Homepage  / Cinema

Joe Alwyn („Favorita”) și Margaret Qualley („Menajera”) joacă împreună într-un film nou, „The Stars At Noon”

Joe Alwyn („Favorita”) și Margaret Qualley („Menajera”) joacă împreună într-un film nou, „The Stars At Noon”

de Andreea Hentea,

Joe Alwyn (30 de ani), iubitul cântăreței Taylor Swift, și Margaret Qualley (27 de ani), fiica actriței Andie MacDowell, filmează în prezent la drama „The Stars At Noon”, regizată de Claire Denis, scrie deadline.com. 

Pe Joe Alwyn l-am văzut în rolul frumosului Robert Dudley din „Mary, regina Scoției”, dar și în multipremiatul „Favorita” și în romanticul „Ultima scrisoare de dragoste” (disponibil pe Netflix).

Tânărul actor a jucat recent și în așteptatul serial „Conversations With Friends”, care va fi difuzat pe platforma Hulu în 2022. Serialul este ecranizarea cărții „Conversații cu prietenii”, strălucitul debut al apreciatei scriitoare Sally Rooney (autoarea unui alt serial ecranizat cu imens succes, „Oameni normali”, difuzat la noi de HBO). 

Actorii Margot Robbie și Joe Alwyn în „Mary Queen of Scots” (2019)

Pe frumoasa și talentata Margaret Qualley am văzut-o în excelentul serial „Fosse / Verdon”, difuzat de HBO, și în „Anul meu la New York” / „My Salinger Year”, recent intrat pe ecrane. În prezent o putem urmări în rolul principal din impresionantul serial „Menajera”, disponibil pe Netflix. 

Margaret Qualley în filmul My Salinger Year (2020)

Despre ce e vorba în „The Stars At Noon”

Cei doi actori au început filmările pentru drama „The Stars At Noon”, în regia lui Claire Denis („Vineri seară”, „Africa mea”, „Lumina dinăuntru”).

Ecranizare a romanului omonim al celebrului scriitor american Denis Johnson (apărut în 1986), povestea este plasată în 1984, în timpul Revoluției din Nicaragua.

Eroii săi sunt un misterios om de afaceri englez și o jurnalistă americană ambițioasă, între care ia naștere o dragoste pasională.

Implicați într-un labirint periculos de minciuni și conspirații, ei sunt obligați să evadeze din țară și nu își permit să se bazeze pe nimeni, ci au încredere doar unul pe celălalt.

Cineasta franceză Claire Denis este și autoarea scenariului, împreună cu Lea Mysius și Andrew Litvack. Filmul îl avea inițial în rolul principal masculin pe Robert Pattinson, dar acesta a fost nevoit să renunțe la rol din cauza filmărilor la „Batman” și a deselor schimbări de program cauzate de pandemie.

Filmul „The Stars At Noon” va avea premiera în 2022, dar deocamdată nu s-a stabilit o dată precisă a lansării. 

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te