Homepage  / Ultimul număr

Farsa la inaltime!

Farsa la inaltime!

de Redactia Tvmania

Dupa ce a ramas fara nici un ban la Paris, Daniel Buzdugan, componentul trupei Divertis, a aflat pe propria-i piele cum e sa devii victima unei pacaleli.

De cand a intrat in vacanta, Daniel Buzdugan si-a luat bagajele in spinare si a pornit intr-un amplu tur al Europei. Prin Frankfurt, Munchen si Paris. Unde membrul trupei Divertis de la Antena 1 si-a innoit garderoba pana la ultimul eurocent din buzunar, a aflat gustul amar de a nu fi european cu drepturi depline si, la intoarcere, a fost victima unei farse facute la o mai mare inaltime decat cele realizate de el.
„TV mania”: Unde ai fost in vacanta?
Daniel Buzdugan: Am fost plecat de pe 14 pina pe 28 iulie in Munchen, Frankfurt, dupa aceea am plecat la Amsterdam, unde am stat patru nopti, si mai apoi la Paris, opt nopti. Am mers cu niste prieteni din Cluj, cu masina lor.
Care dintre aceste orase ti-a placut cel mai mult?
Cel mai mult si mai mult mi-a placut Parisul. Il mai vazusem acum cativa ani, cand eram student, insa il vazusem cu alti ochi. Si la Paris am prins si perioada de shopping, de reduceri, asa ca acolo am ramas si fara bani. Deci, daca vrei sa ramai fara bani, du-te la Paris! Sunt reduceri foarte consistente la ei, mai ales la produsele de firma.
Ce ti-ai cumparat atat de scump, incat ai ramas fara bani?
Mi-am luat de la Hugo Boss un costum, mi-am luat parfumuri, niste blugi, niste camasi de la Ralph Lauren si… cam atat.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te