Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

De ce Marius Moga și Bianca Lăpuște nu își expun fiica pe rețelele de socializare: „Seamănă cu amândoi”

De ce Marius Moga și Bianca Lăpuște nu își expun fiica pe rețelele de socializare: „Seamănă cu amândoi”

de Redactia Tvmania

Marius Moga are o carieră spectaculoasă, însă în spatele reflectoarelor are cel mai de preț dar, familia sa! 

Marius Moga se mândrește de fiecare dată de familia pe care o are alături de Bianca Lăpuște, cu care este căsătorit din 2015. Cei doi au împreună o fiică, pe Maria Elisabeta, pe care au dorit însă să  o țină departe de ochii curioșilor din mediul online. De ce a dorit să nu își expună fiica în mediul online, Marius Moga a explicat într-un interviu acordat revistei Viva!:

„Da, nu ne dorim încă să o expunem, ne dorim să fie decizia ei când va fi suficient de mare. Maria seamănă cu amândoi la temperament, fizic aș înclina să spun că mai mult cu Bianca. 
Avem o conexiune cu adevărat specială eu cu Maria, este fata tatei, ne place să ne jucăm, atât eu cât și Bianca, să pătrundem în lumea ei. Ne place să găsim mereu activități noi și să descoperim ce îi place să facă, vrem să o ajutăm să își găsească personalitatea ei, să nu îi impunem cum să fie”, a declarat Marius Moga pentru publicația anterior menționată.

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 

 

O postare distribuită de Marius Moga (@iammariusmoga)

Fiica lui Marius Moga și a Biancăi Lăpuște are 6 ani și se pare că, printre alte pasiuni, a moștenit de la tatăl său plăcerea pentru muzică: 

 „Ne uimește curiozitatea ei, ne place să privim de multe ori prin ochii ei lumea, și e extrem de colorată. Îi place să descopere multe lucruri, să ni le expună, iar modul în care o face e demn de Oscar, aș spune eu. Cântă la pian, ia lecții de echitație, îi place tot ce ține de muzică, teatru, are o grămadă de lucruri care îi plac, și asta nu poate decât să mă entuziasmeze”, a mai spus Marius Moga, care e jurat la „SuperStar România”.

Cu toate că se feresc să îi expună chipul în mediul online, Marius Moga  și soția sa, Bianca Lăpuște, se dedică complet fiicei lor căreia doresc să îi ofere o educație aleasă și să îi fie mereu aproape:

„Vrem să îi creăm cel mai bun mediu de dezvoltare, să o lăsăm să fie creativă și să descopere ce își dorește, îi oferim informația pentru a obține ce vrea, deși avem grijă să nu-i lipsească nimic. Și ne punem în pielea ei. Suntem, mai degrabă, adepții explicațiilor raționale și ai empatiei, fără a folosi impunerea prea des. Dacă nu o convingem, cedăm și îi cerem asumare. Bianca petrece mult timp cu ea și creează reguli, dar și eu le am pe ale mele. Cumva, nu am împărțit roluri contrastante și ne completăm, situație cu situație”, a mai precizat artistul pentru revista VIVA!.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te