Homepage  / Vedete româneşti

Jean Gavril și soția lui sunt în culmea fericirii. Bianca este însărcinată și va naște anul viitor: „M-am bucurat mai mult ca prima dată”

Jean Gavril și soția lui sunt în culmea fericirii. Bianca este însărcinată și va naște anul viitor: „M-am bucurat mai mult ca prima dată”
7

de Cristina Țapu,

Momente de fericire maximă pentru Jean Gavril și soția sa, Bianca! Familia lor se va mări cu încă un membru. Cei doi au deja o fetiță pe nume Eva Maria, iar Bianca este însărcinată cu cel de-al doilea copil al cuplului.

Familia lui Jean Gavril se mărește. Bianca, soția artistului este însărcinată

Într-un interviu recent, Bianca și Jean Gavril au vorbit despre cel de-al doilea copil al cuplului. A fost unul planificat și dorit din tot sufletul, după cum a mărturisit artistul, în interviul acordat Unica.

Îndrăgostiții se află în prezent într-o escapadă romantică în Paris, un loc special pentru ei. Acum 10 ani și-au promis că vor fi alături unul de celălalt și iată că aceste vorbe nu au fost unele aruncate la întâmplare, iar visele lor devin realitate.

„Ăsta a fost planul și de aceea ne-am și întors la Paris. N-o să ne mai întoarcem curând aici însă. Avem așa o chestie, la 20 de ani te gândești la unele, la 30 de ani se întâmplă, le-am făcut și suntem foarte mândri de noi. Cel mai mult suntem mândri că am avut curaj și că am avut grijă de oamenii ăia care, la 20 de ani, își promiteau chestii”, a declarat artistul, conform sursei menționate anterior.

jean-gavril-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„Suntem foarte entuziasmați să ne întoarcem în Paris, împreună”

„Suntem foarte entuziasmați să ne întoarcem în Paris, împreună, acolo unde povestea noastră a început în urmă cu 11 ani. Suntem și mai entuziasmați că ceea ce atunci păreau doar vise, acum chiar le trăim și încă mai mult decât ne-am fi imaginat. Între timp am devenit și soți, având-o pe Evita am devenit și părinți iar viața noastră urmează să se schimbe din nou, pentru că așteptăm să vină al doilea copil în familia noastră❤️”, a scris Jean Gavril, pe contul oficial de Instagram, unde este urmărit de peste 35.000 de fani.

Bianca așteaptă cu nerăbdare să își țină copilul în brațe și recunoaște că deja sufletul îi este divizat. Pe de-o parte se gândește la Eva și la cum își va accepta fratele sau surioara, iar pe de altă parte, inima îi este la bebelușul care va veni pe lume anul viitor.

Deși are mici griji, perfect normale, Bianca este sigură că totul va decurge de minune, iar în familia ei va domni dragostea și înțelegerea, așa cum a fost și până acum. În luna decembrie, cei doi vor afla dacă vor avea o fetiță sau un băiețel.

Cum l-a anunțat Bianca pe Jean Gavril că este însărcinată

Jean Gavril a fost darnic cu detaliile și a povestit cum i-a comunicat soția sa că va avea încă un copil. Deși se aștepta la sarcina Biancăi, emoțiile au fost intense, iar bucuria pe care a resimțit-o nu o poate exprima în cuvinte nici în ziua de astăzi.

„Intru în casă, aveam niște prieteni la noi, și îi văd la masă, aliniați, crispați, terminați psihic. Se uitau la mine ca la felul 14. Evident că m-am prins după fața Biancăi, atunci când s-a întors spre mine. Am întrebat-o ce are și mi-a spus că e însărcinată. Că s-a întâmplat din prima, la două săptămani după prima încercare. Am fost în denial (n.r. negare) o oră. M-am bucurat mai mult ca prima dată, nu-mi venea să cred, planul a fost plan. Toată ziua aia a fost bună, n-o s-o uit vreodată”, a povestit Jean Gavril, conform Unica.

Sursă foto: Instagram Jean Gavril

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te