Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cauza morții lui Betty White a fost dezvăluită. Ce spune agentul actriței despre doza booster primită cu câteva zile înainte

Cauza morții lui Betty White a fost dezvăluită. Ce spune agentul actriței despre doza booster primită cu câteva zile înainte
8

de Andra Stana,

Betty White a murit cu mai puțin de trei săptămâni înainte să împlinească 100 de ani. Marea actriță a murit din cauze naturale, a confirmat agentul ei luni. Jeff Witjas a oferit și informații referitoare la un zvon apărut zilele trecute. Ce a spus el despre faptul că Betty White ar fi primit doza booster cu puțin timp înainte să își dea ultima suflare.

Betty White s-a stins în propria casă din Los Angeles, în dimineața ultimei zile din 2021, anunță cei de la TMZ. Cu puțin timp în urmă, publicația People realizase un material special, dedicat tocmai atingerii unui secol de viață.

Cauza morții lui Betty White

Betty White a murit la 99 de ani, în 31 decembrie. Aceasta urma să sărbătorească împlinirea a 100 de ani în 17 ianuarie. 

Agentul actriței, Jeff Witjas, a declarat, într-un comunicat oferit publicației People, că „Betty a murit liniștită în somn, acasă”.

Witjas, care era și unul dintre prietenii apropiați ai lui Betty White, a pus punctul pe „i”. Acesta a dezmințit și un zvon apărut recent. Acesta susținea că White primise cea de-a treia doză a vaccinului anti-Covid pe 28 decembrie, iar acesta ar fi dus la moartea subită a actriței.

„Oamenii spun că moartea ei a fost legată de vaccinarea cu doza booster cu trei zile înainte, dar nu este adevărat. Ea a murit din cauze naturale”, a spus agentul lui Betty White pentru revista citată, scrie pagesix.com. „Moartea ei nu ar trebui politizată – nu aceasta este viața pe care a trăit-o.”, a mai spus Jeff Witjas.

Cauza morții lui Betty White a fost dezvăluită. Ce spune agentul actriței despre doza booster primită cu câteva zile înainteIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Betty White a avut o carieră uimitoare la Hollywood. A avut roluri memorabile în „The Golden Girls” și „The Mary Tyler Moore Show”. A apărut în numeroase filme de comedie mai târziu în carieră, printre care „Hot in Cleveland” și comedia romantică „The Proposal”, lansată în 2009.

Cu puțin timp în urmă, publicația People realizase un material special, dedicat tocmai atingerii unui secol de viață.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te