Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată Daniela Nane la 50 de ani. Unde au petrecut Revelionul ea și soțul ei, Adrian Cioroianu

Cum arată Daniela Nane la 50 de ani. Unde au petrecut Revelionul ea și soțul ei, Adrian Cioroianu
12

de Roxana Mirea,

Daniela Nane, fosta Miss Romania din 1991, arată senzațional la vârsta de 50 de ani, iar dovada acestui lucru îl reprezintă imaginile pe care le publică în mediul online. Cele mai recente fotografii sunt din seara de Revelion. Ea și soțul ei, Adrian Cioroianu, au petrecut noaptea dintre ani alături de un grup de prieteni, în Maramureș.

Cum arată Daniela Nane la 50 de ani

Actrița Daniela Nane și soțul ei, Adrian Cioroianu, în vârstă de 54 de ani, care este fost ministru al Afacerilor Externe, au vrut să petreacă Revelionul într-un loc special, unde tradițiile sunt la ele acasă. Mai exact, începutul anului i-a prins pe cei doi soți alături de un grup de prieteni în Maramureș. Daniela Nane a publicat pe rețelele sociale o serie de fotografii, spunând că s-a simțit foarte bine în Maramureș.

Gata vacanța! A fost superb în Maramureș, am întâlnit oameni faini, tradiții frumoase, bucate bune… De mâine, înapoi acasă! Spor și ajutor divin tuturor!!”, a scris actrița Daniela Nane pe Facebook, în dreptul imaginilor.

Daniela Nane și Adrian Cioroianu și-au unit destinele în mare secret, în anul 2016. Cei doi nu și-au anunțat nici măcar familia când au făcut pasul cel mare. Actrița are un fiu de 23 de ani, pe Codin, din căsătoria cu Viorel Popa. În plus, și Adrian Cioroianu are un fiu tot de 23 de ani, pe Mihao, din prima căsătorie, cea cu fosta soție, Luminița, potrivit click.ro.

daniela-nane-8Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Daniela Nane, foarte mândră de fiul ei

Daniela Nane este foarte mândră de fiul ei, care i-a moștenit talentul actoricesc. Codrin a practicat scrimă, înot și atletism și este foarte înalt, are 1,94 metri.

„Am făcut scrimă opt ani, dar nu mi-a placut la antrenamente. Eu făceam sportul acesta de placere, dar nu puteam să sufăr să merg la antrenamente. Eram talentat, dar nu m-a interesat să făc o carieră din asta”, a spus Codin la Pro TV, în emisiunea lui Cătălin Măruță, la un moment dat.

„Codrin e talentat în multe domenii, adică e bun și la matematică, e bun și la vorbit în public, e bun și la actorie. E un tânăr foarte inteligent, cu un simț al dreptății foarte accentuat, cu bunăvoință, cu bunătate, tot timpul caută binele suprem al tuturor, când ia decizii. Ne înțelegem foarte bine, avem încredere unul în altul, vorbim orice”, a mărturisit Daniela Nane despre fiul ei.

Sursa Foto: Facebook, Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te