Homepage  / Vedete străine

Cum arată fiica lui Bruce Willis, la două luni după ce a născut. Rumer se laudă cu silueta ei

Cum arată fiica lui Bruce Willis, la două luni după ce a născut. Rumer se laudă cu silueta ei
6

de Redactia Tvmania,

Rumer Willis, fiica cea mare a lui Demi Moore și Bruce Willis, a devenit mamă pentru prima dată acum două luni. Cum arată acum proaspăta mămică.

Rumer Willis, în vârstă de 34 de ani, a împărtășit cu fanii un instantaneu cu burtica ei. Fiica lui Bruce Willis și iubitul ei Derek Richard Thomas, în vârstă de 28 de ani, au devenit părinți pentru prima oară în luna aprilie.

„Trupul mamei se simte atât de confortabil în @bleusalt.”, a scris Rumer Willis în descrierea postării de pe rețelele de socializare.

Rumer a confirmat că a născut postând o fotografie cu nou-născuta pe Instagram. „Eşti magie pură”, au scris proaspeții părinți pe Instagram, alături de o fotografie drăguţă a bebelușei. De asemenea, Rumer și Derek au anunțat că Louetta s-a născut pe 18 aprilie, acasă.

Rumer își arătase burtica în decembrie 2022, la patru săptămâni după ce ea și Derek își oficializaseră relația pe Instagram.

Tatăl ei, Bruce, în vârstă de 68 de ani, care suferă de demență, și soția sa Emma Heming Willis, în vârstă de 44 de ani, și-au împărtășit entuziasmul cu privire la viitoarea sosire, Emma postând online: „Veștile despre copii sunt vești fericite!!! Felicitări @rumerwillis și @derekrichardthomas Suntem extaziați pe aici!”

Rumer a dezvăluit că și-a rupt singură apa în timpul travaliului, la indicațiile doulei sale.

Cum arată fiica lui Bruce Willis, la două luni după ce a născut. Rumer se laudă cu silueta eiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te