogată de vanilie și frișca naturală, acest clasic al cofetăriei are farmecul său distinct.

Descoperă întreaga colecție Armand de specialități cu gust de primăvară, care deschide spectacolul aromelor noului sezon. Aceste mici răsfățuri dulci de fiecare zi te vor purta de la abundența ciocolatei negre, la cremele și mousse-urile dulci acrișoare ale sezonului cald.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton