Homepage  / Vedete româneşti

Cum arăta Anna Lesko la începutul carierei. La acea vreme forma un cuplu alături de Irinel Columbeanu

Cum arăta Anna Lesko la începutul carierei. La acea vreme forma un cuplu alături de Irinel Columbeanu
12

de Redactia Tvmania

Anna Lesko, în vârstă de 45 de ani, este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Ea a știut dintotdeauna cum să se afișeze în spațiul public și întotdeauna a primit complimente pentru alegerile vestimentare făcute. Iată cum arăta Anna Lesko la debutul său în lumea muzicală.

Ce operații estetice are Anna Lesko

Anna Lesko își evidențiază trupul prin intermediul postărilor atrăgătoare pe care le publică, iar frecvent, internauții au afirmat că artista ar fi vizitat cabinetul unui medic estetician, nu doar o singură dată. Cu toate acestea, artista afirmă că a suferit doar o intervenție chirurgicală, considerată o necesitate, nu un moft.

„Nici pomeneală să am silicoane! Acum cinci ani, am avut o mastoză chistică şi am avut nevoie de o intervenţie la nivelul sânilor. Folosesc sutiene cu push-up şi corsete. Bustul meu e generos de la natură”, a spus aceasta, în urmă cu mai mulți ani.

Anna Lesko este, fără îndoială, una dintre cele mai atrăgătoare vedete din țara noastră, artista fiind întotdeauna în centrul atenției cu apariții senzaționale. Îndrăzneață, extravagantă și senzuală, cântăreața acordă mereu o atenție deosebită aspectului său și modului în care este percepută.

Ce a învățat soția lui Dani Oțil de la Anna Lesko (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Vedeta nu s-a lăsat niciodată influențată de „trendurile“ momentului, păstrându-și autenticitatea și un stil propriu, inconfundabil. Fie că este pe scenă sau într-un studio de televiziune, Anna Lesko emană o prezență pe care nu poți să o treci cu vederea. Atitudinea ei unică și feminitatea exudată te vor captiva și nu vei putea să-ți dezlipești privirea de la ea.

Anna Lesko a lansat numeroase piese care s-au bucurat de succes

Anna Lesko, născută pe 10 ianuarie 1979 în Chișinău, Republica Moldova, este una dintre cele mai emblematice și apreciate artiste din industria muzicală și de televiziune din România. Cu o carieră impresionantă ce se întinde pe mai multe decenii, Anna a captivat publicul cu talentul său vocal remarcabil și personalitatea sa carismatică.

Anna Lesko a cunoscut succesul cu piese precum „24,” „In My Bedroom,” și „Go Crazy,” care au devenit adevărate hituri în cluburile din întreaga țară. Stilul său distinct, combinat cu videoclipuri inovatoare și coregrafii atrăgătoare, au contribuit la succesul de care s-a bucurat Anna.

Sursă foto: Instagram Anna Lesko

Citește și:


PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton