Homepage  / Ultimul număr

Drew nu e tocmai un inger!

Drew nu e tocmai un inger!

de Redactia Tvmania

Cat de suparat trebuie sa fii pe partenerul tau de viata ca sa-i dai papucii printr-o scrisoare asa cum a facut-o Drew Barrymore, o actrita ce nu-si gaseste prea usor fericirea?
Frumusica, desi nu se inscrie in tiparele hollywoodiene, avand de multe ori probleme cu greutatea, de familie buna (fiica de actor, nepoata a unei legende la Hollywood – John Barrymore, fina regizorului Steven Spielberg), bogata. Actrita Barrymore are toate premisele fericirii. Si totusi nu a gasit-o inca. Viata ei personala e o suita de esecuri sentimentale, cel mai proaspat survenind zilele trecute.
Desi ziarele dadeau recent ca sigura nunta starului cu tobosarul trupei „The Strokes”, Fabrizio Moretti, ea fiind zarita inspectand magazinele cu rochii de mireasa de pe Fitfth Avenue, aceeasi presa a relatat saptamana trecuta ca Drew i-a dat papucii logodnicului ei. „New York Post” zice ca Drew a incercat imediat sa-si revina emotional, participand la o petrecere in metropola americana, in timp ce britanicul „The Sun” da o informatie naucitoare. Si anume ca actrita din „Ingerii lui Charlie” l-a informat sec de decizia ei pe Fabrizio printr-o scrisoare.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te