Homepage  / Vedete româneşti

Ce face Dan Bordeianu de când a renunțat la televiziune și la viața în București. Cum arată astăzi fostul partener al Adelei Popescu

Ce face Dan Bordeianu de când a renunțat la televiziune și la viața în București. Cum arată astăzi fostul partener al Adelei Popescu
14

de Redactia Tvmania

Popularitatea lui Dan Bordeianu a crescut încă din vremea în care a interpretat roluri în telenovele românești notabile precum „Lacrimi de iubire”, „Numai Iubirea” sau „Iubire ca în filme”. Timpul a trecut, iar Dan Bordeianu a suferit schimbări radicale. Iată cum arată astăzi și cu ce se ocupă!

Cu ce se ocupă Dan Bordeianu de când a renunțat la televiziune

Deși a trecut mult timp de când a apărut pe micile ecrane și nu mai este o prezență constantă în lumina refletoarelor, Dan Bordeianu nu a renunțat la pasiunea sa pentru cinematografie. În plus, a decis să exploreze și arta teatrală.

Un moment semnificativ în cariera sa recentă este filmul „Libertate”, regizat de Tudor Giurgiu, lansat în 2023. Pelicula de 109 minute a fost prezentată în avanpremieră la Festivalul de Film de la Sarajevo și va fi disponibilă pe platforma Netflix începând cu 6 martie 2024.

Dan BordeianuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

În acest film, Dan Bordeianu își asumă rolul maiorului Mantale și joacă alături de de Cuzin Toma, Augustin Viziru, Andi Vasluianu, Mirela Oprișor, Iulian Postelnicu și Alexandru Papadopol.

Dan Bordeianu a renunțat la viața agitată din București și în urmă cu mai bine de un deceniu s-a mutat la Brănești, alături de soția și fiica sa.

„Cu fabuloasa mea soţie, Teo­dora, cu magnifica mea fiică, Maria, cu cea mai re­laxată fiinţă de pe pământ, motanul Ariel – şi el salvat de la moarte precum lemnele mele. Îmi pla­ce casa noastră de la Brăneşti.

A fost ini­ţial cons­truită de tata, între 1980 şi 1990. Încet, piatră cu piatră. Tata s-a stins în 1997, dar eu am refuzat să o vindem, chiar dacă sora mea şi ma­ma parcă asta vo­iau. Simţeam că rămăsesem bărbatul din fa­milie, că trebuia să am grijă de ele, dar nu am vrut să vând.

Cu banii de student am început să reno­vez casa, iar când lucram în televiziune, chiar mi-a mers mai bine şi am putut să o pun la punct. Apoi am hotărât să mă mut în ea, am mărit-o treptat, m-am jucat cu arhitectura, cu designul, iar azi încă tot nu mă satur să mă uit în jur şi să mă minunez. Îmi place. Sunt foarte norocos”,  povestea actorul, conform Formula As.

De când a renunțat la lumina reflectoarelor, Dan Bordeianu și-a descoperit pasiunea pentru sculptura în lemn. Adesea, distribuie diferite lucrări ale sale, spre bucuria fanilor.

Motivul pentru care Dan Bordeianu a renunțat la televiziune

În urmă cu mai bine de 20 de ani, Dan Bordeianu făcea furori cu rolurile pe care le interpreta în telenovele. Împreună cu Adela Popescu, Dan forma un duo perfect, cei doi dând viață unor personaje iubite de fanii telenovelor românești. De curând, actorul a dezvăluit adevăratul motiv pentru care nu mai vrea să apară la televizor.

„Nu am renunțat la televiziune, adică la ideea de televiziune. Am renunțat la proiecte care nu mi-au plăcut și pe care nu le-am simțit. Ajunsesem într-o zonă în care am zis: fac asta cu bucurie? Și nu era neapărat așa”, a spus actorul.

Motivul pentru care Dan Bordeianu și Adela Popescu și-au spus adio deși erau logodiți

În urmă cu mulți ani, Adela Popescu și Dan Bordeianu au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din România. Deși se logodiseră în secret, cei doi nu au mai ajuns în fața altarului și au decis, spre surprinderea tuturor, să pornească pe drumuri separate. 

După colaborarea în trei seriale: „Numai iubirea”, „Lacrimi de iubire” și „Iubire ca în filme” , povestea lor de dragoste s-a stins. În 2007, la scurt timp după o logodnă ținută secret, cei doi actori au decis să pună punct poveștii lor de iubire. Se spune că totul s-a datorat actorului, care ar fi avut o aventură cu o tânără figurantă chiar pe platourile de filmare.

Dan Bordeianu a contrazis zvonurile și susține că nu infidelitatea a fost motivul pentru care au pus punct relației, ci faptul că au decis să urmeze alte parcursuri atât profesional, cât și personal.

„Sunt recunoscător pentru apariția în telenovele. Am învățat să nu mai bag în seamă ce vorbește lumea, acele păreri vin din frustrări. M-am despărțit de Adela Popescu pentru că s-a terminat, s-a dus, s-a consumat. Drumurile s-au despărțit, ea a rămas în sistemul ăla și eu am mers mai departe. Separarea joburilor a fost un factor. E un mediu în care trăiești și se consuma acea relație”, povestea Dan Bordeianu.

Sursă foto: Instagram Dan Bordeianu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton