Homepage  / Ultimul număr

De la spital, in Afganistan!

De la spital, in Afganistan!

de Redactia Tvmania

Mihaela Radulescu a trecut printr-o incercare extrem de dificila: o sarcina extrauterina. A ajuns pe masa de operatie in ultima clipa, s-a temut pentru viata ei, apoi de faptul ca risca sa nu mai poate naste… Dupa care, ca de-atatea ori pana acum, s-a ridicat, pentru a-si vedea de cariera. Si pleaca in Afganistan, spre stupoarea medicilor!

Cum s-o abordezi, dupa ce a trecut printr-o experienta dureroasa, pe cea care, inainte de a fi vedeta Antenei 1, e femeie si mama? Cand ceea ce i s-a intamplat nu tine de partea profesionala, ci de ceva foarte intim? Cand daca mai intarzia la spital, risca sa se zbata intre viata si moarte? Si cum sa nu sune a iscodire tipic gazetareasca?
Asa ca primul lucru pe care am vrut sa-l aflam de la convalescenta a fost ceva banal, dar poate cel mai important in circumstantele date. „Cred ca, dupa zece ani de interviuri, esti primul care-mi pune aceasta intrebare… Cum ma simt? Ce intrebare frumoasa, pacat ca vine in contextul asta… Sunt bine, ma vindec, in toate sensurile, si ma tot gandesc prin ce cumpana am trecut…”, ne-a marturisit Mihaela.
Mihaela deapana cu calm, fara patetisme, cele intamplate, desi a trecut printr-o experienta foarte delicata. De ce s-a temut cel mai tare? „Sincer? De moarte, pentru ca doctorul a fost foarte sincer cu mine si mi-a explicat ce periculoase sunt aceste sarcini, mai ales in etapa critica in care ma aflam eu. Abia dupa operatie am inceput sa ma tem de faptul ca nu voi mai putea avea alti copii, cu o singura trompa uterina…”

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te