Homepage  / Vedete româneşti

Jennifer Lopez și Ben Affleck, pasionali pe covorul roșu! Cei doi și-au făcut apariția la premiera „The Flash”

Jennifer Lopez și Ben Affleck, pasionali pe covorul roșu! Cei doi și-au făcut apariția la premiera „The Flash”
7

de Cătălina Matei,

Luni seară, la Los Angeles, premiera „The Flash” a strâns pe covorul roșu o mulțime de celebrități, însă cei care au atras toate privirile au fost Jennifer Lopez și Ben Affleck. Cei doi s-au asortat perfect din punct de vedere vestimentar și nici nu și-au dezamăgit fanii căci nu au ezitat să împartă și săruturi pasionale.

Dacă în ultima vreme Ben Affleck a fost surprins în ipostaze nu tocmai „fericite” alături de soția sa, presa mondenă de peste Ocean speculând eventuale neînțelegeri între cei doi, la premiera peliculei „The Flash”, unde îl interpretează pe Batman, acesta a fost soțul perfect. Și-a ținut tot timpul partnera de mână, a ocrotit-o cu brațele sale și a privit-o ca un îndrăgostit. Bineînțeles, i-a și răspuns lui Jennifer Lopez cu săruturi fierbinți, după cum au observat și cei de la Daily Mail.

Nici din punct de vedere vestimentar cei doi nu au fost mai prejos. Jennife și-a evidențiat din plin silueta cu o dustă fustă ivoire lungă, cu trenă, și o vestă neagră șic cu fermoar, lăsând la vedere un decolteu îndrăzneț. Totodată, actrița a purtat extensii de păr și a optat pentru o coadă de cal foarte fină, care-i punea în valoare tenul impecabil și machiajul natural, strălucitor.

În același timp, Ben Affleck a optat pentru un outfit all black: costum negru, pantofi negri, cămașă neagră, fără cravată.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, casă de 60 de milioane de dolari

Cei doi și-au cumpărat o casă care arată ca un adevărat conac. Vila somptuoasă, situată în zona Wallingford Estates din Beverly Hills,  i-a costat pe Jennifer Lopez și Ben Affleck 60 de milioane de dolari.

Dezvoltată de Gala Asher, casa de 4273 de metri pătrați, cu o suprafață de 5 acri, are 12 dormitoare și 24 de băi. Conacul somptuos include, de asemenea, un complex sportiv acoperit cu un teren de baschet, un teren de pickleball, o sală de gimnastică, un ring de box, un lounge sportiv și un bar, potrivit ET.

The Flash PremiereIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te