Homepage  / Ultimul număr

Despre succes, pur si simplu

Despre succes, pur si simplu

de Redactia Tvmania

Acum zece ani, Mihaela Radulescu isi petrecea prima "Duminica in familie". A mai avut si alte incercari profesionale, dar s-a intors la emisiunea care a consacrat-o si care-i lasa acum timp sa se dedice si cauzelor umanitare.

„TV mania”: Emisiunea „Duminica in familie” a implinit zece ani. V-a deprimat vreun moment gandul ca a mai trecut un deceniu de viata?
Depresii au poate cei care n-au realizat mare lucru, care, atunci cand se uita in urma nu vad nimic care sa-i faca sa zambeasca senin. Nu e cazul meu. Sunt mandra de realizarile mele, sunt multumita ca n-am avut probleme sau esecuri majore, ci suportabile si recuperabile.

Vi se intampla sa priviti in trecut sau ziua de ieri nu conteaza?
Pentru mine contemplarea trecutului nu e esentiala. Poate va fi peste vreo 30 de ani. Prezentul e mult mai interesant si mai acaparant pentru mine, iar despre viitor ma intereseaza doar ceea ce pot construi astazi pentru maine.

Cum este Mihaela Radulescu la 38 de ani fata de Mihaela Radulescu la 28?
Ca toate femeile care, avand inteligenta si energie buna, au ales sa evolueze, sa invete mereu, sa fie mai bune, mai profunde, mai intelepte. Doar cei cu probleme psihice grave raman in loc 10 ani sau se uratesc, restul ne modificam in persoane mult mai bune sau mai complete decat eram. Ma simt mult mai aproape de „the best part of me”.

Nu au fost 10 ani neintrerupti de „Duminica in familie”. Ati lucrat la alte televiziuni, ati mai facut si alte emisiuni. Si in viata personala lucrurile s-au schimbat: ati divortat, v-ati recasatorit, aveti un copil. Ce a ramas constant?
Constanta cea mai valoroasa in viata mea e familia: voi implini anul acesta 10 ani de cand sunt impreuna cu sotul meu, iar copilul nostru va face 4 ani. Toate celelalate schimbari din viata profesionala au fost micile mele cutremure spre a ma aseza mai bine in propria-mi matca profesionala.

Ce greseli pe care le-ati facut in acesti ani nu le-ati mai repeta?
Nu m-as mai lasa pacalita de femeile false, ipocrite, rele – am intalnit multe, toate celebre. N-as mai fi buna cu ele, ci le-as demasca la timp. Ma gandesc ca am avut prea mult bun-simt cu ele si continuu sa am, desi le-ar prinde bine un adevar spus in fata.

Care sunt lucrurile pe care le-ati face exact la fel?
Exclud familia din acest raspuns. As pleca, exact cum am facut-o, fara ezitare, din toate televiziunile in care n-ar conta performanta profesionala, ci gradul de linguseala pe langa sefi. As munci doar acolo unde as gasi oameni la fel de energici si receptivi ca mine. As fi la fel de creativa si as ajuta la fel de multi oameni care s-au uitat la mine cu o lacrima in suflet. As pleca in locurile cele mai periculoase pentru a aduce un film documentar de acolo.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te