Homepage  / Ultimul număr

Doamna de Fier a stirilor

Doamna de Fier a stirilor

de Redactia Tvmania

Rodica Culcer, directoarea departamentului de stiri al televiziunii publice, vrea sa schimbe imaginea prafuita a produsului numit „Jurnalul TVR”. Au mai incercat multi inainte. Daca va reusi, vom putea spune din 13 martie.

M-am intalnit cu Rodica Culcer exact in ziua in care zapada a paralizat Bucurestiul. O singura zi de iarna si autoritatile n-au reusit sa-i faca fata, urma sa constatam. Viforul de afara nu razbatea insa in cladirea noua in care s-au mutat stiristii de postul public. S-a vazut insa in Jurnal.
TV mania: Ce ne puteti spune despre noul proiect al Jurnalului TVR?
Rodica Culcer: Schimbarea prezentatorului este, de fapt, o expresie a schimbarii conceptului de „Jurnal”. Va fi mai dinamic, mai real, in sensul in care stirile vor fi explicate. Incercam sa ne mai departam de limbajul oficial si incercam sa gasim acele expresii cat mai accesibile pentru ca informatiile sa fie mai usor intelese. Va fi un decor nou, modern. Acesta nu era inspirat. Studioul, asa cum a fost gandit, nu are profunzime, e prea mic pentru ceea ce se face in momentul actual in domeniul stirilor.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te